U najdrastičnijoj formi smo juče dobili ilustraciju zašto nam je fudbal na nivou na kom jeste, zašto naši klubovi ispadaju od sad vec svih protiv kojih igraju, samo što navijači najpopularnijeg to ne shvataju, cijučuci od srece što je njima trenutno lepo. Naglašavam trenutno, jer je neodrživo vec na srednji rok
Apsolutistička vladavina jednog čoveka, protkana kompleksima iz mladosti, te iracionalnom mržnjom prema rivalu, dovela je do, pored stvaranja nove poslovne "elite" iz redova huligana sa tribine, upumpavanja nestvarnih resursa u jedan klub i uništavanju svih drugih. Slobodno se može konstatovati da mezimica troši više para nego svi ostali ex Yu klubovi zajedno
Bližimo se trenutku kada ce famozna Siti grupa, do sada ovde poznata po davanju silnih miliona za nikad ostvarene talente, za šta je debelo kompenzovana unosnim poslovima na državnom nivou, doci u priliku da proda nekog igrača balkanskoj kopiji. Jer se granice pomeraju ogromnom brzinom i desetine miliona sipaju u svakom prelaznom roku. I tu dolazimo do famoznog ali....
Sve bi to donekle moglo da prodje uz knedlu u grlu, da svi ostali klubovi, uključujuci i FKP, nisu svesno dovedeni u bezmalo amaterski status, da ni na koji način ne bi mogli da ugroze brižljivo stvorenu ljubimicu velikog vodje. Pa čak ni to nije bilo dovoljno, pa su u ligu ugurane razne filijale koje ne smeju da se suprotstave, a sudijski kadar uvek čeka u rezervi. I tako je stvoren milje u kom klub licemera sa severa, koji tenk drže kraj tribine i puna su im usta Kosmeta, a dela su im sasvim suprotna, osim evropskih nema takmičarsku utakmicu. Što ce neminovno prouzrokovati da bolesne ambicije ostrašcenog diktatora, nece moci da se ostvare u stvarnosti
FK Crvena Zvezda 2020/2021 - Neka sila bude s tobom
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: FK Crvena Zvezda 2020/2021 - Neka sila bude s tobom
non mollare mai
- Batica ubica
Kako volim kad se sve okrene, Zvezda je sinoć u postavi imala jednog zvaničnog Srbina to je bio Veljković, mada je i Krunić Srbin ali zvanično je reprezentativac Bosne. 9 stranaca u igri i još 3 na klupi. Zanima me da li će sad biti KK Nigerija i FK Burkina Faso. Evo vidim sad dovode nekog štopera Učenu za 2.7 miliona €.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Necemo imati predstavnika u LŠ
Veliki neuspeh, imajuci u vidu enormna ulaganja u žvalonjinu mezimicu
Razlika u kvalitetu trenera, odnela je prevagu nad onom na terenu
Pafos je skromna ekipa za LŠ i bojim se da ce proci kao bosi po trnju
Veliki strateg isključivo za srpske oranice, nazva sinoc Krunica detetom, na zadovoljstvo ovdašnjih tumača krštenice
Kad smo kod dece, uz golmana je ubedljivo najbolji bio Milosavljevic, priznajem da je ostavio jak utisak na mene
Veliki neuspeh, imajuci u vidu enormna ulaganja u žvalonjinu mezimicu
Razlika u kvalitetu trenera, odnela je prevagu nad onom na terenu
Pafos je skromna ekipa za LŠ i bojim se da ce proci kao bosi po trnju
Veliki strateg isključivo za srpske oranice, nazva sinoc Krunica detetom, na zadovoljstvo ovdašnjih tumača krštenice
Kad smo kod dece, uz golmana je ubedljivo najbolji bio Milosavljevic, priznajem da je ostavio jak utisak na mene
non mollare mai
- Batica ubica
Golman im je top, baš onako odaje osećaj sigurnosti. Vidim da Darjanov zelenko proziva Babiku od 4 miliona € i to samo pršti

Pafos vrlo disciplinovana ekipa, vrlo namazana. Mogli bismo da pokupimo nešto od njih, kako može da se nadomesti manjak kvaliteta.
Cigani su za obeštećenja dali 13.6 miliona € što mislim da je ovdašnji rekord. Plus Arnautović i Veljković koji su stigli kao slobodni. Ulazak u LŠ je bio minimum očekivanja, baš neuspeh. Još gosn Terzić kaže posle prve kako nikad nije bio uvereniji da prolaze dalje

Pafos vrlo disciplinovana ekipa, vrlo namazana. Mogli bismo da pokupimo nešto od njih, kako može da se nadomesti manjak kvaliteta.
Cigani su za obeštećenja dali 13.6 miliona € što mislim da je ovdašnji rekord. Plus Arnautović i Veljković koji su stigli kao slobodni. Ulazak u LŠ je bio minimum očekivanja, baš neuspeh. Još gosn Terzić kaže posle prve kako nikad nije bio uvereniji da prolaze dalje
- Batica ubica
Tate i sinovi opet odigrali 7+, a ovoga puta je došlo i X-2

Kakva lakrdija, ali sad su bar zamaskirali neizvesnim rezultatom do kraja.
Kakva lakrdija, ali sad su bar zamaskirali neizvesnim rezultatom do kraja.