NBA fantazi 2021/22
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
NBA fantazi 2021/22
Ljudi, igramo fantazi i ove sezone.
Javljajte se polako da pravimo ligu.
Javljajte se polako da pravimo ligu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Re: NBA fantazi 2021/22
Čele, ovo nije onaj naš. 
Za taj pravim posebnu temu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Otvaraj temu da se sruci lava iz vulkana Kumbre VijehaTajler Darden wrote: ↑Mon Oct 04, 2021. 8:33 pmČele, ovo nije onaj naš.
@Irr
Neozbiljne lige ne igram
- Irriducibili
Prošle sezone liga nije bila neozbiljna, bez obzira na neke pojedince, čijim smo ispadanjem svi profitirali
non mollare mai
Zainteresovan sam i ja da igram
- Tajler Darden
Gde si, životinjo? 
VPJTS
VPJTS
Merhaba merhaba
Evo brate, navratio da vidim šta ima na forumu kad ono fantasy, tačno bih zaboravio...
- yobara 2.0
Da ne ispadne da lesinarim...ali ako se ne okupite, mozda ce mi trebati 2-3 lika za ligu
Da pokusam da objasnim ukratko - jedna Esports organizacija zeli da omasovi ovaj vid igre...to je krenulo od jedne lige gde smo svi poceli da se skupljamo jos 2011...pa se sirilo, upadali ortaci od ovog-onog, na kraju i moji neki ortaci i sad nas ima preko 40...mana je konkretno, kao sto znaju svi koji igraju dugogodisnje - sto dosta njih odustane (iz ovog ili onog razloga)...tako da ciljano se ide na proverene ljude
Zamisao cele te 'fransize' - 3 dizivizije po 14-16 igraca...4 najbolja iz svake ide u super ligu...znaci 3x4...i tu je organizovan nagradni fond...za sad je nesto simbolicno, oko 120-150 evra...ali eto cisto kao motiv i dokaz da nije neka salabajzerska prica...pare se skupljaju preko donacija, to glavni organizator regulise - dakle za igrace je besplatno, sustina je da lige budu sto vise kompetitivne
Tajler me zna, igrali smo dugo zajedno...sto se mene tice, dobrodosao je (ako nije preokupiran i moze da odigra do kraja)
Irra znam sa foruma onog, igrali smo prosle godine finale, dobra borba bila...takodje verujem da bi ispostovao pricu do kraja
I bilo ko, kome je ovo primamljivo - moze u PM da me kontaktira
Ako se ne slaze s pravilima foruma - brisite...izvinjavam se na spamu
Da pokusam da objasnim ukratko - jedna Esports organizacija zeli da omasovi ovaj vid igre...to je krenulo od jedne lige gde smo svi poceli da se skupljamo jos 2011...pa se sirilo, upadali ortaci od ovog-onog, na kraju i moji neki ortaci i sad nas ima preko 40...mana je konkretno, kao sto znaju svi koji igraju dugogodisnje - sto dosta njih odustane (iz ovog ili onog razloga)...tako da ciljano se ide na proverene ljude
Zamisao cele te 'fransize' - 3 dizivizije po 14-16 igraca...4 najbolja iz svake ide u super ligu...znaci 3x4...i tu je organizovan nagradni fond...za sad je nesto simbolicno, oko 120-150 evra...ali eto cisto kao motiv i dokaz da nije neka salabajzerska prica...pare se skupljaju preko donacija, to glavni organizator regulise - dakle za igrace je besplatno, sustina je da lige budu sto vise kompetitivne
Tajler me zna, igrali smo dugo zajedno...sto se mene tice, dobrodosao je (ako nije preokupiran i moze da odigra do kraja)
Irra znam sa foruma onog, igrali smo prosle godine finale, dobra borba bila...takodje verujem da bi ispostovao pricu do kraja
I bilo ko, kome je ovo primamljivo - moze u PM da me kontaktira
Ako se ne slaze s pravilima foruma - brisite...izvinjavam se na spamu
- Tajler Darden
Nema problema.
Sva je prilika da ćemo ove sezone preskočiti ovu našu ligu.
Sva je prilika da ćemo ove sezone preskočiti ovu našu ligu.
VPJTS
VPJTS