Spisak timova koji će učestvovati u sezoni 2019/20:

Titulu prvaka Evrope brani CSKA Moskva.
Moderator: Moderator
Danas je i zvanicno. Ima na transfer temi evropske kosarke.
Fener ponovo prejak, namazano je Željko pustio da svi pričaju o Barseloni, a opet je on taj koji je potrošio najveće pare... Ljudi zaboravljaju ogroman porez u Kataloniji, a objavljeni su bruto iznosi plataKazandžija wrote: ↑Tue Jul 30, 2019. 10:28 amFali Rodrigez u armaniju.
Nije nauka reci da su najbolji posao do sad odradili fener i barsa. Realno i trebao im je reset. Po meni je dobar posao uradio i real, svega dva igraca, ali odlicna, nece oni mnogo ni tumbati ekipu, nije im potrebno. Bice mi zanimljivo kakve ce ekipe napraviti bajern i olimpijakos i ocekujem njihov iskorak i u igri i rezultatima u odnosu na proslu sezonu. Zanimljive igrace su doveli i baskonija i makabi, i ove sezone planiram da ih gledam malo cesce, posto su mi poslednjih nekoliko sezona bili nisko na listi prioriteta za gledanje, sem ukoliko igraju protiv ekipa koje redovno gledam.
Sticajem okolnosti, na osnovu porodičnog prijateljstva sa Svetislavom, znam koliko objavljene stvari nemaju veze sa istinom. Poput Mirotića, 3 miliona za Abrinesa itd...a čovek se lečio od teškog oblika depresije do pre neki dan