Košarkaška reprezentacija Srbije
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: Košarkaška reprezentacija Srbije
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Kako bi vam izgledala petorka:
Vasa, Beli, Raduljca, Milutinov i Jokic?
Vasa, Beli, Raduljca, Milutinov i Jokic?
I eto Bogdana, godinama govorim da on to moze i sinoc je i pokazao. Mora ovako da nastavi.
Situacija sa Teodosićem mogla bi da se ispostavi kao skriveni blagoslov za Srbiju. Oko njega su jasne dvije stvari: da je najbolji srpski košarkaš od 2007. naovamo i da trenutno nije najbolji igrač na poziciji plejmejkera.
Ni onaj meč sa Litvanijom nije počeo kao starter, sada Đorđević ima zgodan izgovor da ga ne forsira (ako ipak pođe u Kinu) jer bi pritisak bio snažan sa svih strana. Micić nije mađioničar u napadu, ali je čvršći defanzivac u svakoj varijanti (1 na 1, obična timska, zona, preuzimanja) + u vrhunskoj je formi.
Sa druge strane bila bi šteta da Teo ne bude tu jer su Amerikanci najranjiviji od SP u Japanu i zaslužio je da se napokon dočepa jednog zlata, ali kao što neko napisa - više bi falio mentalitetski i psihološki nego igrački.
Ni onaj meč sa Litvanijom nije počeo kao starter, sada Đorđević ima zgodan izgovor da ga ne forsira (ako ipak pođe u Kinu) jer bi pritisak bio snažan sa svih strana. Micić nije mađioničar u napadu, ali je čvršći defanzivac u svakoj varijanti (1 na 1, obična timska, zona, preuzimanja) + u vrhunskoj je formi.
Sa druge strane bila bi šteta da Teo ne bude tu jer su Amerikanci najranjiviji od SP u Japanu i zaslužio je da se napokon dočepa jednog zlata, ali kao što neko napisa - više bi falio mentalitetski i psihološki nego igrački.
Može Djordjević mnogo da se "igra", mi smo u stanju da 60% SP odigramo na suvi kvalitet i individualne serije igrača. A nakon toga može igru menjati kako mu odgovara, specijali i svašta nešto. Verujem da će tek tada zapravo Jokić zaigrati ono što želi i najbolje ume.
Ko je kapiten sada? Bogdan, Bjelica?
- Tajler Darden
Juče je bio Raduljica.
VPJTS
VPJTS
Znaci ide sektas, sranje.
- Tajler Darden
Raduljica se svojim igrama u reprezentaciji dobro ugradio u dve od tri medalje. U nekim utakmicama postizao i važne poene.
Smatram da ne zaslužuje baš takav epitet.
Smatram da ne zaslužuje baš takav epitet.
VPJTS
VPJTS
Raduljica bio glavni pored Tea u Španiji, u Riju vjerovatno prvo ime. Amerikanci ga se najviše plašili uoči finala zbog meča iz grupne faze kad je nadigrao Kazinsa i Grina.
Bilo bi lijepo da se suzdrzimk takvih komentara i nadimaka.
Raduljica je mnogo dobar decko i za reprezentaciju je uvijek igrao dobro. Veliki dio nasih medalja u prethodnim godinama.
Po stazu i nekoj mojoj logici Bjelica bi bio kapiten, ali to ne mora uvijek biti faktor.
Raduljica je mnogo dobar decko i za reprezentaciju je uvijek igrao dobro. Veliki dio nasih medalja u prethodnim godinama.
Po stazu i nekoj mojoj logici Bjelica bi bio kapiten, ali to ne mora uvijek biti faktor.