NBA
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: NBA
Kontam dobili su Ejtona, ne znam šta će biti sa njim da li će ga spakovati negde.
U nekim petorkama bi Vilijams možda i mogao sa Jokićem i recimo sa Poupom, Porterom i Marejom ali kratkoročno, pošto Jokić dosta igra na visokom postu mogli bi da traže haj lou i da kažnjavaju mismečeve kao što Jokić često igra sa Gordonom.
U nekim petorkama bi Vilijams možda i mogao sa Jokićem i recimo sa Poupom, Porterom i Marejom ali kratkoročno, pošto Jokić dosta igra na visokom postu mogli bi da traže haj lou i da kažnjavaju mismečeve kao što Jokić često igra sa Gordonom.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Nece, on sigurno ostaje, a koliko sam pročitao ni RW nece nidje. Potpuno logično imajuci u vidu da se po godinama potpuno uklapaju u njihovu zamisao. Lepo ce oni profitirati od trejda LillardaBatica ubica wrote: ↑Mon Oct 02, 2023. 3:51 pmKontam dobili su Ejtona, ne znam šta će biti sa njim da li će ga spakovati negde.
non mollare mai
- Batica ubica
Šta se desilo sa Džimijem u toku leta, iskreno se nadam da je ovo samo neslana šala.
- Irriducibili
Batica ubica wrote: ↑Tue Oct 03, 2023. 2:19 pmŠta se desilo sa Džimijem u toku leta, iskreno se nadam da je ovo samo neslana šala.
non mollare mai
- Batica ubica
Na Džimija Hit kultura izgleda deluje negativno 
Nadam se samo da tera zajebanciju i da će skinuti ovo čudo sa sebe.
Nadam se samo da tera zajebanciju i da će skinuti ovo čudo sa sebe.
- Irriducibili
Ajde i ovde, traži se jedan nba znalac za fantasy
Prilika kao za kkp sezonske, posle više godina se pojavilo upražnjeno mesto
Prilika kao za kkp sezonske, posle više godina se pojavilo upražnjeno mesto
non mollare mai
- Batica ubica
- Batica ubica
- Batica ubica
https://fb.watch/nK8oyFhJ5p/?mibextid=NOb6eG
Koliko Petrusev voli trash talk meni je neverovatno svaki put...
- Batica ubica
Tinu-ninu-tinu-ninuMilorad wrote: ↑Tue Oct 17, 2023. 12:55 pmhttps://fb.watch/nK8oyFhJ5p/?mibextid=NOb6eG
Ne znam šta mi je fascinantnije, Petrušev koji se kuresa a nema dva pišanja u NBA ili veseli Ben10 koji na prijateljskoj utakmici pravi jak faul na nekom rukiju a pritom nije ni pružio ruku, glumi nekog opasnog baju a do pre par meseci se vadio na mentalno zdravlje.
- Batica ubica
Ajde da je ovo uradio Drejmond pa bih i razumeo, on jeste taj, on to voli, to je on. Ali Simons, pa ne znam da li postoji mekši igrač u NBA u zadnjih 5 godina. Čovek koji posle 33% sa bacanja u seriji sa Atlantom i onog sramnog preskakanja otvorenog kucanja u sedmoj utakmici (svaka čast Jangu, al on sa svojih 185 cm nije faktor u zaštiti obruča) odbija da trenira i igra utakmice jer su ga povredile javne kritike Doka Riversa i Embida koji su bili apsolutno u pravu
Umesto da se to leto vratio nabrijan da ispravi sliku o sebi on je nespreman kasnio na pripreme, presedeo celu sezonu i od toga se i dalje nije oporavio. I sad se kurči na nebitnom rukiju u prijateljskoj utakmici...