Košarkaška reprezentacija Srbije

Sve o reprezentacijama.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: Košarkaška reprezentacija Srbije

Post by Batica ubica » Fri Sep 01, 2023. 10:57 am

Au koliko je teško slušati Šarenca... Svaka odluka sudija je krađa, svaki koš protivnika je sreća, svaki naš promašen šut je nesreća, ovo neartikulisano urlanje kad se da koš ko da je osvojeno svetsko.

Rezultat je odličan s obzirom na njihovih 7/10 za 3 i našu odbranu linije za 3.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Sep 01, 2023. 11:32 am

Većim delom 3/4 odlična odbrana, al smo na kraju popustili.

Napad stao izlaskom Jovića i Milutinova, kad su Aleksa i Gudurić preuzeli kreaciju. Malo minuta za Davidovca koji bi mogao i da strečuje malo a i da pomogne u kreaciji zna se da je dobar sekundarni kreator.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Sep 01, 2023. 12:26 pm

Na kraju poraz, opet Italija 3. put zaredom.

Loša odbrana u prvom poluvremenu, oni su imali 7/10 za 3 mislim da je svaka trojka koju su šutnuli bila otvorena. U 3/4 smo igrali odličnu odbranu do onog faula u napadu Jovića. Tu su izašli Milutinov i Stefan Jović, Aleksa i Gudurić su preuzeli kreiranje napada i tu smo se ugasili.
Bogdan 1/13 za 3, dosta loših šuteva je uzeo u situaciji kad je moglo i nešto drugačije da se odigra.

U 4/4 Fontekio 3 poludistance sa desne strane, sve 3 iz step beka i u sve 3 odlična odbrana Dobrića ali samo dno mrežice. Datome nam pravi seriju 10:0.

Zadnji napad užasan.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Sep 01, 2023. 4:10 pm

Svaka pobeda nam garantuje prolaz, ali ne i prvo mesto. Šta je tu je, nije da nismo znali da nemamo ekstra kvalitet, ali opet je vrlo problematičan način na koji smo izgubili od Italije. U nedelju je biti ili ne biti

Slovenija :blue: :blue: :blue:

Prvo je otkazao Goran Dragic, pa su redom ispadali Čančar, Muric, Blažic, ali se odnekud pojavljuju Hrovat i jebeni Cebasek, ledeni kao da su nba igrači. Svaka čast!
non mollare mai

Milorad

Post by Milorad » Fri Sep 01, 2023. 4:29 pm

Kult reprezentacije nam je umro kad su Saleta smenili, evo vidim ciganija kreće i na Bogdana iako je jedini igrač koji se odazivao svaki put...

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Sep 01, 2023. 4:45 pm

Ocekivan poraz od Italije,isto ocekujem i od Litvanije ako dodje do tog meca sto ne bih odbacio iz razloga sto Portoriko moze dobiti Italiju u run and gun mecu gde Italija sutria brutalno samo protiv nas iz razloga sto je Pesicev forte skupljanje na loptu sto sam i pisao posle Portorika,bas i Savanovic,koji je saradjivao sa Pesicem,potvrdi tu moju tezu kod Jao Mileta..Struka je struka:)

Sto se tice Bogdana,u pitanju je mac sa 2 ostrice...Ako ne uzimas suteve bice eno sakrio se,uvaljuje koske saigracima,nema muda...Ako preuzme odgovornost ali ga ne ide bice eno ga divljak,ispucava se...Srbin priznaje samo preuzimanje odgovornosti uz brutalne procente....
Tu se i strucni stab pita nesto.....Za mene nejasno zasto se nije spustalo na Milutinova gde imas ociglednu prednost...

Poslednji napad Italije ne pravimo faul a Bogdan izveden????..Totalno nejasno,najbolji igrac se vadi ako pravis faul pa posle mozes da ga vratis....Ovako poslednji nas napad bez killer potencijala,da bio je los Bogdan ali je pogodio klac sut i na kraju HT...On je jedini koji je u stanju da resi ono u 5sec...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Sep 01, 2023. 5:27 pm

Uzimao je loše šuteve Bogdan, masa šuteva je bila isforsirana. Ušao je u nervozu odmah na početku.
Klupa nas košta, Petrušev nikako nije uspeo da odmeni Milutinova. Vanji malo minuta iako je pogodio prvu trojku, možda je tu moglo da se traži rešenje jer su svi ostali sem Gudurića loše šutirali za 3.
Nikola Jović je udario u tvrdo što je bilo i očekivano, bolji protivnik i bolje je skautiran. Branili su mu prodor odlično a šut za 3 ga je stao.
Davidovac je bio zakovan za klupu do 4/4 a onda je igrao i završnicu... Smatram da treba da bude na terenu u petorkama gde nema Stefana Jovića jer donosi sekundarnu kreaciju. Gudurić i Avramović nisu ti profili igrača, pogotovo ne Gudurić.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Sep 02, 2023. 12:27 am

Što se Bogdana tiče, ništa mu ne zameram, lider NBA ekipe ne prestaje da uzima šuteve, čak i kad ih konstantno promašuje. Nije sebi mogao dozvoliti da se sakrije i odustane. Po istom osnovu bi mogli reci da je SGA zakopao Kanadu, jer je sve rešavao na kraju i ništa nije pogodio

K
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Sep 02, 2023. 12:28 am

Što se Bogdana tiče, ništa mu ne zameram, lider NBA ekipe ne prestaje da uzima šuteve, čak i kad ih konstantno promašuje. Nije sebi mogao dozvoliti da se sakrije i odustane. Po istom osnovu bi mogli reci da je SGA zakopao Kanadu, jer je sve rešavao na kraju i ništa nije pogodio
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Sep 03, 2023. 2:25 pm

Jović crta po terenu, odlična 1/4.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Sep 03, 2023. 2:57 pm

Najbolje poluvreme na SP do sad.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Sep 03, 2023. 3:50 pm

Na kraju ubedljiva pobeda, odmoreni i neki igrači.
Litvanija je vodila protiv Amurike čak 17 razlike na poluvremenu, vidim da su Ameri sad smanjili. Verovatno su ušli pod ručnom, već drugu utakmicu zaredom se muče. Bilo bi dobro kad bi ih Litvanci dobili jer, da se ne zavaravamo, Ameri ako nas budu shvatili ozbiljno to će biti 20.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Sep 03, 2023. 4:43 pm

Pobeda Litvanije protiv Amera! Na kraju je poraz od Italije bio dobar jer da smo ih dobili išli bismo na Amere. Nismo favoriti protiv Litvanije ali pre ćemo proći njih nego Amere.

Borca

Post by Borca » Sun Sep 03, 2023. 4:55 pm

Borca

Post by Borca » Sun Sep 03, 2023. 10:23 pm

Kakav jebeni horor, Simanicu posle komplikacija izgleda odstranjen bubreg.

Post Reply