NBA
Moderator: Moderator
Re: NBA
najveca greska Divca je vera u Bogdana.. doduse i ja pred svaku sezonu ocekujem da ce ovo biti njegova, a on se raspadne.. na svaki sjajan mec, ide 5 prosecnih, 3 losa i 4 DNP..Irriducibili wrote: ↑Tue Jan 21, 2020. 2:08 amMene je zadnji napad Kingsa neodoljivo podsetio na katastrofu sa Cedevitom u Areni. Bogdan ima loptu i prostor za šut i onda odustaje iz samo njemu znanih razloga
sto se tice Kingsa jeste ovo losije od ocekivanog, ali imaju oni ove sezone 11 poraza ispod 5 razlike ja mislim, nisu od pocetka spojili dva meca gde su svi zdravi, konstanto Walton rotira petorke zbog toga, pa je i hemija problem..
Samo se vi cerekajte,Cele kaze sledece 15/10 prosek uz reci not in my house
Dunsteri u Kingsima nisu znali da ga iskoriste,gusili ga da bi igrao fucking Kufos..Koristili ga kao popera,da siri,zabada po coskovima,ludilo mozga...
Luka je od Dimeca napravio centrinu...neiskusni ste,ima da plodi WCS
Dunsteri u Kingsima nisu znali da ga iskoriste,gusili ga da bi igrao fucking Kufos..Koristili ga kao popera,da siri,zabada po coskovima,ludilo mozga...
Luka je od Dimeca napravio centrinu...neiskusni ste,ima da plodi WCS
Ajd da vidim i to 
Nije on popao jer je Joeger tako hteo, nego se njemu ne gura puno u reket, nije u tom fazonu, i sam je to pričao. Ne skače mu se puno, niti mu se igra odbrana.. Kao što je pričao da ne voli baš košarku, al eto ide neka kinta pa mu je ok..
Ja sam mislio da će u GSW malo da se trgne, ipak šampionska ekipa, hijerarhija neka postoji.. Ali i tamo su ga se brzo odrekli..
On kad bi sredio glavu on bi bio 20/10 centar bez problema, ali nisam siguran da mu ima spasa, jer čovek više voli umetnost i varenje nego košarku..
Edit: I ne da ga nisu gušili, naprotiv gurali su ga do iznemoglosti u Kingsima, gubili zbog njega i kurcobolje, a sve u nadi da će konačno sazreti.
Nije on popao jer je Joeger tako hteo, nego se njemu ne gura puno u reket, nije u tom fazonu, i sam je to pričao. Ne skače mu se puno, niti mu se igra odbrana.. Kao što je pričao da ne voli baš košarku, al eto ide neka kinta pa mu je ok..
Ja sam mislio da će u GSW malo da se trgne, ipak šampionska ekipa, hijerarhija neka postoji.. Ali i tamo su ga se brzo odrekli..
On kad bi sredio glavu on bi bio 20/10 centar bez problema, ali nisam siguran da mu ima spasa, jer čovek više voli umetnost i varenje nego košarku..
Edit: I ne da ga nisu gušili, naprotiv gurali su ga do iznemoglosti u Kingsima, gubili zbog njega i kurcobolje, a sve u nadi da će konačno sazreti.