FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: FK Partizan

Post by Batica ubica » Mon Jul 22, 2024. 2:27 pm

Nekako porodismo pobedu protiv Napretka. Baš loše drugo poluvreme, onako svaki napad isti maltene baš mučenje. No, 3 boda su najbitnija i idemo dalje.

Da se malo osvrnem na pojačanja.

Arijaga mi je prijatno iznenađenje u ovoj prvoj utakmici. Novirani su ga najavljivali kao 8 ali on je poziciona 6 tj. 6 ispred odbrane. Fizikalije na prvu obećavaju, visina, snaga, videćemo ga kakav je trkač. Mene je vrlo prijatno iznenadio njegov pregled igre i duga lopta, dao je nekoliko odličnih dugih lopti u prvom poluvremenu, pokušava, ne krije se. Ajde da ne bude kao sa Andradeom koga sam pre 2 godine hvalio posle 1. kola u Ivanjici kad je odigrao odlično i onda se manje više ugasio. Arijaga za sad obećava.

Đurđević mi deluje sporo za beka. Videćemo na narednim utakmicama šta je istina, da li je ovo tek što je došao pa mu treba vremena. Nije poveden u Poljsku, i to nešto govori. Onaj ko je uveo ovo idiotsko pravilo treba da robija.

Mujakića nisam preterano primetio, nemam neki sud o njemu. Vide se dobre fizikalije i to obećava, već sutra ćemo imati jasniju sliku.

Goh ne igra ništa. Još je dobio priliku kao 10 i opet ništa. Treba prvo odlučiti da li je momak krilo, 10 ili polušpic. Ako je krilo koja strana je u pitanju. Ovako preti da bude žestok promašaj. I tu dosta stvari treba da se razluči, ko su startna krila, ko može da igra na kojoj strani itd. Ajde da kažemo da je Severina desno krilo, vidim da Kalulu izjavljuje da je i on polušpic ali da je kao krilo bolji levo, ako je Goh krilo koja je on strana, šta je ovaj Zubairu, Trifunović...

Zahid je vrlo loše odigrao u petak, mada se za njega ne brinem on je iskusan igrač. Samo Natho i on zajedno teško da mogu, funkcionisalo je dok je Zahid bio levo ali Zahid nije krilo to je svakom jasno. Natho i dalje pokazuje klasu, kako reče Stanojević njemu svi skraćuju minutažu ali on se opet izbori.

Pred sutrašnju utakmicu imam neki čudan dobar osećaj da ćemo izboriti dobar rezultat. Ne mislim da je ovaj Dinamo nešto posebno, mislim da može da se igra sa njima.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jul 24, 2024. 1:35 pm

Bruka i sramota. Najbolji opis sinoćne utakmice.

Ne znam odakle bih krenuo jer ima dosta toga. Pre svega ovo je prošle sezone dosta puta izbegnuto nerealnim utakmicama Jovanovića gde je imao po 7, 8, 10+ odbrana kojima je sprečavao golove. Nije realno očekivati od Alisona da brani tako svaku utakmicu, a ne od golmana manjeg kvaliteta.

Uticaj krila na odbranu je 0. Severina i Kalulu su sinoć non stop bili van pozicije, non stop su kasnili. Severina je napravio dosta faulova sinoć upravo zbog toga što je bio uvek van pozicije. Najviše od svega boli njegova nezainteresovanost i nedisciplina u odbrani, onako narodski rečeno boli ga kurac. Vidim da se piše o borbenosti Kalulua ali on isto dosta kasni u odbrani kao što sam i napisao, već za razliku od Severine on to pokušava da ispravi sprintom pa to izgleda malo manje ružno. Dovoljno je da je jedan krilni igrač/igrač koji drži bok van pozicije i da se odbrana pomeri i raspadne, tek dvojica su propast.

Dalje, posle 2. derbija prošle sezone bilo je jasno da Zahid ne može da igra zadnjeg veznog, prosto fizički ne može da iznese defanzivne zadatke zadnjeg veznog. Velika greška Stanojevića što je počeo utakmicu sa njim na zadnjem veznom, tu je morao da bude ili Šćekić ili Ovusu. Još jedna ogromna greška i kluba i Stanojevića sinoć je Goh... Ako ima bilo ko zainteresovan da se izvuče približna cifra uloženoj treba ga pustiti nek ide, momak je pokazao doslovno ništa otkako je došao. Mi i dalje ne znamo da li je on levo krilo kao što se pričalo kad je dolazio, da li je desno krilo, da li je 10, da li je polušpic...

Jedina pozitivna stvar za mene sinoć je partija Medine na desnom beku. Vidim da su ga na Mocartu ispolivali ali ne bi to bio prvi put da ne znaju ništa. Čovek je odigrao jako korektnu utakmicu, ono što je bio žuti karton nije videlo ni faul a ne žuti karton. Za mene jedini pojedinac u odbrani koji je dobio prelaznu ocenu. Mene je prijatno iznenadio. Bitno je da su Svetozara nahvalili ko da je Barezi... Tek o tom lažnom kapitenu imam šta da kažem, dokle će bre više da ga kriju iza priče kako je dete kluba?! Jebo ga Duljaj koji ga je proglasio kapitenom, jedna od većih sramota u Partizanu zadnjih godina je da je Marković kapiten pre Natha. Gde je sinoć kapiten još štoper da posle 1. gola podgine ekipu glasom i svojim primerom? Tri epske sramote za godinu dana (Nordsjeland 5:0, TSC 0:4, Dinamo 6:2) gde je on kao kapiten učesnik, nije sve do njega ali nije to ni slučajno.

Arijaga se odlično postavi i umesto da očisti loptu on odigrava petom... Da čovek ne poveruje šta gleda. Ono je raspad epskih razmera bio al nekako se naslutilo posle prvog gola Dinama. To je luzerski mentalitet ovog kluba koji je duboko ukorenjen godinama unazad. Traže se izgovori, drugi krivci, pravimo žrtvu sami od sebe. Mi smo srpski Totenhem.

Mislim da se Stanojević pokajao što se vratio. Radio je jednom sa Vazurom i video je kako to izgleda, ne znam zaista šta mu je trebalo ovo. Bruka i sramota, samo kalja svoje rezultate napravljene u 1. i 2. mandatu. Njemu kao solidnom treneru ne priliči ovakvo brukanje, nisam mogao ni da zamislim da će Stanojevićeva ekipa da izgleda ovako defanzivno neorganizovano, nedisciplinovano, sa odsustvom zalaganja i fokusa. Sramno je da mu ekipa ovako izgleda, bruka sam sebe.

Ima i do onoga što je svaka budala bila trener Partizana prethodne 2 sezone, standardi su opali. Ovo sinoć je izgledalo kao dobar deo utakmica pod Duljajem, totalna anarhija na terenu, ne zna se ko pije ko plaća. Ekipa je usvojila to, nema discipline i odgovornosti u igri. Biće potrebno mnogo vremena da se to iskoreni. A takođe moglo bi i da se reši status pojedinih igrača tipa Goh, Severina, Marković, Filipović i ostali stručnjaci. Mogao bi i Antić u tu kategoriju, on dečko gine ali ne zna ništa on može eventualno da bude rezervna opcija na levom beku mada je i to vrlo upitno.

O Vazuri i Vučeli više nemam šta da napišem, sve sam napisao xy puta više nemam ni želje ni volje da svako malo ponavljam iste stvari.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Jul 24, 2024. 2:36 pm

Zašto bi se pokajao Šestoje?

Naplatio je izdaju sa 700k godišnje. Džukela smrdljiva je saučesnik VV tandema.

Naravno da te pare nigde osim Partizana ne bi mogao videti.

Ovo je jedini klub na svetu na čiju klupu mogu sesti samo početnici ili trenerske propalice poput ove pizdurine Stanojevića.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Jul 24, 2024. 4:42 pm

Vidim da je krenula mantra jos 5, 6 rokova...da utegne..
Svako ko sedne s ovim dzukelama za sto isti je kao oni, pa zvao se duljaj nadj savo petric ili ovaj galamdzija..
Nikad se necemo otarasiti zekinog i bjekinog kadra, nikad. Kako ih sve tako napravise ko na traci fabrickoj pizda im materina.
Raditi s ovim govnima kad se prvi put nesto pomerilo s mrtve tacke...stati na stranu ovih govana a ne svojih navijaca..
Ovo se resava na izborima ili batinama, trece nema..
Jos 5, 6 rokova :lol:
Jebo nam pas mater
Sta da pricamo o fudbalu koji fudbal?
Kad izgledas kao poluamater sa spremom pa sa svim ostalim..prokleti partizan

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Jul 24, 2024. 5:33 pm

Naravno da se to govno na klupi ne može razdvojiti od uprave.

Toalet papir svake uprave do sada i okrenuće im leđa kad oseti da mu gori. Već viđeno 2010. godine.

Medina na beku, Zahid u svojih 16 metara, Šćekić čuva 3:1. Ajde što je govno od čoveka, nego je i kanta od trenera.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Jul 24, 2024. 7:38 pm

Batica ubica wrote:
Wed Jul 24, 2024. 1:35 pm
Mislim da se Stanojević pokajao što se vratio. Radio je jednom sa Vazurom i video je kako to izgleda, ne znam zaista šta mu je trebalo ovo
Naravno da se nije pokajao, nije budala da bi nešto drugo očekivao. I da, radio je sa ološem, vrlo dobro zna i s kim ima posla, a i zašto mu je ovo trebalo. Jednostavno, nije imao više gde, trener poput njega potreban je samo Vazuri

Sinocna sramota može samo sa Kroacijom da se meri. Ne mogu da dokučim kriterijum po kom dovodimo igrače, kakve su to kombinacije s kojekakvim plemenima, te nam šalju ovakve. Sinoc se poigravala s nama ekipa bez ijednog stranca, dok smo mi bukvalno bili crno beli. I nepodnošljivo inferiorni u svakom pogledu
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jul 24, 2024. 8:19 pm

Ne verujem da je Stanojeviću u interesu da prima 6 golova i da se sramoti. Ne samo Stanojeviću nego bilo kom treneru.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Jul 24, 2024. 8:25 pm

On da zna za sramotu ne bi se vraćao opet kod Vazure.

Samo taj stil života košta, a i sam zna da više osim Partizana nigde neće biti trener.

Toalet papir svake uprave.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jul 25, 2024. 3:56 am

Batica ubica wrote:
Wed Jul 24, 2024. 8:19 pm
Ne verujem da je Stanojeviću u interesu da prima 6 golova i da se sramoti. Ne samo Stanojeviću nego bilo kom treneru.
A šta mu je u interesu, da sedi kod kuce i da troši pare? Posle onakvog prethodnog rastanka sa Vazurom, samo te halapljivost i beskrupuloznost, kao i nedostatak druge opcije, mogu ponovo vratiti u njegov zagrljaj

Win win situacija za obojicu, Stanoje dobija pare, a Vazura trenera koji nije početnik i totalni diletant. Mi dobijamo ono od sinoc, postali smo predmet sprdnje svih. Uši bride od sramote, a najgore je što to nije kraj, bice toga još
non mollare mai

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Jul 31, 2024. 10:13 pm

Tuzni skupe...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Jul 31, 2024. 10:48 pm

Koliko smo samo inferiorni....
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 01, 2024. 8:56 am

Još sudija našao da produžava 5', pa sviraj kraj prekidaj ovo mučenje.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 01, 2024. 9:52 am

Čestitke Stanoju što je uspeo da obori sopstveni rekord i poveća ukupan broj primljenih golova u dvomeču na devet.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 14, 2024. 10:26 am

Stanojević je baš rešio da dobije otkaz :D :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 15, 2024. 3:05 pm

Batica ubica wrote:
Wed Aug 14, 2024. 10:26 am
Stanojević je baš rešio da dobije otkaz :D :D
Savršeno ga zabole, obezedio je lovu ugovorom. To je jedino što ga zanima i zbog čega se vratio, sve drugo je gluma francuske sobarice
non mollare mai

Post Reply