FK Crvena zvezda - prelazni rok
Moderator: Moderator
Re: FK Crvena zvezda - prelazni rok
Uopste mi se ne dopada Zander, mislim da je indijanac, neskolvoan igrac, a dosao je apsolutno nespreman i nisam optimista po tom pitanju...
- Monogamija
Dosadašnji zadnji vezista Rada Njegoš Petrović preći će u Zvezdu za 400.000 evra, saznaje MONDO.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
+ sasvim solidni procenti..
- Monogamija
Мислим да ће бити велика грешка клуба ако он буде првотимац. Дечко нема неку керијеру, а прешао је 30-у. Видећемо када заигра на неком озбиљном мечу, али мислим да ово није био паметан потез клуба из више разлога. Требало је тражити домаћег играча на тој позицији.
- Monogamija
Ja iskreno verujem da će ga gurati, posebno kad Rodić ode. Forsiraće ga sve dok se svi ne uverimo da on zapravo nije pojačanje i da je u Beograd došao zbog splavova i splavaruša i da zauzima mesto stranca u Zvezdi.Zvezdas99 wrote: ↑Tue Aug 06, 2019. 10:10 amМислим да ће бити велика грешка клуба ако он буде првотимац. Дечко нема неку керијеру, а прешао је 30-у. Видећемо када заигра на неком озбиљном мечу, али мислим да ово није био паметан потез клуба из више разлога. Требало је тражити домаћег играча на тој позицији.
И ја се бојим да хоће. Иначе не видим ама баш никакав разлог зашто је он доведен. Исправи ме ако грешим, али мислим да је већи део скромне каријере провео у другој лиги Португала и просечним тимовима кипарског првенства. Не видим зашто је тачно он доведен, можда ниједног нашег нису нашли. Ја бих циљао Филиповића из БАТЕ-а у будућности. Сећам се да је овде играо јако добро у Јагодини и Вождовцу.Monogamija wrote: ↑Tue Aug 06, 2019. 10:29 amJa iskreno verujem da će ga gurati, posebno kad Rodić ode. Forsiraće ga sve dok se svi ne uverimo da on zapravo nije pojačanje i da je u Beograd došao zbog splavova i splavaruša i da zauzima mesto stranca u Zvezdi.Zvezdas99 wrote: ↑Tue Aug 06, 2019. 10:10 amМислим да ће бити велика грешка клуба ако он буде првотимац. Дечко нема неку керијеру, а прешао је 30-у. Видећемо када заигра на неком озбиљном мечу, али мислим да ово није био паметан потез клуба из више разлога. Требало је тражити домаћег играча на тој позицији.
Kupuje li još neko od Batea osim vas? 
-
Gaviria013
Svima nam promiče činjenica da posle najavljene prodaje Rodića ostajemo samo sa Žanderom na poziciji levog beka. Trebalo bi da očekujemo pojačanja pošto sumnjam da će biti pružena šansa nekom mladom igraču (kažu da je Konatar prošle sezone oduševio u Grafičaru i da je zato i poveden na pripreme, ali ne znam šta se sa njim trenutno dešava).
- Monogamija
Nikom nije jasna uloga Žandera i šta ga je preporučilo za Zvezdu. Na svu sreću po pričama, Rodić će biti spreman, ali šta kad on ode. Konatar je dobro rešenje za Linglong, ali LE i LŠ nikako. Potpuno smo podbacili u prelaznom roku.
Ocajan prelazni rok u fk. Kanjas,Zardel nista nisu pokazali sinoc.A kad ce? Boace je propao. On covek ne moze da trci. Nista se meni ovo ne svidja nista.
E zato mi imamo 4 komada, da ne zafali.Gaviria013 wrote: ↑Wed Aug 07, 2019. 7:43 pmSvima nam promiče činjenica da posle najavljene prodaje Rodića ostajemo samo sa Žanderom na poziciji levog beka. Trebalo bi da očekujemo pojačanja pošto sumnjam da će biti pružena šansa nekom mladom igraču (kažu da je Konatar prošle sezone oduševio u Grafičaru i da je zato i poveden na pripreme, ali ne znam šta se sa njim trenutno dešava).
- Monogamija
Evo malo o dvojcu o kome su Novosti juče pisale.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -ili-Varda
Amr Warda - Egipćanin 23 godine https://www.transfermarkt.com/amr-warda ... ler/237641 igra na poziciji levog krilnog ili desnog krilnog napadača. Igrač PAOKA koji je bio pozajmljen Atromitosu. Tržišna vrednost 2 miliona (podaci po TM)
Drugi je Lamin Jallow - Gambijac 23 godine https://www.transfermarkt.com/lamin-jal ... ler/337310 igra na poziciji špica ili levog krilnog napadača. Dete Kijevo Verone, išao na pozajmice dok ga nije prošle godine kupila Salernitana za 1.8 miliona (podaci po TM)
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -ili-Varda
Amr Warda - Egipćanin 23 godine https://www.transfermarkt.com/amr-warda ... ler/237641 igra na poziciji levog krilnog ili desnog krilnog napadača. Igrač PAOKA koji je bio pozajmljen Atromitosu. Tržišna vrednost 2 miliona (podaci po TM)
Drugi je Lamin Jallow - Gambijac 23 godine https://www.transfermarkt.com/lamin-jal ... ler/337310 igra na poziciji špica ili levog krilnog napadača. Dete Kijevo Verone, išao na pozajmice dok ga nije prošle godine kupila Salernitana za 1.8 miliona (podaci po TM)
-
Gaviria013
Mateo Garsija iz Las Palmasa u Zvezdi
- Monogamija
Dobra stvar je što smo konačno počeli da se raspitujemo za mlado meso iz inostranstva.