FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: FK Partizan

Post by Batica ubica » Mon May 22, 2023. 6:14 pm

Miki Vazura zabranio ulazak na Teleoptik Markoviću, Jojiću i Obradoviću jer nisu pristali na reprogram duga :lol: :lol: :lol: :lol:
Šatro ne može više niko da vršlja po Teleoptiku kako hoće :lol: :lol:
Ostoja uzmi FK Ostoja...
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 06, 2023. 12:33 pm

Cirkus ponovo u Vašem gradu, narode kupite karte još malo pa nestalo :lol: :lol: :lol:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ora/453314

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Jun 06, 2023. 2:34 pm

Lomic demantovao
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 06, 2023. 6:29 pm

Evo Joksić pominje cifru od preko 900.000 evra, ne znam samo kako su za dve i po godine uspeli da mu duguju tolike pare :lol: :lol: Koliku platu onda ima Jović??
@Irr
Gde si video da je Lomić demantovao, nema nigde na internetu? Ne verujem da bi se Joksić tek tako izletao ako nema proverenu informaciju, nije tolika džukela (valjda)

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jun 08, 2023. 12:21 pm

Negde pročitah, a čak se i klub u saopštenju poziva na njega
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jun 22, 2023. 12:55 pm

Jović je ipak tužio, evo Vazura još napada Jovića što traži svoje pare pu govno jedno kako ga nije sramota traži ono što mu je ugovorom zagarantovano :lol: :lol: :lol:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... jku/454664

U slučaju ovog Matije Popovića ako je istina ovo što Vazura kaže onda u potpunosti podržavam klub, mada ja Vazuri ne bi verovao da sad izađe i da kaže da će sutra svanuti.
Oterali su Traorea koji je jako korektan igrač, u tandemu sa Belićem je izgledao dosta dobro...
Čakiju sve najbolje u karijeri, najbolji levi bek od Lomića. Vrhunski defanzivac, konstantan, nikad povređen, zalaganje, stav i fokus nikad upitni, veliki profesionalac. Čak je i ofanzivno napredovao kroz godine.
Dovedeni su Antić i izvesni vezni iz Belgije zaboravio sam kako se zove. Dovodimo i golmana Jovanovića, samo ne znam gde ćemo ga kad imamo Popa i Stevanovića.
Cirkus se nastavlja, spasa nam nema propasti nećemo...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jun 23, 2023. 8:58 pm

Prodadosmo Rikarda :lol: :lol: :lol:
I to za 1.5 milion... Tuga da nema gde dalje.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 27, 2023. 12:54 pm

Bar nešto lepo da čujem, vratili smo brata Šćeku. Jedan od najkonstantnijih igrača Partizana u periodu kad je prvi put bio u klubu.

Max Liberman

Post by Max Liberman » Tue Jun 27, 2023. 2:14 pm

I golman. Vazura se ne šali

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jun 28, 2023. 2:17 pm

A golmana dovodimo na već 2 dobra golmana koje imamo u timu, još ćemo platiti obeštećenje za Jovanovića. U međuvremenu nemamo dobrog štopera u timu, već vidim tandem Vujačić-Saničanin i sledeće sezone.
Rikarda smo prodali za 1.5 milion a onakvog igrača za te pare ne možemo da nađemo...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jun 29, 2023. 12:48 am

Batica ubica wrote:
Tue Jun 27, 2023. 12:54 pm
Bar nešto lepo da čujem, vratili smo brata Šćeku. Jedan od najkonstantnijih igrača Partizana u periodu kad je prvi put bio u klubu.
Izgleda da niko nije prepoznao taj kvalitet, pa nam se brže bolje vratio

Tragedija FKP je što su nam i takvi bolji od postojeceg kadra
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jun 29, 2023. 1:57 pm

Šćekić je vrlo zahvalan i koristan igrač, tačno znaš šta od njega dobiješ, konstantan i pouzdan. Kod Stanoja je davao dobar doprinos i u napadu. Problem su Živković, Filipović, Svetozar, Saničanin, Šehović, Pantić, Jović itd itd.
Dovedosmo golmana Jovanovića. Zašto nemam pojma, već kad smo istrpeli Popa skoro 3 sezone na golu trebalo je pustiti ga da brani i dalje. Na sve to Pop je imao mnogo više dobrih nego loših utakmica i može da bude vrhunski golman. Stevanović se pokazao kao odlična rezerva, čak je pred kraj pretprošle sezone bio i prvi golman. Naravno, zašto bi doveli novog štopera ili neko krilo kad možemo da imamo 3 golmana.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jun 29, 2023. 6:52 pm

Kako javlja Ivković Vujačić u Rubinu za milion evra. Lepa para, pre 2 leta smo mogli da dobijemo i 2.5 miliona od Tuluza ako se ne varam ali dobro.
Vujačiću hvala za borbenost na svakoj utakmici. Boljih igrača je bilo, borbenijih teško. Svaku utakmicu je odradio sa maksimalno poštenim pristupom i to treba ceniti. O igračkim kvalietima neću pisasti, dovoljno sam pisao ovih godina :D :D Želim mu puno sreće u daljoj karijeri, Rusija je trenutno lepa prilika da se igrač sad obezbedi finansijski, pogotovo lošiji igrači.

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/37 ... ilion-evra

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jun 29, 2023. 7:11 pm

Batica ubica wrote:
Thu Jun 29, 2023. 6:52 pm
Rusija je trenutno lepa prilika da se igrač sad obezbedi finansijski, pogotovo lošiji igrači.
Imamo takvog, repstativac BiH. Može i u neki Wagner, ako nijdan FK nece da se počasti
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jun 29, 2023. 7:48 pm

Treba angažovati Miška, kad je odveo Zagorca u Rusiju onda može i Saničanina :D :D
Može i Vagner ako nema ništa drugo, jedino ostaje pitanje za koga navija u ratu :D

Post Reply