NBA
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: NBA
U kriminalnoj formi je Harden na početku sezone.
Ni senka MVP igrača.
Ni senka MVP igrača.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
- Irriducibili
- Tajler Darden
Gledao sam u prenosu, oplakao sam. 
Tejtum puca od samopouzdanja... Pogodio "Kajri" trojku za pobedu nad Niksima.
Tejtum puca od samopouzdanja... Pogodio "Kajri" trojku za pobedu nad Niksima.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Hm, Voriorsi baš sad nemaju razloga da trejduju Rasela. Kari je nedodirljiv, ali ko zna kakav će biti Tompson kad se vrati. Dianđelo je sasvim sposoban da igra dvojku pored Stefa i šest godina mlađi od Kleja.
Uz sve to Tompson je bio drugi, pa treći pa četvrti igrač GS po kvalitetu i značaju za tim, dok je Rasel dokazao da može da vodi prosječne igrače do plej-ofa. Napredna statistika pokazuje da su Netsi lani dobili 5-6 mečeva na konto njegove clutch igre.
Da moram da biram, ni trena ne bih oklijevao da zadržim Rasela. Dodatni faktor je taj što Klej nikada neće imati veću vrijednost na tržištu, koja može samo naniže.
Uz sve to Tompson je bio drugi, pa treći pa četvrti igrač GS po kvalitetu i značaju za tim, dok je Rasel dokazao da može da vodi prosječne igrače do plej-ofa. Napredna statistika pokazuje da su Netsi lani dobili 5-6 mečeva na konto njegove clutch igre.
Da moram da biram, ni trena ne bih oklijevao da zadržim Rasela. Dodatni faktor je taj što Klej nikada neće imati veću vrijednost na tržištu, koja može samo naniže.
na istoku jeste vodio tim od plej ofa. Na zapadu mislim da nema šanse da uvede tim u 8.
gotivim ja dinadjela, mada nisam siguran da je bolji od kleja. u svakom slučaju, nebitno za poentu posta, moraće da trejduju nekog iz spoljne linije, a da jure size. ja bih pre diandjela, ali sve napisano se može primeniti i sa klejom
gotivim ja dinadjela, mada nisam siguran da je bolji od kleja. u svakom slučaju, nebitno za poentu posta, moraće da trejduju nekog iz spoljne linije, a da jure size. ja bih pre diandjela, ali sve napisano se može primeniti i sa klejom
Dramond je takodje opasno usao u sezonu,cini mi se da ima i bolji procenat sa bacanja,sinoc dobise Bruklin bez 3 od 4 najbolja igraca,sto je veliki kiks za Bruklin koji sigurno moze bolje,narocito defanzivno.
- Tajler Darden
Počeli na Areni Kingsi i Niksi.
Prenosi odlični Ivan Ognjanović.
Prenosi odlični Ivan Ognjanović.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Boli glava od ovih cigli Niksa.
Pet minuta koš nisu dali.
Pet minuta koš nisu dali.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
- Irriducibili