Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Transferi u evropskoj košarci
Nemam dilemu da ga Šaras nije doveo zbog marketinga, vec da ima ideju kako da ga koristi. Godine ne mislim da su problem, povrede su ga štedele, a i nije lenjivac
non mollare mai
Virtus navodno aktivno trazi pojacanje u unutrasnjioj liniji tima dok ceka povratak iz povrede Cacok-a.
Nekoliko imena im je navodno na listi zelja, a Jordan Bell je jedan od tih igraca.
Nekoliko imena im je navodno na listi zelja, a Jordan Bell je jedan od tih igraca.
Alpha Kaba potpisao kratkorocni ugovor (mesec i po dana je u pitanju) sa Makabijem.
- Irriducibili
Dok ga juri čitav niz EL timova, Saben Lee strpao 43 poena u Železniku
non mollare mai
Jordan Lozd se sinoc posle utakmice sa Monakom rastao sa Makabijem, a danas informacije kazu da se vraca u Monako i potpisuje ugovor do 2026-te.
- Tajler Darden
Saben Li zvanično u Makabiju.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Skylar Mays i Fenerbahce navodno blizu dogovora o saradnji.
Braian Angola zvarsio saradnju sa Hapoelom iz Tel Aviva, ostaje da igra u Evrokupu posto je presao u Turk Telekom.
Tyrone Wallace i Zalgiris navodno blizu dogovora o prekidu saradnje zbog licnih razloga igraca, a tim iz Litvanije navodno u potrazi za zamenom.
Antonio Blakeney potpisao ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva.
- Tajler Darden
Luni Voker u Žalgirisu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Alpha Kaba i Makabi zavrsili saradnju posle isteka kratkorocnog ugovora.
Nico Mannion i Armani se navodno dogovorili oko saradnje, a Vareze dobija novac za otkup.
Nico Mannion i Armani se navodno dogovorili oko saradnje, a Vareze dobija novac za otkup.
Sto se tice Hapoela iz Tel Aviva i njihovih igraca, novinar iz Italije Alessandro Luigi Maggi koji najvise prati Armani pise kako je i Patrick Beverley interesantan klubovima iz Evrolige i da je Real zainteresovan,
a spominje i da je navodno Real poslao ponudu Kaboklu.
a spominje i da je navodno Real poslao ponudu Kaboklu.
- Irriducibili
Tu nastaje problem jer je gazda milijarder i novac ga ne zanima, vrlo je burno reagovao na vrbovanje svojih igrača
Ne popusti li, a nema za sada naznaka da hoce, ne postoji način da oni izadju iz ugovora. Rat nije povod za raskid, jer im je klub dao opciju da ne moraju da idu u Izrael, mogu sve vreme da budu u inostranstvu
Ne popusti li, a nema za sada naznaka da hoce, ne postoji način da oni izadju iz ugovora. Rat nije povod za raskid, jer im je klub dao opciju da ne moraju da idu u Izrael, mogu sve vreme da budu u inostranstvu
non mollare mai
Spanski Encestando javlja da je Trae Bell-Haynes iz Saragose u pregovorima sa Barselonom.