NBA
Moderator: Moderator
Re: NBA
Zna li neko zasto su sinoc svi kanali bili blokirani u terminu DEN-SAC (Arena, O2, HRT)? Inace kod nas u RS se blokira RTS npr. ako neka "domaca" TV prenosi istu utakmicu/turnir jer "nemaju prabo emitovanja u drzavi" ali prvi put sam sinoc vidio da je i Arena blokirana. Tako je makar ko ima MTEL i TOTAL TV.
Kingsi na 8-10, bez 2 najbolja igraca ekipe, uz dva poraza gde je i NBA priznala da su pokradeni..
sa sve GM-om koji nema pojma i koji draftuje igrace po tome ciji mu je tata zanimljiv, preplacenim Barnesom, koji je dobijen u trejdu gde su Kingsi bili ociti gubitnici, preplacenim divljakom Hieldom, trenerom prevarom Lukom Voltonom i ostalim nemacima pojma
sa sve GM-om koji nema pojma i koji draftuje igrace po tome ciji mu je tata zanimljiv, preplacenim Barnesom, koji je dobijen u trejdu gde su Kingsi bili ociti gubitnici, preplacenim divljakom Hieldom, trenerom prevarom Lukom Voltonom i ostalim nemacima pojma
Cek brate dosli smo do toga da je 8-10 full skor?Houdini wrote: ↑Sun Dec 01, 2019. 2:40 pmKingsi na 8-10, bez 2 najbolja igraca ekipe, uz dva poraza gde je i NBA priznala da su pokradeni..
sa sve GM-om koji nema pojma i koji draftuje igrace po tome ciji mu je tata zanimljiv, preplacenim Barnesom, koji je dobijen u trejdu gde su Kingsi bili ociti gubitnici, preplacenim divljakom Hieldom, trenerom prevarom Lukom Voltonom i ostalim nemacima pojma![]()
Ili je to jos jedan lazni argument kako bi se pobeglo od cinjenice da se desio promasaj veka na draftu?
Pa pre bih Luku uzeo i popunio ostale pozicije spolja sa igracima iz G lige nego imao sve one iz Kingsa(izuzev Bogise
8-10 je dobar skor na zapadu, kada ti fale 2 najbolja igraca gotovo sve vreme.. uzmi od svake ekipe po 2 najbolja igraca pa da vidimo kakav ce skor imati..
mrtvi se broje na kraju
tacnije broje se titule, koliko ce ih imati Luka u Dallasu, a koliko Kingsi, sve ostalo je manje vise nebitno..
moja filozofija kosarke je da bih pre imao ekipu, iz koje ce pojedinci iskakati, nego jednog superstara oko koga ce se sve vrteti i od koga ce ti sve zavisiti.. no mozda ja gresim, ali kazem to cemo videti za 15ak godina tek kad se budu brojale titule, sada je nemoguce..
a cak i da samo o ovoj sezoni pricamo, ne bi bilo iznenadjenje da Kingsi imaju bolji skor od Mavsa na kraju, iako su krenuli sa 0-5..
ono sto jeste greska prilikom preskakanja Luke, je sa marketinske strane i to se vec sada zna.. belac sa takvim statsima je suvo zlato u drustvu kakvo je americko..
mrtvi se broje na kraju
moja filozofija kosarke je da bih pre imao ekipu, iz koje ce pojedinci iskakati, nego jednog superstara oko koga ce se sve vrteti i od koga ce ti sve zavisiti.. no mozda ja gresim, ali kazem to cemo videti za 15ak godina tek kad se budu brojale titule, sada je nemoguce..
a cak i da samo o ovoj sezoni pricamo, ne bi bilo iznenadjenje da Kingsi imaju bolji skor od Mavsa na kraju, iako su krenuli sa 0-5..
ono sto jeste greska prilikom preskakanja Luke, je sa marketinske strane i to se vec sada zna.. belac sa takvim statsima je suvo zlato u drustvu kakvo je americko..
Ne mnogo toga novog za one koji prate, ali kvalitetno sazeto.
Izvrstan tekst.
Izvrstan tekst.
"History has the name - Conor McGregor"
Ma slazem se, mislio sam na to da ce Ejton biti all star, tako da je promasaj manji u odnosu na Beglija, ali, svakako, jeste promasaj.
Mada, sa druge strane, nezahvalno je i pricati o tome, s obzirom da je Ejton bio najdominantniji igrac NCAA lige u godini drafta, a u NBA se gotovo uvek sa prve pozicije bira igrac iz NCAA lige.
Na osnovu toga, mislim da bi bukvalno svaki GM uzeo Ejtona kao prvog pika, naravno, pricam za tadašnju perspektivu.
- Irriducibili
Brat Houdini se odmrzao za trenutak i opleo po Barnesu, koji trenutno opravdava svaki dolar koji je dobio od Kingsa
non mollare mai
- Irriducibili
Kakav raspad Hjustona u zadnjoj četvrtini, uz čitav niz vrlo čudnih sudijskih odluka
non mollare mai
Prvo se skida zamisljena kruna sa glave samoprozvanom kralju,zatim se rutiniraju Pelikani,steta sto nije igrao lazni siledzija Zion ali bice prilike...Sinoc smo i videli Dirka na sceni,Luka sa jedne noge fejdvej
Mi smo spremni za prsten i MVP priznanje...Treba razmotriti odredjene trejd opcije..
Prvo treba napasti Iguodalu..
Sledeci su Vuciii
Kako je lepo biti fransizni navijac pa ti se dese ovakve stvari...u moru danasnjih preletaca
...ali car je i u rebildingu i u sezonama koje sluze za razvijanje...
Mi smo spremni za prsten i MVP priznanje...Treba razmotriti odredjene trejd opcije..
Prvo treba napasti Iguodalu..
Sledeci su Vuciii
Kako je lepo biti fransizni navijac pa ti se dese ovakve stvari...u moru danasnjih preletaca
Velika je potražnja za Igijem (mislim generalno je pomama za tim 3 & D opcijama, a za njim posebno).
Problem je što Dallas nema puno trejd čipova, nisam siguran da bi uopšte dali pika prve runde za Igoudalu. Memfis navodno hoće pika prve runde, a Dalas je već 2 pika prosledio Njujorku u onom trejdu za Porzinginsa. Tako da odreći se pika prve runde (i potencijalno dobrog igrača koga par sezona plaćaš po tom ruki ugovoru), za 35-godišnjeg Igoudalu je za Dalas nešto veći luksuz nego što bi inače bio.
Verovatno će trejdovati Dalas nešto, ali čini mi se da se razilaze zahtevi Memfisa i ono što Dalas može da ponudi. Ili neki trejd više timova ili da uključe Džastina Džeksona u trejd što ja ne bih na njihovom mestu, jer jbg sa sve Igijem nisu kontenderi a daće fin ugovor i potencijalno odličnog igrača.
Tako da, Dalas ako trejduje da ide na veliko
. Love npr ili Grifin (tu bi morao Hardavej verovatno + doplata). prvo big 3, pa igrači uloge. 
Problem je što Dallas nema puno trejd čipova, nisam siguran da bi uopšte dali pika prve runde za Igoudalu. Memfis navodno hoće pika prve runde, a Dalas je već 2 pika prosledio Njujorku u onom trejdu za Porzinginsa. Tako da odreći se pika prve runde (i potencijalno dobrog igrača koga par sezona plaćaš po tom ruki ugovoru), za 35-godišnjeg Igoudalu je za Dalas nešto veći luksuz nego što bi inače bio.
Verovatno će trejdovati Dalas nešto, ali čini mi se da se razilaze zahtevi Memfisa i ono što Dalas može da ponudi. Ili neki trejd više timova ili da uključe Džastina Džeksona u trejd što ja ne bih na njihovom mestu, jer jbg sa sve Igijem nisu kontenderi a daće fin ugovor i potencijalno odličnog igrača.
Tako da, Dalas ako trejduje da ide na veliko
- Irriducibili
Ne vidim smisao u toj kombinaciji za Dalas, zahvaljujuci glupostima Feniksa i Sakramenta su dobili superstara, oko koga godinama mogu da grade franšizu. Igi im nece trenutno doneti, koliko ce dugoročno izgubiti. A tek Griffin i Love po meni nisu opcije, više su povredjeni nego zdravi. Ne bih ja tu za sada ništa dir'o
non mollare mai