FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: FK Partizan

Post by Irriducibili » Sun Feb 25, 2024. 12:36 am

Batica ubica wrote:
Sat Feb 24, 2024. 7:32 pm
Forsirati mlade igrače samo zbog mladosti je besmisleno
Neodoljivo me podseca na priču o domacim igračima u košarci, a kao što me zabole koji pasoš ima neki košarkaš, to isto važi i za starosnu dob fudbalera. Ili znaš, ili ne znaš, a nešto ne vidim da ti naši "mladi" znaju, ili ja ne mogu da spoznam da mi je pred očima neki Yamal
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Feb 25, 2024. 9:22 am

Irriducibili wrote:
Sun Feb 25, 2024. 12:36 am
Batica ubica wrote:
Forsirati mlade igrače samo zbog mladosti je besmisleno
Neodoljivo me podseca na priču o domacim igračima u košarci, a kao što me zabole koji pasoš ima neki košarkaš, to isto važi i za starosnu dob fudbalera. Ili znaš, ili ne znaš, a nešto ne vidim da ti naši "mladi" znaju, ili ja ne mogu da spoznam da mi je pred očima neki Yamal
Upravo tako, nemam šta da dodam.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Feb 25, 2024. 9:53 am

Batica ubica wrote:
Tajler Darden wrote:
Sat Feb 24, 2024. 7:14 pm

Utakmicu smo završili sa četiri u21 igrača.

Neka ovo bude model po kome će se raditi u budućnosti.
Treba da bude model ako ti mladi igrači vrede. Forsirati mlade igrače samo zbog mladosti je besmisleno. Ima i do toga kakvi su ti mladi momci, ne samo do kluba.

Baždar je danas odigrao više lošu nego dobru utakmicu tako da se ne bih složio sa ovim čovekom sa Tvitera. Promašene 4 dobre šanse, napravljena 2 faula u opasnim zonama u prvom poluvremenu. Sve je to moglo da nas košta danas. Takođe Baždaru nije ovo prva sezona, on je debitovao pretprošle sezone i samim tim se od njega očekuje više od periodičnog gola praćenog promašenim zicerima.
Svako treba da bude u prvih 11 zato što to zaslužuje i tu nema zbora.

Hajde onda da po tom kriterijumu vidimo da li su Fejse, Miljkovići, Obradovići, Pantići i ostala bagra igrali zato što imaju kvalitet ili na osnovu nekih drugih stvari.

Apsolutno sam saglasan sa tobom, ali evo, dobio je šansu, pa neka je on, a i ostali iskoriste na terenu.

Tako je i Jović pričao da ga je Stanojević bušio, otišao je Stanojević, Jović je ostao Jović.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Feb 27, 2024. 5:54 pm

Severina se vratio.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Feb 28, 2024. 3:44 pm

I sad da se pošten čovek zapita zašto to nije učinjeno u julu nego smo se ciganisali i ponovo doveli u pitanje dovoljno poljuljan status jednog velikog kluba i to zbog 25k evra koji su klubu kao što je Partizan nikakve pare. Na sitnicama i detaljima se pokazuje kakav si klub, to igrači, menadžeri i funkcioneri drugih klubova s kojima se sarađuje primećuju i pamte. Niko te neće shvatiti ozbiljno ako samog sebe ne shvatiš ozbiljno. Duljaj pred Radnik reče da Kastiljo još uvek živi na Teleoptiku, nisu mu našli stan...

Poptuno razumem što je Severina otišao, od jula čeka da mu se isplati obećano pogotovo što za pojedinca to nije mala cifra uopšte, još kad se uzme u obzir da Severina sigurno nije neko ko je igrao za milione evra pre Partizana.

Natho produžio ugovor. Česitam mu na produžetku uz želju da na kraju sezone osvoji bar jedan trofej. Zaslužio je.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Feb 28, 2024. 9:33 pm

Nema šta da se pita. Vazura buši na gazdin mig. Ni prvi ni poslednji put.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Mar 02, 2024. 9:34 am

Usled katona Jovanovića danas debituje golman Krunić.

White Mamba

Post by White Mamba » Sat Mar 02, 2024. 6:25 pm

Za krmacu iz arandjelovca se sviraju penali sakom i kapom..
Kad se setim da sam ga prizeljkivao kod nas dok je vodio cuku...pljunuo bi se..
Ajmo Duki

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Mar 02, 2024. 7:28 pm

Ne može Arena da utišava koliko mi možemo skandirati. 😁

Baždar gol, asistencija i iznuđen penal za sada. Ajde da ga ne ureknemo.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Mar 02, 2024. 8:57 pm

Previše šansi je dopušteno, ne sme se ovako otvoreno igrati protiv romuljaga. Oni imaju više kvaliteta nego Železničar, iskoristiće naše greške.

Baždar solidan, čestitke na golu i dve asistencije. Ne bih počeo derbi sa njim jer će pregoreti kao licna ako počne utakmicu.

Kalulu odličan. Direktan, solidan 1v1 može da probije, dobro napada dubinu. Može se desiti da Rodiću napravi velike probleme i da on bude ključan igrač u derbiju.

Ovusu vrlo pristojan ove 4 utakmice. Fizički bez premca vidi se da je odličan trkač. Uvek je na lopti što znači da se dobro postavlja. Disciplinovan, drži poziciju, ne izleće puno. Jedino mi je žao što Kanute ne igra igrao je prvi deo sezone odlično.

E sad, da li u derbi krenuti sa Gohom ili krenuti sa Zahidom levo a sa Ovusuom staviti možda Šćekića/Kastilja pa da Goh vreba sa klupe. Mislim da je varijanta sa Zahidom kao 8 previše ofanzivna za derbi, pogotovo jer odbrana nije baš puno sigurna. Natho je zakucan pogotovo posle večerašnje partije.

Krunić fino odradio posao, par odbrana i pokupljenih lopti. Kod gola nije mogao ništa.

Milojevićev skor u derbijima nije neki, pogotovo što je u većini derbija bio znatno igrački jači od Partizana. Ima nas koji i dalje pamtimo kako su čupali bod 2 puta zaredom protiv Batinog Partizana koji nije imao 9 dobrih igrača u timu. Pa je bio onaj derbi kad je Đukić vodio gde je Boaći dao gol pred kraj gde se isto izvukao, pre toga onaj 0:0 derbi na Rajku odmah posle kvalifikacija gde su bili bolji mora se reći. Čak i pobeda 2:1 2019. nije bila nešto sigurna i tu smo imali šansi da povedemo sa dosta slabijom ekipom. Onda su usledila i dva poraza, finale kupa gde smo ih zaključali pa 2:0 kad su Suma i Tošić dali golove. Bilo bi od velike pomoći da Dragović ne igra, Saldanja bi razneo ove njihove Đige, Spajiće, Milunoviće i ostale.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Mar 03, 2024. 4:33 pm

Pitanje za vas koji više pratite FKP, šta se dešava sa mitskim bicem, Medinom?

Nemoguce je da je toliko loš, da nam loš bek i onaj akcelerant glume štopere
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Mar 03, 2024. 5:27 pm

Irriducibili wrote:
Sun Mar 03, 2024. 4:33 pm
Pitanje za vas koji više pratite FKP, šta se dešava sa mitskim bicem, Medinom?

Nemoguce je da je toliko loš, da nam loš bek i onaj akcelerant glume štopere
To se i ja pitam. Ivković je u toku priprema pisao da se ugiravaju Svetozar i on, da se dobro pokazao itd itd. Evo juče je bila idealna prilika da vidimo čoveka a kao što si napisao loš bek nam je igrao štopera.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Mar 05, 2024. 10:03 am

Iz jedne emisije kabinetskog tipa :D :D Rekao bih da je 2016. godina u pitanju. Žex Pantić koji je tad uz debelog pedofila Vuletića svim silama branio upravu :lol: :lol:

Dobro ovaj klub ikako postoji.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Mar 05, 2024. 7:31 pm

Taman sam se nameračio da čujem tada dobro namirenog vojnika kluba, kad ono završi se s Milovanom
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Mar 07, 2024. 6:25 pm

Kako Mocart najavljuje postoji mogućnost da Natho bude rezerva na derbiju, da Kastiljo igra u paru sa Ovusuom a da Zahid pređe na 10. Lično ne bih voleo Kastilja baš u prvoj postavi, pre svega nije počeo nijednu utakmicu do sad, drugo nije igrao utakmicu ove prirode do sad u karijeri a ne bi bilo pametno da prvi put kreće utakmicu kod nas baš na Marakani.

Ja bih stavio Šćekića u par sa Ovusuom. Igrao je dosta derbija, svaki derbi koji je igrao je odigrao top. I Ovusu i Šćekić su čvrsti igrači i automatski bi tu imali prednost u čvrstini u odnosu na Kangu i Hvanga, obojica su agresivni a Šćekić sa svojih 193 cm donosi i ozbiljan faktor u skoku u oba pravca. Takođe Šćekić je neko ko ne greši u pasu, ne radi ono što ne zna a takođe nije mu strano da se ubacuje iz drugog plana i da napravi razilku i u napadu. Takođe Zahida bih stavio levo jer Goh se još nije privikao, bolje neka čeka zadnjih 20'-30'. I Natho na 10 naravno, samo bez kornera i slobodnjaka gde se centrira.

Takođe kako Mocart prenosi Dragović je upitan i želi da igra na spostveni rizik i to će biti odluka stručnog štaba. Spajić će biti spreman, dok je Lućić povređen tako da ne znam ko će im igrati bonusa ne znam da li Stamenić potpada u tu kategoriju pošto je A reprezentativac Novog Zelanda. Bilo bi značajno za nas da Dragović ne igra.

Post Reply