Linglong Tire Super liga

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Post Reply
Zvezdas99

Re: Linglong Tire Super liga

Post by Zvezdas99 » Mon Sep 30, 2019. 3:22 pm

Slavija iz Praga je primer kluba koji je napravio fantastican tim od domacih igraca + 3-4 stranca. Isto moze i Zvezda, cak je slicno i radila do ovog prelaznog roka.

Iskreno, gadi mi se da gledam Zvezdu u kojoj igra 6-7 stranaca, kao sto se desavalo par puta u poslednjih 10 godina.

Ako se pravilo promeni mislim da domaca Superliga vise nema nikakvog smisla.

Monogamija

Post by Monogamija » Mon Sep 30, 2019. 3:47 pm

Tajlere u pravu si. Kada klubovi budu počeli da se ponašaju odgovorno tada će i zaposleni da nose odgovornost za svoje postupke i loše projekte. Kao i u firmama, imaš organizaciju i sistematizaciju radnih mesta, svakom se zna posao i svako u ugovoru o radu ima definisane prava i obaveze i na kraju imaš pravilnik o radu gde se definišu odredbe vezano za prava, obaveze, otkazni rok, odgovornost itd. Kada tako bude funkcionisalo onda neće biti slučaja Đukić, plaćanja penala za raskidanje ugovora, a ovamo katastrofa rezultati.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Sep 30, 2019. 4:32 pm

Moj neki plafon bio bi pet stranaca ili ovaj model o kome je Zvezdaš99 pisao.

Osam stranaca je previše... Nije mi jasno kako ljudi ne kapiraju da Partizan i Zvezda nisu Ludogorec.

To su timovi čiji se identitet dugo gradio, ne može se tek tako dovesti kilo stranaca i da se igra.

Samo kroz primer Zvezde u sezoni kada je igrala LE može se doći do zaključka da domaći igrači nisu ništa manje vredni.

Imali ste jaku svlačionicu, gde su glavnu reč vodili domaći igrači, a isti su bili zapaženi i na terenu.

Degenek i Marin su bili dobra pojačanja i u tom smislu što su znali očekivanja i sredinu.

Ovim predlogom kriju se oni, koji treba da odgovore. A činjenica je da je Partizan dobio Zvezdu sa dva omladinca u prvih 11.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Mon Sep 30, 2019. 5:02 pm

Tajler Darden wrote:
Mon Sep 30, 2019. 3:00 pm
Videh da neki tabloid prenosi da je pretio Vazuri. :D

Ovaj preživeo Mutavog, a neće Terzića. :D

:lol: :lol: :lol:

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Sep 30, 2019. 6:39 pm

Partizan, Spartak i Kabel su jedini protiv ovog predloga.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Mon Sep 30, 2019. 6:42 pm

Naši bi ispali najveći smradovi kada bi popustili i uslisili Terzine zahteve. Nisu ovo želje i pozdravi da može kako mu se digne. Kada smo mi bili za VAR oni nisu hteli ni čuti i nije se digla nikakva dževa u javnosti. Sada kada dobijaju od Save po ušima, kada vide da su nemoćni na 11 protiv 11 daj da idu nova pravila koja su nebuloza živa.

Viduka

Post by Viduka » Mon Sep 30, 2019. 8:11 pm

Predlog nije dobar samo zbog cinjenice da i dalje ogranicava broj stranaca. Ko tu gubi? Jedino reprezentacija, koja realno ni zasluzuje bilo kakvu naklonost ove nacije. Sto se tice klupskog fudbala, tu mozemo samo da napredujemo. Mladi igraci ako nisu sposobni da se nametnu pored D klase stranaca, realno ni ne treba da igraju. Moje misljenje jeste, da ce to prisilno da motivise mlade igrace da se vise trude i treniraju. Takodje smatram da ce "manji" klubovi imati vise prilike za potpisivanje najkvalitetnijih
domacih mladih igraca. Mogao bi ovako ceo dan, posto imam 1000001 razlog zasto smatram da je neogranicen broj stranaca dobra stvar.

Da se razumemo, razlog za pokretanje ove inicijative lezi iskljucivo u Crvenoj Zvezdi i njihovoj nemogucnosti da koriste svih svojih 1546879 stranaca. Ali iskreno, ko im garantuje da ce tih 646565 stranaca da im pomogne? Sta su im realno doneli Zander i Van la Para? Nista. Sta im je done Tomane ili onaj sto je prosledjen Radnickom? Ne bitni igraci.

Neogranicen broj stranaca realno ne oduzima mnogo, a daje ti opciju za vecim kvalitetom. Uzmimo za primer Partizan...Mi da nam zivot zavisi ne mozemo da nadjemo kvalitetnog desnog beka da odmeni Celavog. A taj problem bi bio resen za 0,2 sekunde da imamo opciju za vise od 4 stranca.

Da ne duzim. Ponovicu, predlog je jedino los zbog cinjenice da se i dalje ogranicava broj stranaca.

B13

Post by B13 » Mon Sep 30, 2019. 9:28 pm

Ma ovo je sad merenje patke na relaciji Partizan - Zvezda. Pa sam Pantić u svakoj emisiji kuka na ograničenje broja stranaca, i kako nismo dovoljno konkurenti jer mogu samo njih četvorica da igraju. Pošto je ovaj glasovornik uprave, verujem da je to i njihov stav.

Ovde je problem što su sve institucije i poluge sistema pod patronatom i u službi jednog kluba. Isti oni koji su pre 2 godine doneli ovo pravilo sad bi da ga ukidaju, pa će verovatno opet kroz par godina da ga donose, ako to bude odgovaralo Zvezdi.

Vidim da se digla velika buka, ali nisu toliki idioti da menjaju pravila takmičenja u tekućoj sezoni, tako da će ovo biti na snazi od sledeće.

Poseban cirkus će biti ako se obistini ono za EU igrače i da se oni ne gledaju kao stranci, jer bi to značilo da sva 4 Partizanova stranca ne ispunjavaju taj uslov, dok bi sa druge strane Zvezda rešila sve probleme. Ali, to je već realno da se dogodi.

Sezione

Post by Sezione » Mon Sep 30, 2019. 9:36 pm

Ako bude samo za EU igrace tek ce se onda videti koliko ti ljudi ne znaju da teraju. Ako je i samo zbog Czv, mnogo je.

Ali kad vec drze sve poluge vidi se da rade iskljucivo u svoju korist.

Kad smo uzeli titulu pokupovali su sve dostupne domace igrace i uveli ovo pravilo zbog "nase dece".

Menjaju ljudi pravila u skladu sa timom kakav naprave. Ako dovedu nekog Senegalca ocekujem da i igraci iz zemalja Sahela takodje budu izuzeti iz ovog pravila.

White Mamba

Post by White Mamba » Sun Oct 06, 2019. 6:04 pm

E moj fudbale..jadni..

Viduka

Post by Viduka » Thu Oct 10, 2019. 1:08 pm

Kamera od 1:57 :bad:

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Oct 18, 2019. 9:03 pm

White Mamba wrote:
Sun Oct 06, 2019. 6:04 pm
E moj fudbale..jadni..
#PolivajTerzoMadjijo

Naka

Post by Naka » Fri Oct 18, 2019. 9:09 pm

Da ovi iz nase uprave imaju muda, pa jednostavno da se sledeca utakmica pocne tako sto ce igraci posteno sestri na centar i time staviti do znanja o kakvoj se terzavuckozvezda ligi radi. Jednostavno, davati legitimitet ovom lopovluku je cak gore od saucesnistva...
Al takva je liga kad su ti interpolovci oni koji je vode...

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Oct 19, 2019. 12:43 am

Sou program zaista od ove lige. Poseta govori sve, lepo je to, titula, LS, uspesi, ali to je samo sport. A ovo je cirkus, mislim meni smesno, ali ono ni zivot ni smrt, pa da teras ovoliki cirkus.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Zvezdas99

Post by Zvezdas99 » Sat Oct 19, 2019. 6:37 pm

Smem da potpisem da ce vec na zimu ili najdalje na leto Radnicki da uvali Mihajlovica Zvezdi, a Haskica Partizanu. Imam osecaj da preko 90% golova koje Radnicki postigne daju njih dvojica, uz naravno redovno pucanje penala.

Post Reply