A Dramonda tek sad čuva, počeo je na Morisu, očekujem da Det maksimalno eksploatiše...
NBA
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: NBA
Dalas da se tuče nogama u gujscu ako dohvate plej-of sa dva i po igrača. Protiv iole kvalitetnijeg rivala Donča i Porzingis moraju na 30+ poena da bi ostali u igri do kraja.
Ekipa koja nema jasnu treću opciju, o posloženoj rotaciji da ne pričamo, teško da može da se nada nekom uspjehu.
Ekipa koja nema jasnu treću opciju, o posloženoj rotaciji da ne pričamo, teško da može da se nada nekom uspjehu.
- Tajler Darden
Prilika da im vidimo limite.Spida wrote: ↑Tue Oct 29, 2019. 11:52 amDalas da se tuče nogama u gujscu ako dohvate plej-of sa dva i po igrača. Protiv iole kvalitetnijeg rivala Donča i Porzingis moraju na 30+ poena da bi ostali u igri do kraja.
Obojica su mladi, Dončić naročito i imaju jak mentalitet. Ja ih vidim u borbi za plejof pre nego Oklahomu recimo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ja OKC ne vidim u borbi za PO...
1.Denver
2.Hjuston
3.LAC
4.LAL
5.Portland
6.Juta
7.SAS
8.GSW
9.Minesota
10.Dalas
Mozda i SAC,ali sa obzirom na start tesko...Inace najneprijatnije iznenadjenje za sada meni su Indiana i SAC,dok Atlanta i Finiks mi deluju iznad ocekivanja.Igracki sam prijatno iznenadjen sa Jangom i Ingramom.
1.Denver
2.Hjuston
3.LAC
4.LAL
5.Portland
6.Juta
7.SAS
8.GSW
9.Minesota
10.Dalas
Mozda i SAC,ali sa obzirom na start tesko...Inace najneprijatnije iznenadjenje za sada meni su Indiana i SAC,dok Atlanta i Finiks mi deluju iznad ocekivanja.Igracki sam prijatno iznenadjen sa Jangom i Ingramom.
Inace,ne znam dal ste primetili,ali Bogdan kao da je menjao ritual kod bacanja,podseca me na nekoga,ali nisam siguran na koga,pada mi na pamet Klej.
- Tajler Darden
Batler se zapalio na debiju za Majami.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Dalasova snaga je Rik Karlajl, uz Popa, trener koji ume najvise da izvuce iz limitiranih igraca, sto je i jedna od sustina trenerskog posla.Spida wrote: ↑Tue Oct 29, 2019. 11:52 amDalas da se tuče nogama u gujscu ako dohvate plej-of sa dva i po igrača. Protiv iole kvalitetnijeg rivala Donča i Porzingis moraju na 30+ poena da bi ostali u igri do kraja.
Medjutim, tacno je da imaju suvise tanak roster van Doncica i Kristapsa. Ja ih vidim na granici play off-a, kao osmu ili najvise kao sedmu ekipu, a to bi samo po sebi bio ogroman uspeh.
Mislim da ce Klipersi biti prvi na Zapadu, Hjuston i Lejkersi iza njih, pa onda Portland i Denver, a preostala tri mesta, verovatno SAS i Juta, za ovo jedno bi se mogli boriti Dalas, GSW i Sota.
- Irriducibili