NBA
Moderator: Moderator
- Irriducibili
- Tajler Darden
Re: NBA
Iznenađenje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Tacno ce protivnici Lejkersa navuci fobiju ulaska u reket. 20 blokada sinoc.
Od toga cak 19 glavni trio visokih igraca.
Dobro su kliknula sva trojica, na obe strane terena (dobro saradjuju sa LeBronom), a mislim da od Hauarda ni sami nisu ocekivali doprinos koji daje ove sezone i energiju shodno minutazi.
Od toga cak 19 glavni trio visokih igraca.
Dobro su kliknula sva trojica, na obe strane terena (dobro saradjuju sa LeBronom), a mislim da od Hauarda ni sami nisu ocekivali doprinos koji daje ove sezone i energiju shodno minutazi.
"History has the name - Conor McGregor"
Dvajt je imao nesto losije sezone iza sebe iskljucivo zbog glave i jer smo mi navikli da igra 20/10 i vise sezone. Nije on bio bezazlen ni ono malo sto je igrao u WAS. Čovjek ima 15 sezona u NBA sa dabl dabl prosjekom, a mnogi su spremni da kenjaju po njemu. Sa vecom minutazom imao bi i sada itekako takav prosjek, ali jednostavno nema potrebe da igra preko 20 mpg. Uvijek imamo svjezeg centra u igri koji je defanzivni manijak.
- Irriducibili
Bogdan je tipican primer igraca koji fali Lejkersima da ulazi sa klupe. Igrac koji zna sve pomalo (pre svega sa loptom), a sa dobrim sutom.
Mislim da vredi i sa Kolisonom da pokusaju.
Mislim da vredi i sa Kolisonom da pokusaju.
"History has the name - Conor McGregor"
- Irriducibili
I pokušace, taj je sad u situaciji da igra za sicu, a i bez treninga bi bio bolji od Ronda
non mollare mai
- Irriducibili