NBA
Moderator: Moderator
Re: NBA
Thread
Ne mogu da skontam kako se kace tvitovi na ovom forumu... prepravite i nek mi neko napise u inbox kako se postavlja.
Ne mogu da skontam kako se kace tvitovi na ovom forumu... prepravite i nek mi neko napise u inbox kako se postavlja.
Last edited by Tajler Darden on Fri Nov 22, 2019. 5:45 pm, edited 1 time in total.
Reason: Ako se ne učita samo učitaš poruku i ideš na prihvati.
Reason: Ako se ne učita samo učitaš poruku i ideš na prihvati.
"History has the name - Conor McGregor"
Pogledaj ceo thread ako nisi, ima dosta situacija okacenih. Nije ova jedina. Riskantno jeste,apsolutno, ali to je svesni rizik u zaustavljanju Hardena, u ovom slucaju i maltene celog Houstona.
"History has the name - Conor McGregor"
- Irriducibili
- Irriducibili
Zach Lavine ubacio 13 trojki iz 17 pokušaja, uključujuci i pobedonosnu u zadnjoj sekundi. Brutalno
non mollare mai
- Tajler Darden
Auuuui... Šta je počinio Levin.
Ponovio se Ti Mek! Devet poena u poslednjem minutu.
Ponovio se Ti Mek! Devet poena u poslednjem minutu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Još od onog drafta kad je ispizdeo što ga je Minesota izabrala, smatram ga za seljačića 
medjutim, za ovo sinoć samo respekt. Prozvao ga je Bojlen javno, ovaj takođe javno odgovorio da se ne slaže sa njim, i onda izašao, odigrao iz inata praktično, bez dodavanja lopte i doneo već izgubljenu utakmicu. nisam siguran da se se Bojlen poradovao pobedi uopšte
što se tiče ostatka nba, stanje redovno, moćni domantas dominira
medjutim, za ovo sinoć samo respekt. Prozvao ga je Bojlen javno, ovaj takođe javno odgovorio da se ne slaže sa njim, i onda izašao, odigrao iz inata praktično, bez dodavanja lopte i doneo već izgubljenu utakmicu. nisam siguran da se se Bojlen poradovao pobedi uopšte
što se tiče ostatka nba, stanje redovno, moćni domantas dominira
- Irriducibili
Njegov jedini problem je u glavi, sve drugo ima
Mocni Domantas izdominirao protiv sjajne unutrašnje linije Orlanda bez Vučevica
Mocni Domantas izdominirao protiv sjajne unutrašnje linije Orlanda bez Vučevica
non mollare mai
- Irriducibili
pašće malo, nema sumnje. dosta igrača je u indijani bilo povredjeno, logično je da njemu uloga bude povećana, medjutim dobijali su sa njim kao jednim od glavnih igrača, što je bitno, da pokaže da je spreman za veću ulogu. eh sad, u indijani ili ne, pitanje je. 
Sabonis taraba...Kakva je to taraba bila u evropi ono je smesno bilo i opet su ga gurali u Malagi,napravio na silu karijeru zbog caleta,mnogo bolji klinci ne isplivaju..
Nema range a nema ni snagu da igra pod kosem..samo ne obracaju ameri paznju na njega pa koristi da napuca budjavu statistiku koja ne vredi po picke ladne vode
Nema range a nema ni snagu da igra pod kosem..samo ne obracaju ameri paznju na njega pa koristi da napuca budjavu statistiku koja ne vredi po picke ladne vode
to bi moj čekić imalo smisla da indijana igra u punom sastavu, a ne bez oladipa, lamba, nešto kraće tarnera i brogdona, a opet su dobjali utakmice (znači ne statistika u nekom tenk timu, gde šutiraš do iznemoglosti bez ikakve odgovornosti). ako u takvom sastavu, ne obaćaju pažnju na njega, onda ne znam na koga obraćaju. na dagija mekdermonta?
pritom sabonis ima 23 godine samo, mogu da zamislim šta bi se pisalo da je kojim slučajem naš.
pritom sabonis ima 23 godine samo, mogu da zamislim šta bi se pisalo da je kojim slučajem naš.
- Irriducibili
Kamenjar je naravno i dalje, ali u svakom ostalom segmentu konstantno napreduje. Statistika iz meča u meč je više nego dovoljan razlog da obrate pažnju na njega. Hteli su da ga trejduju, sad vec nisam siguran
non mollare mai