FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: FK Partizan

Post by Irriducibili » Mon Jul 27, 2026. 5:09 pm

Čuj isprdak doprineo, fenomenalnu sezonu smo imali

Ne bih više trošio vreme na tvoje gore listove, ostadoše ti oni koji su sledili srce, pa pokušali da karijeru naprave u Zg, no takvi kakvi jesu, na kraju usrecuju tebe. Baš kao i sin Milove sluškinje, čijim proseravanjima o "crkvi Srbije", zagadjuješ prostor na drugom mestu

Stoga cu dati skroman doprinos svojim vidjenjem sinocne utakmice. Oni su tukli kao da im život zavisi od bodova, ali to je nešto što moramo da očekujemo u koju god sns jazbinu da odemo. Ne prepoznajem Ilicev pečat, nemamo igru, ali možda je za to još rano. Treba mu dati vremena. Ono za šta vreme nije potrebno, je konstatacija da su stranci, praktično sve što vredi u ovom timu. Da li ce uvek uspevati da daju više, nego što imitacija ementalera može da primi? Ne verujem, nije realno. Otuda su nam nužni neki otpisani i pozadi, jer ti koje ne žele u ozbiljnim ligama, na našim njivama itekako mogu da donesu prednost. Naravno i na golu, jer mi nismo Španija da možemo i bez golmana da igramo
non mollare mai

Tajler Darden

Re: FK Partizan

Post by Tajler Darden » Mon Jul 27, 2026. 5:19 pm

Idi drkaj ga na ❤️Veljka❤️. Samo što za razliku od tebe pozitivno o dotičnom nisam pisao nego prenosio prepiske, a ti si nas ubeđivao da ❤️Vesko❤️ nije milogorac.

Bolje što ne nastavljaš da ne trošim poslednji dan odmora na bivše Ostojićevce kojima je bilo potrebno samo devet godina da progledaju. 😁
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Post Reply