FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: FK Partizan

Post by Tajler Darden » Mon Aug 25, 2025. 7:54 pm

Ćelava kiksara debelo nas košta, a još uvek nije ni septembar.

Elvis je oprostio crveni karton domaćima.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Aug 29, 2025. 7:26 pm

Teleoptik danas 2:2 sa BASKom u gostima.

Neću pričati ništa o igri, pošto nisam gledao. Uglavnom sasvim dobar start imajući u vidu da su bila dva gostovanja... Prvo na najgorem terenu u ligi, dok se danas igralo na veštaku.

Sledeće kolo dolazi novajlija T16Nika. Očekuje se pobeda.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Aug 30, 2025. 10:11 pm

Ubice baci koju o utakmici, nisam mogao ići na stadion.

Moj ljubimac načeo protivnika to je sve što sam video.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Aug 31, 2025. 10:02 am

Tajler Darden wrote:
Sat Aug 30, 2025. 10:11 pm
Ubice baci koju o utakmici, nisam mogao ići na stadion.

Moj ljubimac načeo protivnika to je sve što sam video.
Tvrdo, Radnik dobro organizovan, dobro su se branili. Čak su imali izleta i na našu polovinu, nije bila klasična bunker priča.

Karabeljov najbolji po meni, uvek dobro postavljen, agresivan ali ne previše agresivan, siguran na lopti. S obzirom da je koštao 0 € i da igra za maksimalno 20.000 € mesečno može se reći da su ga baš uboli.

Milić već standardno, jedina zamerka je što je bio previše agresivan u možda 2 situacije, nema potrebe za tim oko sredine terena. Ovako i Simić pored njega izgleda bolje a i cela odbrana. Isto važi kao i za Karabeljova, za sada pogodak.

Vukotić je imao 2 vrhunske završne lopte za Miloševića i Seka, zalaganje je delovalo dobro. On je glavni igrač na terenu kad Natho ne igra, nadam se da će u potpunosti prihvatiti tu odgovornost kako sezona bude odmicala.

Trifunović bez nekog učinka, imao je lopti ali je to tanko. Sek u skladu sa svojim limitima, ponekad deluje i letargično što mi se ne sviđa. Mora da bude nabrijaniji.

Naravno kako Natho uđe pokrenemo se, sad ga je Blagojević uveo na vreme. Na kraju još jedan gol za njega, verovatno najbolji penaldžija u istoriji Partizana.

Kostić se ozbiljno nameće. Izgleda da mu prija da ulazi sa klupe. Pohvalno je što ima dobar stav kad ulazi sa klupe, nema onoga e sad neću namerno. Da li ušao 1' ili 30' ili počeo utakmicu zalaganje je isto.

Mora se pohvaliti Jurčević ove sezone i njegova konstantnost u oba pravca. Defanzivno dosta dobar, dobro markira i dobro brani 1v1, nije puno brzo ali je gotovo uvek u dobroj poziciji. Ofanzivno već znamo šta sve može, onaj centaršut je nešto što godinama nismo imali od naših bekova.

Sad ide prva pauza, nije loše prolazno vreme u SLS za sad guramo iznad očekivanja. 6 utakmica, 5 pobeda i 1 remi. Videćemo kad će se vratiti Zubairu koji bi dosta značio ako bi igrao kao prošle sezone, da uzme Trifunovićevo mesto.

Ono što bi morali da iskorenimo iz naše igre je pokušavanje da se igra iz zadnje linije, da Blagojević shvati da nismo dovoljno kvalitetni da to radimo pod protivničkim presingom. Samo možemo sebe da ukopamo. I da Blagojević počne da vrši izmene na vreme, ako ne ide menjaj.

Negde sam pročitao da je neki klub iz SA zainteresovan za Kalulua, to bi bilo dobro jer bismo se rešili njegove velike plate. Nadam se da ćemo ga negde zalivaditi.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Aug 31, 2025. 4:09 pm

Prirodno je i lepo videti, kako igrač na početku karijere, proslavlja i posvecuje gol nekome koga nikada nije gledao, a čija se godišnjica smrti obeležavala. Svaka čast na gestu

U isto vreme, skandalozno je da dokoni likovi ograničenih kognitivnih sposobnosti, prave klipove u kojima izjednačavaju mladica koji je tek došao u Partizan i odigrao svega par utakmica, sa legendom kluba. Brutalno nepoštovanje kako Partizana, tako i pokojnog Mancea, kao i svega što je dao Partizanu. Pišanje po grobu, ni cigani to bolje ne bi odradili
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Sep 05, 2025. 6:41 pm

https://x.com/tajlerdarden8/status/1964 ... h4kew&s=19

Andrej Kostić postiže gol za mladu reprezentaciju Crne Gore.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Sep 06, 2025. 1:07 pm

Teleoptik stiže do pobede u 88. minutu.

Dosta slaba utakmica u kojoj nije stvorena nijedna šansa iz neke akcije. Pored gola bila je još jedna prilika i to je to.

Stojaković je držao nulu do 70. minuta i tek onda krenuo da napada pobedu.

Mora se istaći i da je sreća bila na strani Teleoptika, golman je u 90. odbranio slobodan udarac i potom napadač Lepušnice za par centimetara kasnio na centaršut, koji je došao nakon izgubljene lopte Šćepovića u kontri.

Idemo dalje... Sledećeg vikenda gostuje se Torlaku.

Pratimo Obrenovac, ta napredna fekalija nam je glavni rival za prvo mesto.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Sep 12, 2025. 4:04 pm

Matija Popović na kraju u CSKA iz Moskve. Kakav sunovrat karijere momka koji nema nijedan minut u seniorskom fudbalu. Onolika pompa, traži ga ovaj onaj i na kraju završi u Rusiji. I to sve zbog pohlepe alavih roditelja.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Sep 13, 2025. 12:41 am

Imajuci u vidu da je bilo aktuelno da predje u FKP, CSKA mi nikako ne deluje kao sunovrat karijere

E sad, pošto njima nije bio problem da relativnom sicom namire sve posrednike, pominje se mogucnost da ga pozajme nama. Što bi bilo sasvim u skladu sa transfer politikom zalizane pudle, nema se da se dovede za stalno, ali se ima za pozajmicu i razigravanje tudjeg igrača
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Sep 18, 2025. 3:23 pm

Zbog finala EP nisam gledao našu utakmicu protiv Spartaka pa neću je mnogo komentarisati. Opet smo dali dosta golova što je vrlo pozitivno, vidim da je Blagojević nezadovoljan igrom u odbrani što je takođe pozitivno (to što je nezadovoljan, ne to što smo loše igrali u odbrani :D).

Elem, u derbi ulazimo sa 1. mesta i u boljoj poziciji nego što smo svi očekivali. Cigani su kvalitetniji i tu nema priče, ostaje nam da probamo na zalaganje i stav da ih prebijemo. Nema mnogo pametovanja, pustiti im loptu, braniti se u srednjoj zoni. Kontre i prekidi su naša šansa i da se uzdamo da će Vukotić odigrati kao i do sad u sezoni.

Od Seka ne očekujem ništa jer je zna da zaseče u sredinu, dribla samo u desno a desnu nogu nema njega će cigani skautirati i ne verujem da će im napraviti problem. Moraće da igra u odbrani jer je njihov levi bek Tiknizijan opasan ofanzivno. Trifunović ili Kostić da li mogu nešto to je pitanje, pre bih stavio Kostića.

Nadam se da će Miloševićeva završnica biti na nivou, on može da bude i junak i tragičar. Očekujem ga kao i uvek nabrijanog i spremnog da odigra za ekipu.

Nadam se da će Roganović moći da igra jer ako bude Đurđević čuvao Ivanića najebasmo. Mora se jako pritisnuti Katai od starta, najkvalitetniji igrač Zvezde a zna se njegova istorija na derbijima. Po meni mora da počne Karabeljov a pored njega Dragojević ili Ugrešić, možda je bolje Ugrešić zbog napada. Karabeljov je trkač a još se i dobro postavlja i dobro čita igru, daje stabilnost.

Arnautović je vrlo jak fizički i može da napravi problem igrom leđima od gola, treba spremiti Simića da se ne zaleće i da ne bude previše agresivan, da mu se ne lepi za leđa već da uvek bude korak-dva iza njega. U suprotnom Arnautović će ga lagano okretati jer je fizički jači. A gađaće Simića kao mlađeg i neiskusnijeg štopera to je sigurno.

Onaj Babika je brz a vidim da ga je Darjanov zelenko posle Pafosa ispolivao kako je neinteligentan :lol: :lol: Mislim da će Jurčević moći da se nosi sa njim.

Mora da se uđe u svaki centaršut, u svaki šut jer imaju igrače sa dobrim šutem, da se jako uđe u svaki duel. Mnogo su iskusniji, mnogo kvalitetniji, imaju više sposobnih igrača da reše utakmicu tako da ne smemo da uđemo u otvorenu igru sa njima. Nećemo protiv njih moći da stvorimo 7-8 šansi kao na drugim SLS utakmicama. Naš cilj treba da bude da ih uvedemo u tuču i borbu i da iz toga tražimo pobedu, ako budemo krenuli otvoreno i na više golova nećemo se lepo provesti jer smo manje kvalitetni.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Sep 18, 2025. 6:55 pm

Jebo sve ostalo kada igra Partizan.

Dali smo pet, mogli još toliko, primili dva, a isto toliko smo mogli primiti.

Doktorat od utakmice za Vukotića i deluje da je on uhvatio poslednji voz da ostvari svoj potencijal. Pronašao se ovde, dobio je slobodu i profitiraju obe strane. Ovim tempom ako nastavi on ide u jaču ligu, mi dobijamo lepo obeštećenje.

Slaba utakmica Milića, videćemo kako će to izgledati protiv ciganije.

Čak i povredom Roganovića, Đurđević ima prednost pre Stojkovića što iritira jako. Čistu šansu usrao je tako što nije sposoban da da običan pas.

Oštećeni smo i za penal, sreća nije uticalo na rezultat.

Dolazi nam najveća kučka ovog režima na čelu sa nepismenom džukelom... Ostaje da ih nateramo da krv liju za pobedu.

Što se Teleoptika tiče preneću samo rezultat. 2:2 u gostima protiv Torlaka, vodili 0:1, na kraju uspeli da izbegnemo poraz.

Sledeće kolo čekamo Surčin u kome igraju neki naši bivši igrači, tačnije trojica. Najpoznatiji je Alen Stevanović, za njim Luka Cucin i poslednji je Zjača.

Takođe, ni glavni rival Obrenovac nije pobedio, pa tako oni imaju deset, a mi osam poena. Jači smo od njih, ali imaju dosta kupljenih bodova i zatvorenih sudija.

Završiću post pominjanjem jednog momka 2011. Preziva se Prijović i na tri utakmice mlađih kategorija dao je 14 golova i ima osam asistencija.

Takođe, debitovali su Lanetovi sinovi.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Sep 18, 2025. 7:51 pm

Luka Cucin je baš obećavao, čak je dobio i šansu u prvom timu tokom proleća 2018. i onda je nestao. Eto sad u prajm godinama igra srpsku ligu. Za izvesnog Zjaču nikad nisam čuo, a mislio sam da sam poznavalac bivših igrača Partizana :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Sep 18, 2025. 9:05 pm

Zapravo je bio samo u mlađim kategorijama. 😁

Kasnije se loptao po nižim ligama Argentine.

Alilović do kraja sezone u Pazaru na pozajmici.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Sep 19, 2025. 2:09 pm

Nece se Alilovic naigrati ni tamo, doveli su crnca iz Bornmuta, kapitena b tima
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Sep 20, 2025. 2:05 pm

Teleoptik lagano rešio napredno Jedinstvo 3:1.

Nisam gledao, pa neću ni davati neki veći sud.

VPJTS

Post Reply