NBA
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: NBA
Lep momenat.
Doneo im je nešto što će drugi teško ponoviti.
Doneo im je nešto što će drugi teško ponoviti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Odradio sezonu kao da je ceo život maštao o Torontu. I šta mu zameriti, čovek je samo želeo da se vrati kuci
non mollare mai
na Bagley-a sam i mislio kad sam rekao da im fale dva najbolja igraca.. Bagley se vrati, a navodno bi i Fox trebao za 10ak dana.. oni su cornerstone fransize uz Hielda..
mada dobra strana Kingsa je da nemaju ukalupljeno oko koga se sve vrti, ko ce koliko da igra, ko koliko da sutne i ko ide na zadnji sut.. vec svi mogu da daju doprinos i menja se iz meca u mec, pa i kad su osakaceni povredama opet mogu da budu kompetitivni..
- Irriducibili
Uživanje je gledati kako lepo i tečno igra Majami, sa na prvi pogled ne baš jakim timom. Spoelstra radi fantastičan posao
non mollare mai
- Irriducibili
Dejvis nije normalan. Ovako ja zamisljam MVPa.
Pade i Majami kod kuce, dok je skor Lejkersa na strani zastrasujuc.
Pade i Majami kod kuce, dok je skor Lejkersa na strani zastrasujuc.
"History has the name - Conor McGregor"
- Irriducibili
Imao je Dejvis i mnogo brutalnija izdanja u Pelikanima bez Lebrona
@Irr
Dzaba im sve ostalo kad preko te prepreke nece moci,Kawhi je trenutno najveci faktor u ligi a nasledice ga Luka,sta je momcic napravio od Dallasa kako funkcionise napad kao svajcarski sat sa sve losim Jednorogom i ostalim prosek igracima..
Sta mislite o Rediku u Dallasu?...da napad postane jos brutalniji...
- Irriducibili
Redick u Partizanu? A ne, ipak Redding
Šalu na stranu, on ima mesta u svakoj ekipi. Jedino što ne vidim je šta Dalas može dati za njega
O tituli je rano govoriti, videli smo prošle sezone kako povrede promene sve. GSW se još nekako nosio bez Duranta i Bugija, Clay je vec bio previše. LA timovi su još osetljiviji, samo jedna povreda ih može skroz eliministati
Šalu na stranu, on ima mesta u svakoj ekipi. Jedino što ne vidim je šta Dalas može dati za njega
O tituli je rano govoriti, videli smo prošle sezone kako povrede promene sve. GSW se još nekako nosio bez Duranta i Bugija, Clay je vec bio previše. LA timovi su još osetljiviji, samo jedna povreda ih može skroz eliministati
non mollare mai
- Irriducibili