Prelazni rok - leto, zima

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: Prelazni rok - leto, zima

Post by Irriducibili » Tue Aug 15, 2023. 1:14 am

:confusion-waiting:
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Aug 15, 2023. 12:56 pm

Eh da sam Nejmar jedno 10 sati :lol: :lol:
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 16, 2023. 9:07 am

Lavija u Čelsiju. Nije mi jasno da Čelsi daje brdo para na 2 zadnja vezna a imaju Galagera živog i zdravog u ekipi.
Takođe Čelsi dovodi Olisa iz Palasa za 35 miliona evra čini mi se. Odlična leva noga, odličan dribling, onako lagan, brz. Kod Hodžsona i Vijere je naučio i da mora da se igra u odbrani. Videćemo da li će imati glavu za veliki klub, pošto sve ostalo ima. Veliki udarac za Palas posle Zahe ide i Olis, dva odlična krila.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 17, 2023. 5:12 pm

Batica ubica wrote:
Wed Aug 16, 2023. 9:07 am
Lavija u Čelsiju. Nije mi jasno da Čelsi daje brdo para na 2 zadnja vezna a imaju Galagera živog i zdravog u ekipi.
Takođe Čelsi dovodi Olisa iz Palasa za 35 miliona evra čini mi se. Odlična leva noga, odličan dribling, onako lagan, brz. Kod Hodžsona i Vijere je naučio i da mora da se igra u odbrani. Videćemo da li će imati glavu za veliki klub, pošto sve ostalo ima. Veliki udarac za Palas posle Zahe ide i Olis, dva odlična krila.
Ipak ništa od Olisa u Čelsiju, čak štaviše produžio je ugovor sa Palasom do 2027. godine.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Aug 18, 2023. 1:54 am

Neverovatno je šta radi Barsa, pozajmica je košta 20m za igrača koga trener nece. Ludilo
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 18, 2023. 10:09 am

Ne znam ni gde bi ga stavili. Feliks je specifičan igrač, polušpic, kreira, napada iz drugog plana i najviše mu odgovara kad se igra sistem sa 2 gore. Pošto Ćavi gura 4-3-3 verovatno će ga staviti na 10, što je napribližnije Feliksovoj prirodnoj poziciji. Stavljati ga na krilo je gubljenje vremena a i novca u ovom slučaju jer nije krilo i nikad neće biti.

Sad se postavlja i pitanje da li je Feliks kapacitet za velike stvari. Mnogi kažu da je odabrao pogrešan klub kad je odlazio iz Benfike, a ja mislim baš suprotno. Došao je u trenutku kad je otišao Grizman koji je isti profil igrača kao i Feliks. Grizman je u Atletiku bio glavni igrač, glavni kreator, imao je slobodu u kretanju, ubacivao se iz drugog plana. Svu tu slobodu je dobio i Feliks, koji je bio prirodna zamena za Grizmana. Plus, Atletiko je tad igrao sa 2 špica što Feliksu savršeno pasuje. Kad se jednom uspostaviš kod Čola posle teško ispadaš iz tima ako si pravi.

Ima i ona druga strana, za njega je bilo plaćeno 127 miliona evra u trenutku kad je imao 20 godina, došao je na mesto klupske legende i najboljeg strelca u istoriji kluba. Očigledno da nije dobro podnosio pritisak, koliko god da priča kako ga priče o tolikom obeštećenju nisu zanimale. Sve to utiče na momka od 20 godina.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 19, 2023. 1:53 pm

Kako javlja Žurnal (znam, od svih na svetu raspali Žurnal), Mitar blizu Al Hilala Fulamu 55 miliona, a Mitru plata 25 miliona godišnje i ugovor na 3 godine. Iza Mitra bi igrali Nejmar, SMS, Neveš... E sad, to treba uzeti sa rezervom...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 19, 2023. 2:10 pm

Žurnal juri ekskluzivu na opšte poznatoj stvari da su pregovori odmakli, pa ako ubodu...
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 19, 2023. 4:57 pm

Fabricio potvrdio, Mitar u Al Hilalu. Fulamu oko 50 miliona evra.

Mitar, Sergej, Nejmar, Neveš, Kulibali, Bono, Malkom... Al Hilal može da igra LŠ lagano :D :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Aug 20, 2023. 9:29 am

Kako napisa neko negde pre neki dan ako Kaisedo posle jedne PL sezone vredi 130 miliona evra koliko bi tek vredeo Kante iz prajma...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Aug 21, 2023. 1:26 pm

Kako prenosi Fabricio Siti je vrlo blizu dovođenja desnog krila Rena Žeremija Dokua za 55/60 miliona evra. Takođe Fabricio kaže da je Doku dogovorio lične uslove sa Sitijem. Za 3 sezone u Renu je na 90 utakmica dao 11 i namestio 10 golova.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Aug 22, 2023. 12:54 pm

Kako javlja Fabricio Luis Hol zvanično na pozajmici u Njuki iz Čelsija sa obaveznim otkupom na kraju sezone. Pozajmica sa otkupom će koštati 32 miliona evra, dok će bonusi iznostiti 8.2 miliona evra. Čelsi će imati i % od naredne prodaje. Ne znam šta bih rekao, dečko je odigrao tek 12 utakmica u seniorskom fudbalu i već košta minimum 32 miliona. Ono malo što sam ga gledao primetio sam da ima dobru motoriku, brz je, eksplozivan ali to je samo 12 utakmica. Opet, Njuka tu ima Brna, Targeta i Dameta mnogo je to igrača na jednoj poziciji, pretpostavljam da će probati da zalivade Targeta i Dameta. Slično je i na desnom beku gde je prva opcija Tripije, kupili su Livramenta a imaju još Krafta i Mankilja koje će verovatno probati da udome. A recimo imaju samo 3 štopera, trebaće im još jedan iako Brn može da odigra.

Rodrigo de Pol ostaje u Atletiku posle razgovora sa Čolom, ništa od transfera u SA javlja Fabricio naravno. Takođe Kanselo vrlo verovatno u Barsi na pozajmici sa opcijom otkupa.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Tue Aug 22, 2023. 1:04 pm

I Badamosi iz Cukarickog ce izgleda u Arabiju.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Aug 22, 2023. 7:29 pm

Otavio otišao u Saudijsku Arabiju za 60 miliona.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Aug 23, 2023. 8:17 pm

Laport u Arabiji.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Post Reply