FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: FK Partizan

Post by Batica ubica » Fri Feb 09, 2024. 7:28 pm

Dok Ivković ne napiše ne verujem ništa. Rekao bih da je patka u pitanju, ne vidim Takijev motiv da ide u drugu ligu Turske a ovde će se boriti za titulu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Feb 10, 2024. 1:11 pm

Krećemo sa prolećnim delom lige.

Partizan: Jovanović - Stojković Fiiipović Marković Antić - Ovusu Natho - Kalulu Zahid Trifunović - Saldanja.

Klupa: Krunić Živković Saničanin Šehović Šćekić Kastiljo Stjepanović Severina Goh Nikolić Baždar.

Filipović na štoperu, toliko se veruje Saničaninu :lol: :lol: Tu odluku pozdravljam apsolutno. Ne znam što nema Medine, pretpostavljam da je neka lakša povreda u pitanju. Nema Kanutea, Ovusu počinje a Šćekić, Stjepanović i Kastiljo su na klupi što mi je interesantno.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Feb 10, 2024. 1:30 pm

Neka nam je sa srećom.

Neka daju sve što imaju i ovog proleća, pa da vidimo kako ćemo završiti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Feb 10, 2024. 5:03 pm

Idemo dalje.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Feb 10, 2024. 5:10 pm

Sve što se piše i pamti su 3 boda, a to je ujedno i ono što je najvažnije i to ne treba zaboraviti. Neka bude do kraja svaka ovakva ja nemam nikakav problem, umetnički dojam me manje zanima :D :D

Ovusu mi deluje kao solidno pojačanje, pogotovo jer je igrao u paru sa Zahidom koji nije zadnji vezni.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Feb 12, 2024. 1:21 pm

Šehović odlazi drugi put. Još leta/jeseni 2018. kad je prvi put zaigrao u prvom timu na Tviteru sam pisao da tu nema materijala posebno zbog defanzive koju nije unapredio evo 5.5 godina kasnije. Tada sam naravno dobijao kritike od nestručne i ostrašćene napaćene braće :D :D Da citiram Čeleta Grobari ne znaju ništa o košarci i fudbalu :D :D A u isto vreme dok sam hvalio partije Čakija Uroševića nekoliko njih me ismevalo, kao taj nema pojma itd. Ispostavilo se da je Urošević najbolji levi bek Partizana u zadnjih 15 godina a da Šehović sa 22/23 godine nije mogao da uzme ni minut Uroševiću prošle sezone.

Nahajpovali su ga posle prijema lopte na grudi i iznuđenog penala protiv Rudara iz Pljevalja u 1. kolu kvalifikacija za LE, kako je to ofanzivan i moderan bek, kako je on novi Marselo i ostale priče. U dva navrata nije mogao da uzme minute Uroševiću, pa sad nije mogao da uzme minute Antiću koji je dosta lošiji igrač od Uroševića. Samo se bojim da sad na osnovu minulog rada ne vratimo Nemanju levog Miletića, mada je ostao Živković pretpostavljam da će on biti rezervni levi bek.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Feb 12, 2024. 5:19 pm

Kako javlja Mocart trebalo bi da dovedemo Uroša Drezgića, štopera Rubina iz Kazanja na pozajmicu do kraja sezone. Drezgić je bonus tako da bi nam to rešilo probleme i mogli bi da igramo sa najboljim igračima gore. Drezgić je jesenas prešao u Rubin za 1.5 milion evra ali se nije snašao, odigrao je samo 2 utakmice.

Jevremović na pozajmici u Kolubari do kraja sezone.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Feb 13, 2024. 2:06 pm

Nece Drezgic pokušavati da se snadje ni kod nas, svi su prevideli da ne može igrati za 3 kluba u toku sezone

Umesto njega, iskopasmo nekog u Čukaričkom, da se igramo sa bonusom na mestu štopera. Neka nam je Bog u pomoci
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Feb 13, 2024. 2:19 pm

Irriducibili wrote:
Tue Feb 13, 2024. 2:06 pm
Nece Drezgic pokušavati da se snadje ni kod nas, svi su prevideli da ne može igrati za 3 kluba u toku sezone

Umesto njega, iskopasmo nekog u Čukaričkom, da se igramo sa bonusom na mestu štopera. Neka nam je Bog u pomoci
Sad vidim da je Ivković preneo, a pored Kovačevića dovodimo i izvesnog Jankovića koji je desno krilo ali nije bonus. On je očigledno bio kusur, kao svojevremeno Vujačić u dovođenju čuvenog Pešukića :D :D

Sad vidim da je takođe Ivković preneo da je Medinu ujeo njegov ker za lice pa zbog toga nije igrao protiv Javora ali se vratio treninzima i biće u konkurenciji za naredne utakmice. Takođe Ivković je napisao da je Medina bio projektovan za startera u tandemu sa Svetozarom a sad me jako zanima kako će to izgledati i sa ovim Kovačevićem sad kad je i Medina zdrav. Jedina dobra stvar je što je Saničanin višak i što je trenutno peti štoper u ekipi :D Tome svedoči i igranje Filipovića na mestu štopera u Ivanjici dok Saničanin sedi na klupi.

Ni ja ne volim što se igramo sa bonusom na štoperu ali nužda zakon menja, u suprotnom bi morao neko od ovih stranih krila da bude klupiran a da po krilu igraju ovi momci što zbirno nemaju 3 odigrane utakmice za celu jesen.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Feb 13, 2024. 8:23 pm

Važi isto kao i za KKP, o igračima se razmišlja i planira na vreme, a ne improvizuje se kad dogori

Opet da ponovim, ako se vec došlo u suludu situaciju da obučavaš štopera, bolje da smo gurnuli neko naše dete, nego placali obeštecenja za mačke u dzaku. Nadam se da ova nova mačka bar ima čitava kolena
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Feb 14, 2024. 9:38 am

Bonus od 40+ utakmica u Superligu... Ne deluje loše na papiru, ali hajde da vidimo teren.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Feb 14, 2024. 5:10 pm

I najlepše od svega...

Doktor ostaje u Partizanu do leta 2025. godine.

Još jedan pozdrav stručnjaku koji nam je uskratio dve godine gledanja Majstora u punom sjaju.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Feb 14, 2024. 5:12 pm

Kako javlja Ivković Janković će kod nas igrati levog beka. Takođe, Kovačević će prvo morati da prođe testiranje kod Andreje Milutinovića pa ako bude sve u redu tek onda potpisuje.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Feb 14, 2024. 5:14 pm

Lutovac vol. 2. 😁

Na papiru dobro odrađena oba prelazna roka za 2023/24 sezonu... Ajde da vidimo praksu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Feb 14, 2024. 6:28 pm

Da vidimo kakva će biti raspodela minuta, sad na štoperu i zadnjem veznom imamo po jednog igrača viška a ovamo se nismo rešili Pavlovića, Živkovića i Pantića. Ostaje i dilema da li ćemo ubuduće počinjati sa 2 zadnja vezna ili će Zahid biti 6/8, šta će biti kad se Kanute vrati, onda ako počinjemo sa 2 zadnja vezna ko će biti par zadnjih veznih (Kastiljo sigurno nije došao da sedi na klupi 6 meseci) a ko će na 10 Natho ili Zahid a greota je da jedan od njih 2 ne igra.

Apropo Lutovca, ostaje žal što nikad nije igrao desnog krilnog beka u formaciji sa 3 pozadi. Idealna pozicija za njega usled odličnog centaršuta, prodornosti, pa čak i solidnog napadanja dubine. Defanzivno je bio korektan čak i kad je igrao beka, bilo je tu vrlo pristojnih utakmica tako da mu to ne bi bio problem, pre svega jer kao krilni bek u formaciji sa 3 pozadi nema iste zahteve defanzivno kao klasični bek.

Post Reply