NBA
Moderator: Moderator
Re: NBA
Ima par igraca kojima je bas prijala ova pauza,igraju neverovatno u Orlandu.Ovaj Geri Trent u Portlandu je juce u jedno vreme za ovih 5 utakmica u Orlandu,imao sut za tri oko 80%
Finiks sinoc peta vezana pobeda.
Finiks sinoc peta vezana pobeda.
Imamo i zvanicno dva para u PO,reklo bi se i najizvesnija,a to su Milvoki-Orlando i Toronto-Bruklin.
- Tajler Darden
Toronto dobio šetalicu u prvoj fazi... Mada i da su Kajri i Dinvidi tu, otkinuli bi pobedu, dve najviše.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Ode Dame i na 61 :-) pobede li Bruklin u poslednjem kolu,trebace im samo jedna pobeda u plej-inu.Ne navijam za njih,ali sigurno ce biti najzanimljivi njihovi mecevi sa Lejkersima.
Ovo ce biti bolesno za zaljubljenike u kosarku,dnevno 4 utakmice,svaka u razlicitom terminu :-)
kao sto rekoh prethodni dan, Divca ce da kosta vera u to da Bogdan moze da postane legitimni starter jednog NBA kluba koji pretenduje na plej of.. plus povrede, pre svega Baglija koji je propustio komplet sezonu..
pre korone imali su dobar streak, mozda bi i usli u PO ispred Portlanda i Memphisa, koji su imali problema sa povredama, ali to je sada sbbkbb..
verovatno prvi i poslednji put da ce neki Srbin da bude GM jednog NBA kluba..
pre korone imali su dobar streak, mozda bi i usli u PO ispred Portlanda i Memphisa, koji su imali problema sa povredama, ali to je sada sbbkbb..
Brate moj menjaj dilera sto preHoudini wrote: ↑Sat Aug 15, 2020. 11:00 amkao sto rekoh prethodni dan, Divca ce da kosta vera u to da Bogdan moze da postane legitimni starter jednog NBA kluba koji pretenduje na plej of.. plus povrede, pre svega Baglija koji je propustio komplet sezonu..
Bas ce ga kostati posla vera u Bogdana koji je fantastican igrac,sampionski igrac,igras sa karakterom,timski,racionalan....Nadam se da ce biti trejdovan bilo gde,samo sto dalje od smeca zvanog Kingsi...
A nece ga kostati max ugovor jednom keru kosarkasu,divljaku,neracionalnom igracu,koji je iscupao davnih dana x na dzojstiku...
Nece ga kostati to sto je birao razne balvane na draftu,jedno drvo koje se odaziva na Balvajanis
Nece ga kostati sto je dovodio i sakom i kapom evropljane a propustio najboljeg evropskog igraca koji se pojavio u skorije vreme...Neverovatnog decka koji menja izgled fransize.....Pa kazu,puni smo na toj poziciji
Pa se baca spika kako Luka nije hteo u Sakramento pa nije hteo ni Zion u Pelikane pa?....Ne pitaju se nista....
Divac je najgori GM u istoriji ove igre....i tesko da ce ga neko skinuti u skorijoj buducnosti,ne znam sta bi taj neko trebao da napravi....Ovo je dno dna,ozbiljan nemac pojma....
Cuj povrede uticale na PO...Houdini brate jel si ti gledao Kingse????Jel si gledao na sta igra lici?....Sta radi privatnik ker kosarkas,hodajuci turnover i silovatelj kakvog nema......
- Irriducibili
Ovo je jedini deo posta, sa kojim se ne mogu saglasiti, jer BB u Kingsima je sve suprotno od toga. Nekonstantan, bez igračke drskosti koja je u NBA neophodna za uspeh, sklon da nestane čitav meč, da ne uzima šuteve.....Možda se probudi ako ode iz Kingsa, ali nije više ni u cvetu mladosti
A što se brata tiče, njemu je odavno bilo vreme da menja dilera, sadašnji ce mu ugasiti poslednje trunke razumevanja igre
non mollare mai
Tako izgleda kada stavis racionalnog igraca u neracionalan tim..Kingsi su verovatno ekipa sa najgorim protokom lopte u NBA...Ker je ne bi mami dodao...Fox takodje solira,ostali kako je dobiju pripaljuju...Bas su katastrofa,uhvatio sam sebe u vise navrata da se iznerviram dok ih gledam jer se toliko debilno igra da je ono za ne poverovati...Irriducibili wrote: ↑Sat Aug 15, 2020. 11:50 pmOvo je jedini deo posta, sa kojim se ne mogu saglasiti, jer BB u Kingsima je sve suprotno od toga. Nekonstantan, bez igračke drskosti koja je u NBA neophodna za uspeh, sklon da nestane čitav meč, da ne uzima šuteve.....Možda se probudi ako ode iz Kingsa, ali nije više ni u cvetu mladosti
Irriducibili wrote: ↑Sat Aug 15, 2020. 11:50 pmA što se brata tiče, njemu je odavno bilo vreme da menja dilera, sadašnji ce mu ugasiti poslednje trunke razumevanja igre
- Irriducibili
Neslaganje je u tome što cela Bogdanova karijera ne ukazuje na racionalnog igrača, koji se podredjuje timu. Bio je lider i u KKP, pa u Feneru i u nacionalnom timu, sklon da uzme šuteva bezmalo više nego svi ostali zajedno
Ok, Fox po definiciji ima loptu u rukama i nerado se razdvaja od nje, ali ne vidim smisao da BB hrani Hielda loptama, kad je jasno da je to jednosmerna ulica i da ce dotični silovati do izbezumljenja. Pa kako ga krene. Paradoksalno je da Bjelica, po meni pojam racionalnog igrača, pokazuje više preduzimljivosti i drskosti od Bogdana
Ok, Fox po definiciji ima loptu u rukama i nerado se razdvaja od nje, ali ne vidim smisao da BB hrani Hielda loptama, kad je jasno da je to jednosmerna ulica i da ce dotični silovati do izbezumljenja. Pa kako ga krene. Paradoksalno je da Bjelica, po meni pojam racionalnog igrača, pokazuje više preduzimljivosti i drskosti od Bogdana
non mollare mai
To ti je jedno od sranja u NBA ligi,ko ima max ugovor on po difoltu moze da radi sta hoce,tako stvari funkcionisu i tog igraca ne mozes da zakucas na klupu....Sve je isprogramirano unapred...Irriducibili wrote: ↑Sun Aug 16, 2020. 12:06 amNeslaganje je u tome što cela Bogdanova karijera ne ukazuje na racionalnog igrača, koji se podredjuje timu. Bio je lider i u KKP, pa u Feneru i u nacionalnom timu, sklon da uzme šuteva bezmalo više nego svi ostali zajedno
Za Bogdana se ne slazem nikako...I u Feneru je igrao bas lepo racionalno i razigravao i trpao...U KKP je malo vise solirao,bese je bila i skracena rotacija te sezone kada je igrao pleja...
Bjelica je propao kao kurac niz nogavicu,tuzno je gledati kako je postao jebeni strecer od onakvog igraca..
- Irriducibili
isto je bilo i dok nije imao maksimalan ugovor, jedna u nizu Divčevih katastrofalnih odluka, je što ga nije trejdovao kad je mogao lepo da ga uvali
Ok, pod Žocom je donekle bio pod kontrolom, ali sa svom slobodom lidera ekipe. U Kingsima se nije izborio za taj status, a mogao je biti makar prva alternativa
Bjelicu su stigle i godine, zamor materijala, ipak je on dugo bio nežna biljka. Ali mislim da svoj ugovor pošteno odradjuje, dajuci upravo ono šta se očekuje od njega
Ok, pod Žocom je donekle bio pod kontrolom, ali sa svom slobodom lidera ekipe. U Kingsima se nije izborio za taj status, a mogao je biti makar prva alternativa
Bjelicu su stigle i godine, zamor materijala, ipak je on dugo bio nežna biljka. Ali mislim da svoj ugovor pošteno odradjuje, dajuci upravo ono šta se očekuje od njega
non mollare mai
Veceras bas dobra utakmica,ako ovako bude u PO,ceka nas ludilo :-)
Ne ocekujem nista posebno od Portlanda protiv LAL,imaju odlican napadacki arsenal,ali su bas losi u odbrani.Oni posle svih ovih ludackih partija Lilarda,pa i SJ-a i Trenta nijednu utakmicu nisu dobili ubedljivo od 7 koliko su dobili od restarta.
Moja prognoza za prvu rundu PO:
Milvoki - Orlando 4-0
Toronto - Bruklin 4-0
Boston - Filadelfija 4-1
Majami - Indijana 4-2
LAL - Portland 4-1
LAC - Dalas 4-1
Denver - Juta 4-3
Hjuston - OKC 4-2
Ne ocekujem nista posebno od Portlanda protiv LAL,imaju odlican napadacki arsenal,ali su bas losi u odbrani.Oni posle svih ovih ludackih partija Lilarda,pa i SJ-a i Trenta nijednu utakmicu nisu dobili ubedljivo od 7 koliko su dobili od restarta.
Moja prognoza za prvu rundu PO:
Milvoki - Orlando 4-0
Toronto - Bruklin 4-0
Boston - Filadelfija 4-1
Majami - Indijana 4-2
LAL - Portland 4-1
LAC - Dalas 4-1
Denver - Juta 4-3
Hjuston - OKC 4-2