Evroliga
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Evroliga
Jeste cini mi se u toku sezone, mada mozda ima "izlaz" iz ugovora.
Gazda PAO-a kaze da je politika umesala prste pa su zbog toga izgubili od Makabija sinoc
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... statement/
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... statement/
- Batica ubica
Čika Dimitris dominiraKonkretno Matej Boltauzer, protiv koga je Evroliga pokrenula postupak zbog krađe parfema u vrednosti od 25.905 evra.
“Sledeći put bi možda trebalo da, umesto parfema da prikrijete svoj smrad, ukradete naočate kako biste bolje videli”, osvanula je danas poruka n profilu Dimitriosa Janakopulosa.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Lepa sezona (ne za KKP) dostiže svoj vrhunac, sve pršti
Čak tri majstorice za F4, ko god da ode u Berlin, prolio je znoj i krv za to
Čak tri majstorice za F4, ko god da ode u Berlin, prolio je znoj i krv za to
non mollare mai
- Batica ubica
Čekamo majstoricu u Atini i reakcije čika Dimitrisa
A biće ih sigurno, pobedili ili izgubili 
- Batica ubica
Cenim da u Londonu ni ne znaju da postoji košarkaški klub. Njihovo interesovanje za košarku je kao naše za kriket otprilike. Ne znam zaista kakav bi mogao da bude interes takmičenja da se tamo igra EL, u košarkaški potpuno nepopularnoj zemlji.Koja su tržišta u fokusu?
“Trenutno smo fokusirani na Berlin, Pariz i London u Evropi. Nemačka, Velika Britanija i Francuska. To su najzrelija tržišta“.
Berlin jeste tržište ali je Alba ekipa za popravljanje koš razlike. Od kad su ušli u EL bili su 16., pa zatim 15., pa onda 10. (bez ruskih klubova), opet 16. i ove sezone jako 18. mesto (da podsetim da je bilo 18 učesnika). Dakle, za 5 sezona najbolji plasman je 10. mesto i to bez ruskih klubova.
- Batica ubica
Moj brat Kalates kameni sa dve trojke u klač tajmu i to u produžecima donosi Feneru F4. I to jedna za izjednačenje, druga za vođstvo. I to su obe trojke bile spot ap šutevi... I posle što sam ga prizivao letos
Muda do patosa, šampionski igrač.