NBA

Sve o američkoj košarci.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: NBA

Post by Batica ubica » Fri Jun 02, 2023. 4:00 pm

Majami se ne sme opisati tek tako. Serija je tek počela, ovi su pokazali da su sposobni za svakakva čuda.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 13, 2023. 10:29 am

Od danas ulazi u red najboljih centara koji su igrali košarku, rame uz rame sa Karimom, Viltom, Šekom, Admiralom, Hakimom...
Ako je posle prve MVP nagrada bilo ikakve sumnje sada je nikako nema, naš najveći košarkaš svih vremena.
Kao što reče Lebron Jokiću kapa dole :blue: :blue:

Čestitke za fajtere iz Majamija, ovakav tim da dođe do finala i da izbaci dva konkurenta za titulu... Ipak se preko Denvera nije moglo.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jun 16, 2023. 6:28 pm

Lažni mafijoz Morent popio 25 utakmica kazne. Čak se može reći da ga je Silver malo i pomilovao, mogao je da mu krne još 5-10 utakmica lagano.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 20, 2023. 1:44 pm

Potpuno nejasan trejd Finiksa, dali su Pola, Šemeta i neke pikove za nenormalni ugovor Bredlija Bila :lol: :lol:
Kako će samo Durent, Buker i Bil da funkcionišu zajedno u petorci to me zanima... Svakom će trebati po jedna lopta otprilike. Durent, Buker i Bil niko od njih nije igrač koji će prvo gledati da kreira, svi to znaju ali po malo, ipak su to igrači koji prvo gledaju ka košu. Bil će zvanično biti najskuplja treća opcija u NBA sledeće sezone. Mislim da se Finiks prelako odrekao CPa, da bi im on i sa 38/39 godina bio bolja opcija od Bila, pogotovo što je kompatibilniji sa Durentom i Bukerom. Preuzeti Bilov ugovor je samoubistvo, slično kao Simonsov, Goberov ili ugovor Tobija Herisa. S druge strane CP će verovatno imati garantovanih 30 miliona za ovu sezonu, sad je pitanje da li će Vašington negde da ga zalivadi ili će ga zadržati. Pominju se Klipersi i Lejkersi, mada mislim da bi ga oni potpisali jedino kao slobodnog ako bi ga Vašington vejvovao. Za CPa nema smisla da u ovim godinama igra u timu koji ne juri titulu, pare mu realno ne trebaju tako da mislim da će on prihvatiti manju platu samo da se bori za titulu, sve drugo bi bilo besmisleno.

Drejmond je odbio igračku opciju na 27.6 miliona za sledeću sezonu, ali kako kaže Vojnarovski GS je rad da pregovara sa Drejmondom i da je samo pitanje da li će biti ugovor na 3 ili 4 godine. Kad se pogleda kakvi sve tutubani dobiju ugovorčine zaslužuje i Drejmond da se naplati sa nekih 30 miliona po sezoni.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jun 22, 2023. 9:55 am

U trejdu 3 tima Smart u Memfisu, Porzingis u Bostonu, Tajus Džons u Vašingtonu. Memfis je dao neke smešne pikove za Smarta. Kolko loš potez Bostona, glavnog defanzivca su dali da bi dobili dokazano nešampionskog igrača i čoveka od stakla. Sa ovim ne dobijaju apsolutno ništa, Porzingis nikako ne ide na ovaj tim Bostona. On je otišao iz Dalasa jer nije mogao da bude glavni pored Dončića, tek ovde neće biti pored Brauna i Tejtuma.

Midlton je odbio igračku opciju od 40 miliona i postaje slobodan, mislim da se zajebao i da će teško ko da mu da neki jak ugovor posle svih povreda.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jun 29, 2023. 7:12 pm

Traži se i četvrta lopta
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jun 29, 2023. 7:41 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
Na šta bi tek to ličilo. Da li bi Sansi uopšte imali prostora da ga plate jer imaju već 4 igrača na jakim ugovorima. Ono fazon petorka 5 od 40 najplaćenijih igrača u ligi, a sa klupe ulazi G liga :D :D
Opet, mišljenja sam da će Kajri ipak kod svog košarkaškog oca Lebrona pa da probaju još jednom.

CP u Golden Stejtu a Pul u Vašingtonu, to nisam napisao. CPev verovatno poslednji napad na titulu. Kontam da će ovde da prihvati i da ulazi sa klupe, i manju minutažu i manju ulogu samo da osvoji titulu. GS me podseća sve više na one Lejkerse od pre 2 sezone, svi glavni igrači debelo preko 30 godina. Očekujem i da se Drejmond dogovori i da i on ostane, pogotovo jer su zalivadili Pula i pokazali da su stali na Drejmondovu stranu. Teško sudijama dogodine kad budu sudili GSu sa Polom i Drejmondom na terenu :D :D Mislim da su previše matori i da neće ništa napraviti.
@Tomen
Šta kažeš na trejd, jesi zadovoljan :D

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Jun 29, 2023. 7:44 pm

Batica ubica wrote:
Thu Jun 29, 2023. 7:41 pm

Šta kažeš na trejd, jesi zadovoljan :D
Cujem da je ovih dana bio u placipicka modu po instagramima :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jun 29, 2023. 7:59 pm

Javiće se sigurno da proslavi ostanak Kapetana, pa nek objasni svoje postupke :D :D

@Čele
Tvoj miljenik Porzingis u Bostonu, Bil u Finiksu šta kažeš na to?

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Jun 29, 2023. 8:02 pm

Batica ubica wrote:
Thu Jun 29, 2023. 7:59 pm

@Čele
Tvoj miljenik Porzingis u Bostonu, Bil u Finiksu šta kažeš na to?
E da Boston ih je tako ocerupao,kao mlade majmune....Pokupili su na draftu onog lika sa Alabame sto nema dlaku na glavi,stao mi mozak kako se zove,odlican defanzivac....ideja im je verovatno da na taj nacin kompenzuju gubitak Smarta donekle a dobili su strasnog sutera na visokim pozicijama pa ti skupljaj na Tatumu i Brownu..
A i prosle sezone je vec bilo upitno ko treba vise da igra Smart ili White...

Jbt kakvu masinu ima jebeni Mazula

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jun 29, 2023. 8:11 pm

Mazula profesor fizičkog, Spolstra ga preslišao sa 5 nedraftovanih igrača u rotaciji :D :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jun 29, 2023. 9:39 pm

Čekićar wrote:
Thu Jun 29, 2023. 8:02 pm
A i prosle sezone je vec bilo upitno ko treba vise da igra Smart ili White...

Jbt kakvu masinu ima jebeni Mazula
Zapravo i nije, ti znaš da ja Smarta obožavam, ali White je kompletniji igrač, sa još prostora za napredak. On je jedini bio van ikakvih kombinacija za trejd. Pokušalo se sa uvaljimanjem Brogdona, nije uspelo i Smart je žrtvovan. Nema u NBA sentimentalnosti

Mene tvrdoglavost sa njim podseca na Duletov odlazak i postavljanje Vlada, kada smo morali da dokupljujemo tim da bude za 2 klase bolji od konkurenata, ne bi li osvojili titulu. Boston je imao za klasu, nije bilo dovoljno
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jun 29, 2023. 10:51 pm

:bomb: :bomb: :bomb:
non mollare mai

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Thu Jun 29, 2023. 11:45 pm

Zelimir uzima i Bradu, tome se tek nisam nadao...

Tu sam braco, u zalosti sam od madrida ali danas prekidam zalost jer znam da cemo videti i tu titulu EL. Veliki si Kume, veliki si Zelimire!

Sto se trejda tice skroz sam zadovoljan, ekipa dobija jos jednu priliku i oslobodili su se Poolea i njegovog sramnog ugovora

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Jun 30, 2023. 12:29 am

Genijalno, nema šta
non mollare mai

Post Reply