FK Partizan
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: FK Partizan
Evo kakav sastav za sutra najavljuje Ivković.
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/37 ... ili-kalulu
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/37 ... ili-kalulu
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Otišlo je par naših u Azerbejdžan. Nećemo biti bez podrške.
Naklon grobariji.
Naklon grobariji.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Ko je ovo pisao i ko je objavio alal mu kurac. Nažalost sa ovim se kasni najmanje 5 godina.
- Batica ubica
Partizan (4-4-2): Jovanović - Filipović Marković Ilić Antić - Severina Kanute Belić Menig - Kalulu Saldanja.
Klupa: Stevanović, Stojković, Saničanin. Natho, Šehović, Baždar, Šćekić, Nikolić, Trifunović, Mirčetić, Stjepanović, Pantić
Klupa: Stevanović, Stojković, Saničanin. Natho, Šehović, Baždar, Šćekić, Nikolić, Trifunović, Mirčetić, Stjepanović, Pantić
- Irriducibili
Nikako da se naviknem, kad god pročitam Severina, pomislim da je neka zajebancija 
non mollare mai
- Tajler Darden
Kako je lepo kad nema Jovića i Terzića ni na klupi... Još kad bi otišli Saničanin i Pantić...
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
I Sveta Prevara sa njima.
Na RTSu Strajnić, na Areni ovaj mrtvak... Ne zna se ko je gori.
Na RTSu Strajnić, na Areni ovaj mrtvak... Ne zna se ko je gori.
- Tajler Darden
Kako lome Kića i Kanute. 
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Pa dobro, uvek postoji revanš...
Uz podršku 452 navijača sve je moguce
Uz podršku 452 navijača sve je moguce
non mollare mai
- Batica ubica
Tužno da nema gde dalje.
Ukupno smo uputili 2 šuta na utakmici... Pravo je čudo i kako pre gola nismo primili bar jedan gol. Odbrani čovek penal i odmah primamo gol...
Posle drugog gola smo izgledali da ne bi ni nekim osnovcima dali gol, kao rekreativci kad se skupe na terminu pa ostane 15 minuta do kraja i nikom se više ne igra.
Jajarenje uprave će opet nadjačati sportski sektor, prosto je nemoguće da napraviš bilo šta kad vrh kluba jajari i krade na svaki mogući način. Stanojević je gurao do krajnjih granica ali ni on nije uspeo u tome da do kraja nadjača jajarenje uprave i svaku nezainteresovanost za bilo šta osim krađe.
Edit: A možda i taktički ispadamo iz Evrope, ako ne igramo Evropu možemo onda sve utakmice u ligi da igramo u dnevnom terminu znači onda možemo da ne plaćamo struju, struja nam ne treba. Taj agregat iz klupskih kancelarija samo premestiti na dan utakmica na teren i kome treba struja?
Ukupno smo uputili 2 šuta na utakmici... Pravo je čudo i kako pre gola nismo primili bar jedan gol. Odbrani čovek penal i odmah primamo gol...
Posle drugog gola smo izgledali da ne bi ni nekim osnovcima dali gol, kao rekreativci kad se skupe na terminu pa ostane 15 minuta do kraja i nikom se više ne igra.
Jajarenje uprave će opet nadjačati sportski sektor, prosto je nemoguće da napraviš bilo šta kad vrh kluba jajari i krade na svaki mogući način. Stanojević je gurao do krajnjih granica ali ni on nije uspeo u tome da do kraja nadjača jajarenje uprave i svaku nezainteresovanost za bilo šta osim krađe.
Edit: A možda i taktički ispadamo iz Evrope, ako ne igramo Evropu možemo onda sve utakmice u ligi da igramo u dnevnom terminu znači onda možemo da ne plaćamo struju, struja nam ne treba. Taj agregat iz klupskih kancelarija samo premestiti na dan utakmica na teren i kome treba struja?
- Irriducibili
- Irriducibili
Duljaj ne zna svoj posao, ali je pokazao gospodske manire
Preuzeo je svu krivicu na sebe, abolirao ove egzotične prodavce bofl robe sa evropskih plaža, koji se kod nas nazivaju fudbalerima, te čestitao mladjem kolegi, priznavši da ga je nadigrao
Preuzeo je svu krivicu na sebe, abolirao ove egzotične prodavce bofl robe sa evropskih plaža, koji se kod nas nazivaju fudbalerima, te čestitao mladjem kolegi, priznavši da ga je nadigrao
non mollare mai