FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan 2020/21
Ipak od starta.Izgleda sa dva napadaca,Asano i on.
- Tajler Darden
Obradović će izgleda istisnuti Uroševića. I danas počinje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Ako je Vazura pušten niz vodu, može li da povede i Stanojevića i sve rekovalescente koje je doveo?
Kakav je ovo odron. Spremaš jedan meč nedeljno, nemaš Evropu i odigraš kako odigraš..
Kakav je ovo odron. Spremaš jedan meč nedeljno, nemaš Evropu i odigraš kako odigraš..
- Tajler Darden
Stanoje mora da ode... Nije smeo da bude postavljen za trenera, kasno je da se čeka zima.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Raspustiti sve ove rekreativce i dovesti tim do toga da najskuplji igrac prima 3000e mjesecno. Drugacije nema smisla.
- White Mamba
Ma nema leba od toga..najore od svega, sad kad ode i Japanac neces imati ni da prodas nikoga, letece dug na pedeset..o izmenama, igri 
Ma komedija
Ma komedija
Zamislite tu tragicnu pomisao da Miljkovic i slicni primaju po 150k godisnje u zemlji / regionu gdje su prosjecne plate 400-500e. Pa u zatvor trebaju da idu ljudi koji ih potpisuju za tolike novce.
-
Dragan Mance
Sramota je blaga reč za ove neznalice koji sebe nazivaju fudbalerima. Muka me 'vata kad pomislim da ovi odroni zarađuju značajna finansijska sredstva za trčkaranja u prazno.
Ništa nismo dobili sa Stanojem.
Ništa nismo dobili sa Stanojem.
Ali ne sećam se retardiranije izmene od ove današnje Natko - Brežančić u momentu kada se gubi.. U moru gluposti našeg trenera, ova je za klasu ispred svih..
Tačno ću početi da verujem Žexu da je Stanojević doveden da namerno uništi sve, jer nemoguće da neko ko je trener toliko godina može da bude toliko retardiran..
Tačno ću početi da verujem Žexu da je Stanojević doveden da namerno uništi sve, jer nemoguće da neko ko je trener toliko godina može da bude toliko retardiran..
Tim katastrofalno fizicki pripremljen. Jedan jedini duel ne mogu da dobiju. Kondicionog oterati prvog. On je sramota.
Drugo, onaj ko je doveo i ostavio igrace poput Asana, Natka, Bajebeka da sve to plati iz svog dzepa. Ja vece rekreativce nisam video.
Trece, da se resimo igraca poput Stojkovica, Brezancica, Urosevica, Scekica, Smiljanica, Lazara Markovica i ostalih lezilebovica i neradnika.
Ali prevashodno najbitnije je da se uprava otera i da se konacno taj olos odvoji od svoje zrtve zvane Partizan.
Nakon toga razmisljanje o treneru, sledecoj sezoni planski, dovodjenje igraca koji igraju, a ne oni koji godinama sede po kaficima.
Stanojevica su ostavili bez jednog jedinog napadaca i ocekuju da mu smehotresni Asano igra napadaca, a on kukavan ne moze ni u srpskoligasu ozbiljan fudbal da igra.
Nocas jedina greska Stanoja je sto je izveo Zdjelara a ostavio Natha, kao i sto nije izveo Asana a izveo Stevanovica.
A Zeks je obicna pizda, koja u zivotu nista dobro za klub nije uradila, ali od silne zlobe koja je u njemu sadrzana on vise ne zna gde udara.
Eto kao Stanojevic poslan da unisti klub i upravu, a oni zbirno pre njega imali za 4 godine -100 bodova zaostatka.
Drugo, onaj ko je doveo i ostavio igrace poput Asana, Natka, Bajebeka da sve to plati iz svog dzepa. Ja vece rekreativce nisam video.
Trece, da se resimo igraca poput Stojkovica, Brezancica, Urosevica, Scekica, Smiljanica, Lazara Markovica i ostalih lezilebovica i neradnika.
Ali prevashodno najbitnije je da se uprava otera i da se konacno taj olos odvoji od svoje zrtve zvane Partizan.
Nakon toga razmisljanje o treneru, sledecoj sezoni planski, dovodjenje igraca koji igraju, a ne oni koji godinama sede po kaficima.
Stanojevica su ostavili bez jednog jedinog napadaca i ocekuju da mu smehotresni Asano igra napadaca, a on kukavan ne moze ni u srpskoligasu ozbiljan fudbal da igra.
Nocas jedina greska Stanoja je sto je izveo Zdjelara a ostavio Natha, kao i sto nije izveo Asana a izveo Stevanovica.
A Zeks je obicna pizda, koja u zivotu nista dobro za klub nije uradila, ali od silne zlobe koja je u njemu sadrzana on vise ne zna gde udara.
Eto kao Stanojevic poslan da unisti klub i upravu, a oni zbirno pre njega imali za 4 godine -100 bodova zaostatka.
Opet ta priča ne valja niko, samo eto Stanojević valja..
Nije valjao niko ni u poslednjih 10 njegovih timova, samo on valjao..
Nema trenera sa boljim marketingom od njega u srpskom fudbalu.. Još samo čekam da krene da se objašnjava da je veći uspeh bio izbaciti one Jermene il Moldavce od ulaska u grupe prošle godine.. To je bilo majstorarvo I trenerski pečat, dobiti Sinful Đorđa u sred moldavske vukojebine..
Nije valjao niko ni u poslednjih 10 njegovih timova, samo on valjao..
Nema trenera sa boljim marketingom od njega u srpskom fudbalu.. Još samo čekam da krene da se objašnjava da je veći uspeh bio izbaciti one Jermene il Moldavce od ulaska u grupe prošle godine.. To je bilo majstorarvo I trenerski pečat, dobiti Sinful Đorđa u sred moldavske vukojebine..
Stanojevic zreo uveliko za sut kartu. Bice sve gore, lik ne zna gde bije. Ideje bez, ako ostane posle zime...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ovu sezonu moze samo da popravi jedan covek na mestu trenera - Tumbakovic