FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: FK Partizan

Post by Batica ubica » Thu Dec 09, 2021. 9:06 pm

Prošli smo dalje i to je jedino što je bitno. S obzirom na sastav ekipe i na probleme sa odsustvima dobro je ovo izgurano. Danas smo počeli bez 3 bitna igrača u koja bi počela utakmicu (Rikardo, Naho, Marković), bez Pantića koji je prva alternativa za Natha.
Zamalo da opet sami sebe ukopamo. Popov nepotreban faul, danak neiskustvu. Škola za dalje.
Lazar Pavlović je dobio nekoliko šansi u poslednje vreme, nije pokazao ništa što bi opravdalo broj koji nosi na leđima. Rekao bih da tu nema materijala za nešto više.
Bravo za Milovanovića, treći uzastopni gol i to sva 3 glavom. Ovim mečom danas je potvrdio da imamo rezervnog špica.

Šteta što na kraju nismo uspeli da damo gol iz onih nekoliko kontri, moglo je sve ranije da se reši. Ostale su još 2 jako jako bitne utakmice, pa da ova jesenja polusezona može da se nazove najboljom u zadnjih 10 godina.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Naka

Post by Naka » Fri Dec 10, 2021. 12:52 am

I jedno pitanje koje niko da postavi treneru? Koje fudbalsko znanje ima Lutovac i Holender? Prvi ne bi imao mesta u Srpskoligasu, a drugi je promasio profesiju (nije on fudbaler).

Bez dva do tri igraca i ozbiljnijeg rada Jojica, Markovica mrka kapa.

Houdini

Post by Houdini » Fri Dec 10, 2021. 6:31 am

koliko u prvenstvu to deluje dobro i sigurno, toliko u Evropi ni na sta ne lici.. igrali smo u verovatno najslabijoj grupi u kojoj smo ikada igrali, dva potpuna autsajdera i jedan prosecan tim iz belgijske lige i umesto da se nakupimo bodova za koeficijent, mi strepimo za prolaz do poslednjeg kola..

ali ajde prosli smo nekako pa da vidimo..
Irriducibili wrote:
Wed Dec 08, 2021. 11:16 pm
Klasična manipulacija, svi su isti...

E vidiš nisu, neki predjašnji su imali rezultate, dovodjeni su Kleo, Žuka, Moreira, Everton, nisu se terali igrači iz kluba poput Sadika, nije se igrač od bezmalo 100M davao za šaku evra. Daleko od idealnog, ali trofeji i poneki fudbaler su bili tu
isto tako moze da se kaze da su i ovi doveli Sumu za valjda rekordan transfer, doveli Sadika, doveli kapitena izraelske reprezentacije.. kao sto je i Djuro imao koliko hoces svojih gluposti.. a osim Zecevica niko nije ni pokusao da donese neke pare u klub, vec su se svi oslanjali da to uradi sportski sektor..

a sto se teranja Sadika tice, tu su se uprava i sportski sektor slozili..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Dec 10, 2021. 11:38 am

Ja ne znam šta se očekuje od Lutovca koji je treća opcija na desnom krilu i Holendera koji je druga/treća opcija na levom krilu. Ipak je ovo Partizan a ne Siti koji ima 18 top igrača. Samo malo da se smanje očekivanja, nismo mi baš toliko visoko postavili standarde u prošlosti pa da nam druge i treće opcije na pozicijama budu top igrači.
Evo npr. Lazar Pavlović je treća opcija na prednjem veznom, kakva lepršava igra protiv bilo koga može da se očekuje sa njim na 10?
Ovi momci su limitirani ali se bore koliko mogu, Stanojević ovo vodi bolje nego što bi jedan domaći trener vodio. Zaslužuju ljudi malo podrške, prvi su na tabeli, prošli u grupe i prezimeli u Evropi, prošli dalje u Kupu. Ostale su još 2 bitne utakmice da se ode bar sa ta 3 boda prednosti na pauzu, ja se nadam da Lazetić sa TSCom može bar bod da im otkine.

Houdini

Post by Houdini » Fri Dec 10, 2021. 12:10 pm

rezultati u prvenstvu su odlicni, tu nema dileme.. od Marka Nikolica nismo imali bolje, to stoji.. ali da se ne zavaravamo oko rezultata u Evropi, igramo takmicenje za koje je Brendan Rodzers rekao da nema pojma sta je to, igrali smo u grupi koja je imala dva tima iz pretposlednje klase evropskog fudbala i jednog iz Belgijskog sampionata, koga je Zvezda prosle godine dva puta rutinirala..

u proseku su rezultati solidni, ali nista vise od toga..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Dec 10, 2021. 1:51 pm

Odlično, daj onda opet prečke, stative, moralne pobede i zalamanje Megvajera.

Naka

Post by Naka » Fri Dec 10, 2021. 2:19 pm

Od Lutovca i Holendera ocekujem da ne uzimaju minute bilo kom od igraca.
Takodje ne ocekujem da u igru protiv oslabljenog i kukavnog Anortozisa u 80. minuti ne ubacuje treceg stopera.
Ova uprava je dovela klub u takav polozaj da slavimo kada smo medju 64 kluba u evropi (od toga da samo po 6 max moze iz liga petice). Plus sto rece Hudini igrali smo protiv poluamaterskih klubova (cuj Flora).
Stanojevic me razocarao ziheraskim i kukavickim potezima u toku utakmice. Napredak ekipe neprimetan, cak kako se priblizava kraj polusezoni, igraci ne mogu dva pasa da odigraju.
Videcemo hocemo li osojiti titulu. Posto mi za sada nemamo nista. Ali nam je i liga u ku..u sto se tice samog kvaliteta

Houdini

Post by Houdini » Fri Dec 10, 2021. 2:25 pm

Batica ubica wrote:
Fri Dec 10, 2021. 1:51 pm
Odlično, daj onda opet prečke, stative, moralne pobede i zalamanje Megvajera.
Bobe zdravlja da dobijemo Man Utd dogodine pod Aleksandrom Stanojevicem pa da ona ovaj post ima neku tezinu.. do tada ostaje to da si Floru i Man Utd stavio u isti kos..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Dec 10, 2021. 3:43 pm

Ne stavljam u isti koš, samo poredim sitiacije. Kad je Suma zalomio Megvajera i kad se na najveći mogući luzerski način ispalo od AZa slavili su se i glorifikovali porazi Save srpskog Nagelsmana, a sad kad se prođe grupa pa makar to bila i LK nešto ne valja i smeta. Kao da smo bili krem de la krem evropskog fudbala zadnjih 10 godina pa smo pali mnogo ispod svog nivoa.
Ako je tako daj onda Savu slobodan je, da opet zaostanemo za ciganima 30 bodova, da slavimo ispadanja iz Evrope i da se hvalimo kako smo prodali mladog igrača dok oni sa druge strane u novembru slave titulu.

Houdini

Post by Houdini » Fri Dec 10, 2021. 11:02 pm

Ovo nema veze sa Savom..

Jednostavno, kao što sam rekao da su rezultati u ligi odlični, tako su rezultati u LK krajnji prosek.. Jer kad imaš ovakvu grupu, to služi za nabijanje koeficijenta..

Što se tiče prvenstva sve je dobro, samo je problem sa prvenstvom što ako nisi prvi, bodovna razlika je apsolutno nebitna. Jer niti tu postaju igrači, niti se prodaju, niti se zarađuju neke pare.. Jednostavno ili si prvi ili nisi..

Ja i dalje nisam uveren da ćemo uzeti titulu, ali daj Bobe da grešim pa da pojedem što se ne jede..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Dec 13, 2021. 3:05 pm

Na žrebu smo izvukli Spartu iz Praga. Ko je sve mogao da zapadne mislim da je ovo ekipa najpribližnija nama.

Houdini

Post by Houdini » Mon Dec 13, 2021. 3:37 pm

odlican zreb, moze da se igra sa njima.. jeste da nam ne odgovaraju toliko ti Ceski timovi, ali makar postoji sansa, za razliku od nekog PSV-a da smo izvukli..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Dec 13, 2021. 8:15 pm

Mislim da je ovo šansa koja ne sme da se propusti i verujem da je Stanojević svestan toga, mora da nabrije ekipu kako zna i ume da se dobiju sledeće 2 utakmice. Šteta samo što imamo dosta problema sa povredama... Nadam se da i Lazetić sa TSC-om može da im otkine bod, mada kad bi otišli na pauzu i sa 5 bodova prednosti to bi bilo odlično.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Dec 15, 2021. 5:16 pm

Materijalizovan je kiks našeg rivala, odličnom igrom i još boljim pristupom. Pored svih problema koje imamo izašli smo nabrijani i naprženi, rešeni da dobijemo utakmicu.
Menig deluje kao da mu prija da igra polušpica.
Poseban pozdrav za "šta će nam drvo Šćekić" Grobare koji su prisutni zadnjih godina.
Ostala je još jedna bitna utakmica, Kolubara u subotu da se potvrdi ovo što je do sad napravljeno. Uz, nadam se, još jedan kiks našeg rivala...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Dec 18, 2021. 3:00 pm

Nekako obavljen zadatak, deluje poslednjim atomima snage. Ne pamtim da nam je ikada bila potrebnija zimska pauza nego što je sada slučaj
non mollare mai

Post Reply