Linglong Tire Super liga

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: Linglong Tire Super liga

Post by Batica ubica » Tue Nov 14, 2023. 9:24 am

Nije SLS prava bez Lalata :lol: :lol:

Lalat u Spartaku, 10. različiti klub koji vodi u SLS a ukupno 15. različiti u karijeri. Dobro je te smo Suboticu odradili ranije, drugi deo sezone je na JNA.

Ciganija ide u Suboticu 4 dana pred derbi, ima da bude kaljuga, ako Lalat bude odigrao pošteno kao prošle sezone u Nišu kad je Pešić dao gol u 98' može da bude svašta. Naravno iskustvo me uči da sumnjam u Lalatovo poštenje, ostaje da se nadamo da je revoltiran što ga nisu zvali posle smena Stankovića i Milojevića.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Dec 28, 2023. 5:14 pm

Najjača mi je Vojvodina. Svako leto se lože da će ući u grupe i da će napasti titulu za godinu/dve/pet kako je najavio onaj njihov direktor a evo dovode već trećeg trenera u jednoj sezoni :rofl: :rofl:

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Mar 02, 2024. 8:38 pm

A, kap koja je prelila čašu i okrenula i navijače Vojvodine protiv Malbašića je utakmica košarkaša Partizan Mozzart Beta u Evroligi protiv Efesa, na kojoj su kamere snimile fudbalera novosadskog kluba kako podržava crno-bele. Pobunili su se fanovi crveno-belih zbog tog gesta nekadašnjeg igrača Partizana, pa je sve to samo „poguralo“ upravu kluba da donese radikalan potez i saopšti Malbašiću da se na njega više ne računa, da više neće braniti boje Vojvodine.
:rofl: :rofl: :rofl:

Kako se lože da su šatro neki veliki klub, zapravo ne shvataju koliko su nebitni :lol: :lol: :lol: Čuj sklonjen zato što je išao da gleda KKP :lol: :lol:

Treba im pevati dok im oči ne pobele

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Mar 03, 2024. 4:30 pm

Teški kompleksi
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Mar 12, 2024. 5:29 pm

Neverovatno.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Nov 04, 2025. 8:37 pm

Strašne vesti od juče, treneru Radničkog iz Kragujevca Mladenu Žižoviću je pozlilo na utakmici protiv Mladosti i posle 20ak minuta je umro.

Velika tuga, da čovek ode na taj način. I to mlad čovek, 44 godine. Baš tužno, nemam šta pametno da kažem.

Post Reply