NBA
Moderator: Moderator
Re: NBA
Pa bukvalno je do sad igrao 6 min u drugom poluvremenu.
Nego Irr ce da padne na njega :-)
Nego Irr ce da padne na njega :-)
Klipani da se zahvale sudijama sto nisu vec na tankom ledu,0-2 je realan rezultat ove serije po prikazanom..
Dallas ima najbolji of rejting u istoriji NBA lige,strasan spejsing,gde je Luka okruzen suterima...Samo malo treba smirit Porzu da ne pripaljuje one iz dotrcavanja sa 9m
...Na sve to Bobi kao bekap potpuno menja napad i maksimalno se eksploatise kada je na terenu sto podrzavam,isporuci Bobi vise poena nego sto ima minuta..
Samo Set i Jr da ostanu pri sutu i nema zime...
Ovo sto Klipani igraju je uzas,protok lopte jedna velika 0....Rivers misli da je dovoljno sto ima Lenarda i Dzordza i da ce oni sami sve da resavaju...e pa nece moci majstore,preko puta je cudo od deteta koje ide po prsten i ne jebe sistem
Dallas ima najbolji of rejting u istoriji NBA lige,strasan spejsing,gde je Luka okruzen suterima...Samo malo treba smirit Porzu da ne pripaljuje one iz dotrcavanja sa 9m
Samo Set i Jr da ostanu pri sutu i nema zime...
Ovo sto Klipani igraju je uzas,protok lopte jedna velika 0....Rivers misli da je dovoljno sto ima Lenarda i Dzordza i da ce oni sami sve da resavaju...e pa nece moci majstore,preko puta je cudo od deteta koje ide po prsten i ne jebe sistem
- Irriducibili
Indiana je žalosna, očekivao sam veci otpor, ovako se smeši metla bez puno zapinjanja. Mnogo fali Sabonis, ali nije im ni to opravdanje
non mollare mai
Dobice jednu,skoro svaka ekipa ima kvaliteta bar za po jednu pobedu,makar na neko sutersko ludilo ili na lose vece protivnika.Ali to ne menja cinjenicu da su verovatno svi ocekivali malo visi od njih,kao i od Filadelfije.
- Irriducibili
Russ ne igra, Harden 18% za 3, 31% šut iz igre, ali i to nije bilo dovoljno da OKC makar pripreti. Još jedna serija gde je sve jasno vec posle dve utakmice
non mollare mai
Bili Donovan je bas forsirao Adamsa,a po meni mora manje Adams,vise Noel,pa i bez obojice mislim da ce bolje da deluje nego ovako.
- Irriducibili
OKC jednostavno nema rešenje, Adams nije tip centra koji Hjustonu može da pravi probleme ofanzivno, a u odbrani postaje ozbiljna rupa, koja postaje krater kad je i Galo na parketu
non mollare mai
- Irriducibili
Ne mogu ništa, bar ja ne vidim u njihovom sastavu faktor iznenadjenja
Je l večeras žreb za draft?
Je l večeras žreb za draft?
non mollare mai