NBA
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: NBA
Bez pretenzija da previše zalazimo u politiku, pri čemu mi je tek besmisleno da polemišem s ljudima koji se pale da kleknu, samo cu napomenuti da taj što je "zalutao" na mesto predsednika, nije ušao niti u jedan rat tokom svog mandata, dok su njegovi prethodnici udarali gde god su stigli, pored ostalog i po našim glavama
non mollare mai
-
Hiro Onoda
Sa Divca i Bogdanovica dodjosmo do Trumpa i Bajdena 
E sad mi je jasno zbog cega branis neodbranjivoHoudini wrote: ↑Sun Aug 16, 2020. 3:10 pm
inace odgledao sam sad i Zexa Pantica, sa par nekih insajderisanja.. nekih stvari o kojima nisam imao veze, tipa da su Kingsi tim sa najvise povreda po danu i preskocenih meceva i jos par stvari.. koga zanima nek poslusa, slazem se sa njim, minus njegove pro Tramp stvari i relativizacija BLM sa All Lifes Matter
Denvet-Utah
Receno vec,ocekujem metlu ili 4-1
Toronto-Bruklin
Takodje nezanimljivo metla ili 4-1 jer je Bruklin u stanju da se zapali,mozda ih krene bolesno 1 mec..
Boston-Phila
Vidim da ovde ljudi u velikoj vecini,rekao bih i lako,otpisuju 76 uz neku prognozu od 4-1...Misljenja sam da ce Phila uzeti minimum 2 tekme a mozda i vise...Phila jednostavno ima najdominantnijeg igraca u ovoj seriji jer Boston jednostavno nema C koji moze da odgovori na Embiida i tu vrlo lako moze biti kljuc ove serije...Sa jedne strane da li ce se maksimalno forsirati Embiid na low postu,da li ce se obuzdati i bataliti one njegove debilne suteve...Kljuc je u low post igri i dobrim spejsingom,omoguciti dobre uglove za povratne pasove jer ce Boston 200% slati udvajanja,sprecice ga da igra...Embiid je jednostavno visak u ovoj seriji ako Phila bude pametno igrala....Simmons je veliki hendiikep je je Phila pocela da ga koristi i na 4 tako da su imali bolje suteve spolja zbog Embiida i zbog pomeranja rivala u odbrani kada je Simmons na 1...
Zanimljivo je i to da Phila moze da igra sa low posta i preko Horforda i preko Harrisa dok sa druge strane Boston tu nema prednost,jedino Tatum moze da odigra sa low posta uspesno mada i on vise voli licem...
Bostonova snaga lezi spolja a Phila ima mesa pocevsi od Ricardsona koji je odlican defanzivac,i moze tu da se posiba...
Zanimljiva serija u najavi.....i po meni sve je moguce,uopste mi nije Boston izraziti favorit...
I sad onooo zbog cega Cele ne spava danas,GO GO MAAAAVS
Dallas-LAC
Ubedljivo najtezi rival,nadao sam se Denveru ali Boze moj da je lakse pripalo bi nekom drugom a ne Luki
Tesko je emocije ostaviti po strani ali mogu vam reci da ovde gazenja biti nece i da ce Kawhi morati da bude na max broju obrtaja...Dallas je pre balona ima najbolji ofanzivni rejting u ligi,jedno vreme cak i najbolji ofanzivni rejting u istoriji lige...Strasan spejsing,posebno sa Porzom na petici,svi sutiraju za 3 a Luka sve vidi i deli lopte u trepavicu,u stanju su da zatrpavaju....Ono sto je problem je odbrana,posebno u ovom balonu,katastrofalan odbrana ali me ne brine,uveren sam da Rik sprema nesto...Slicno je bilo vise puta pa usledi PO serija sa Gregovim Spursima i igraju se tekme na 90 pts sve sa Dirkom koji je morao da se krije jer nije bio u stanju svoju senku da brani...
Set i Hardvej moraju da podese svoje nisanske sprave..
LAC sa druge strane nije u nekoj formi...Williams je pauzirao i vidi se da nije u ritmu,jos se trazi sto je odlicno za Dallas,Harrel bi trebao da se vrati ali isto posle duge pauze..Baverli je out....3 jako bitna igraca,najbitnija posle vodeceg dvojca...E sad,znamo sta Kawhi i Georgina mogu u napadu ali ja bih istakao drugu stvar,odbrana na perimetru sa njima dvojicom je bolesno mocna i ima ko da koci Luku dok sa druge strane tesko da Dallas ima mesa pre svega za mocnog Kavaja,ocekujem kombinovane odbrane Rika,zonske odbrane,klopke..
Brutalna serija je pred nama....i ne zaboravite jedno,Luka je predodredjen,uz svu klasu koju poseduje,fortuna je uvek na njegovoj strani
LAC favorit ali bice treger tekme...Nece biti uopste lako kako vecina ocekuje...
Meni Fila ne deluje dobro ove sezone,tanki su spolja,pa sam zbog toga prognozirao 4-1 za Boston.
- Irriducibili
Razumem da je Čekićar našpanovan na maksimum, ali od neke neizvesne serije nema ništa
non mollare mai
@hudini
Pa Vlade je trejdovao Beizmora sa tolikim ugovorom u zamenu za Arizu, i pikove.
Drugo, Barns jeste sampion, ali kao Ejsi Lo u Olimpijakosu, šraf GSW mašine...ali kad je dosao u KKP da bude lider, muka.
Ugovor od 25 M je bolset, koliko god oni bili Zanzibar ili Anzi.
@irr
Zaboravih da naglasim da se striktno drzim terena
Zion je marketinški pun pogodak , a igracki ti kazes unikat... Ja bi rekao prevazidjen odavno
Drugo, Barns jeste sampion, ali kao Ejsi Lo u Olimpijakosu, šraf GSW mašine...ali kad je dosao u KKP da bude lider, muka.
@irr
Zaboravih da naglasim da se striktno drzim terena
Zion je marketinški pun pogodak , a igracki ti kazes unikat... Ja bi rekao prevazidjen odavno
- Irriducibili
Ne znam šta podrazumevaš pod prevazidjen? To čudo kad ga još nauče nečemu, kad popravi šut, bice praktično nemoguce čuvati
non mollare mai
Portland je imao problem sa Salary Cap-om, pa su dali dva pika druge runde, kako bi ga se oslobodili.. Kingsi taj problem nisu imali, pa su za to rentovanje njegovog ugovora dobili dva pika druge runde.. plus im je bio potreban takav tip igraca prilikom play off pusha.. i nije on uopste bio los, Kingsi su izmedju all stara i corone imali 13 pobeda od 20 utakmica..Admiral wrote: ↑Mon Aug 17, 2020. 5:51 pm@hudini
ovaj kratki turninr je vec druga prica i to nije merodavno..
Barnes 24 miliona ova sezona, 18 miliona poslednja.. 85 miliona na 4 godine.. sta treba da radi onda GM 76-ersa, kad je Tobiju (bez Bobija) dao prakticno duplo veci ugovor (180 miliona na 5 godina), za slican ucinak..
brata Acu ne mo da diras, on je samo imao nesrecu sto ga je trenirao jedan dobar coek, ali verovatno najgori trener u istoriji KKP
- Irriducibili
Taj tvoj minimum je ujedno i eventualni maksimum, isključivo zarad toga što je moguce da ce nosiocima Klipersa biti potrebno neko vreme da se saberu posle pauze. Ali frke i neizvesnosti nece biti
non mollare mai
Vesto si se izvukaoIrriducibili wrote: ↑Mon Aug 17, 2020. 7:02 pmTaj tvoj minimum je ujedno i eventualni maksimum, isključivo zarad toga što je moguce da ce nosiocima Klipersa biti potrebno neko vreme da se saberu posle pauze. Ali frke i neizvesnosti nece biti
Kada kazem nece biti lako nisam mislio na 4-3 vec da ce tekme biti tesne...
Evo smem ja da se kladim da nece uzeti 2Čekićar wrote: ↑Mon Aug 17, 2020. 6:51 pmDallas uzima minimum 2 tekme,u sta ti i ja ?Irriducibili wrote: ↑Mon Aug 17, 2020. 5:19 pmRazumem da je Čekićar našpanovan na maksimum, ali od neke neizvesne serije nema ništa
Pazi iskljucio sam emocije....:)