FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan 2020/21
Nikolić otišao u Arabiju i njemu smo uspeli da dugujemo 100k, koje je oprostio.. Pitam se plaćamo li mi nekom nešto u klubu..
Što se derbija tiče sutra, od Zvezde bez Kange i Ivanića očekujem maksimalno jedan udarac u okvir gola, a od nas dva gola.. Znači rutinski 2:0..
Inače interesantno Burek Joksa počeo da napada upravu. Jel to totalno rasulo pa nemaju više da ga plaćaju ili je nešto drugo u pitanju?
Što se derbija tiče sutra, od Zvezde bez Kange i Ivanića očekujem maksimalno jedan udarac u okvir gola, a od nas dva gola.. Znači rutinski 2:0..
Inače interesantno Burek Joksa počeo da napada upravu. Jel to totalno rasulo pa nemaju više da ga plaćaju ili je nešto drugo u pitanju?
- Tajler Darden
Joksić najednom uvek ima informacije ko je spreman, ko nije spreman za utakmicu, koja su potencijalna iznenađenja, ko kreće sa klupe... Onaj smešan dečkić što nas komentariše na Areni iznenađujuće više ne prenosi tračeve iz svlačionice... Čudna vremena.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Vi citate taj online pamflet? Sve mislim da pojedini "mediji" stvaraju privid da su protiv uprave, ali u stvari nisu nego kupe citanost i klikove ljudi koji se ne slazu sa upravom. Mislim da ce sutra biti podela bodova bez golova.
Danas je 163. veciti derbi.
Nadam se pobedi, ali videcemo, dosta igraca nam nece igrati.
Nadam se pobedi, ali videcemo, dosta igraca nam nece igrati.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Mi nikog drugog nemamo
Mi samo tebi pevamo
I samo za ovu pobedu
Sve što imamo dajemo!
Jojic na krilu, Asano u spicu.
A red je vala i da izgubimo na JNA konacno
A red je vala i da izgubimo na JNA konacno
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Elvise i Jojiću...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Jojic veteran...
Partizan bez napadaca i Sume.
FK Drvosece pokazale pravo lice fudbala....
Elvisa treba da je sramota...
Partizan bez napadaca i Sume.
FK Drvosece pokazale pravo lice fudbala....
Elvisa treba da je sramota...
- White Mamba
Ko picka 85 minuta u biti/ne biti utakmici
Ajmo jos koji stoper da se ubaci
Ajmo jos koji stoper da se ubaci
Jedino pozitivno danas je Fića Stevanović i prvenac u derbijima..
Sve ostalo je očajno.. Od postavke i igre tima pod Aleksandrom Stanojevića, sudija, kvaliteta derbija..
Ne znam šta je gore po Partizan, Aleksandar Stanojević sa fudbalom iz prve decenije ovog veka ili ovakvo suđenje i kompletna liga pod FSS.. Spasa nam nema, najebali smo..
Nakon ovoga svakako očekujem neku seriju pobeda jer Evrope nema, a možda se i namesti neki meč, ali mi praktično već sad nemamo ništa čemu se radujemo ove sezone.. Jedino da se dovede neki korektan trener pa da se makar spremamo za sledeću sezonu..
Sve ostalo je očajno.. Od postavke i igre tima pod Aleksandrom Stanojevića, sudija, kvaliteta derbija..
Ne znam šta je gore po Partizan, Aleksandar Stanojević sa fudbalom iz prve decenije ovog veka ili ovakvo suđenje i kompletna liga pod FSS.. Spasa nam nema, najebali smo..
Nakon ovoga svakako očekujem neku seriju pobeda jer Evrope nema, a možda se i namesti neki meč, ali mi praktično već sad nemamo ništa čemu se radujemo ove sezone.. Jedino da se dovede neki korektan trener pa da se makar spremamo za sledeću sezonu..
Najgore od svega je to što se ovako bednom igrom i polupanim izmenama daje za pravo onom histeričnom Jehovi.
Koji je ovo derbi u nizu na kom nam krljači lažnog Mistera povređuju igrača?
Koji je ovo derbi u nizu na kom nam krljači lažnog Mistera povređuju igrača?
-
Dragan Mance
Morao je Jojić izaći pre Fiće pošto se videlo da je Zeki duša u nosu, došao je totalno fizički nespreman što nismo smeli dozvoliti.
Konopac deluje kao korektna opcija
Nakon jucerasnjeg meca umesto Markeca i Jojica dovesti dva klinca iz nasih pogona i krenuti od njih praviti seniorske igrace. Njima dvojci se zahvaliti za sve i to je to.
Jeste, zahvaljivaće se i šutnuti skupog igrača koji je došao pre 14 dana...