Realnost moj Tajlere, realnost. Gledaj stvari realno a ne srcem.
Španska La Liga
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: Španska La Liga
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Realnost je zato što si je ti napisao. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Kada god se pomene sudijska kradja, prva mi je pomisao 2017. i revanš meč Barsa - PSG, gde se odigrala nestvarna koncentracija sudijskog slepila u korist domaceg kluba
Nedosudjen penal za PSG, crveni Maskeranu, padavicarski penal za Barselonu, samo su najdrasticniji primeri pljačke, koja je u Kataloniji slavljena kao veliki come back, ni ne pominjuci na koji je način došlo do toga
Separatisti su licemerni pljačkaši, koji se i u tome nadmecu rame uz rame sa Realom
Nedosudjen penal za PSG, crveni Maskeranu, padavicarski penal za Barselonu, samo su najdrasticniji primeri pljačke, koja je u Kataloniji slavljena kao veliki come back, ni ne pominjuci na koji je način došlo do toga
Separatisti su licemerni pljačkaši, koji se i u tome nadmecu rame uz rame sa Realom
non mollare mai
- Batica ubica
Jeste ja sam vrlo isključiv čovek koji priznaje samo svoje mišljenje i sa kojim je nemoguće voditi debatu ali si ti zato vrlo otvorenog uma i spreman da prihvatiš mišljenje drugog čoveka
@Irr
Ili recimo drugi žuti za Van Persija kad je šutnuo loptu pola sekunde posle sudijskog zvižduka kad je sviran ofsajd, na povoljnom rezultatu za Arsenal.
Vrlo mi je smešno kad se jedni ili drugi bune zbog suđenja, a nikome u istoriji fudbala nije navučeno odluka kao Barseloni i Realu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Ista su to govna,samo Čolo samo Atletii
- Irriducibili
@Irr
Ili recimo drugi žuti za Van Persija kad je šutnuo loptu pola sekunde posle sudijskog zvižduka kad je sviran ofsajd, na povoljnom rezultatu za Arsenal.
Vrlo mi je smešno kad se jedni ili drugi bune zbog suđenja, a nikome u istoriji fudbala nije navučeno odluka kao Barseloni i Realu.
Bio bi beskrajan niz kada bi krenuli sa nabrajanjem svinjarija jednih ili drugih. Jedino je pitanje ko je u kom trenutku mocniji da završi sudije. Sada je to očigledno Real usled Barsinih finansijskih problema. Veliki klubovi bez trunke poštenja
non mollare mai
- Tajler Darden
https://x.com/i/status/2028570741461995956
Večeras nije pomogla ni nova skandalozna odluka. Idemo na +4 i čekamo Atletiko sutra.
Večeras nije pomogla ni nova skandalozna odluka. Idemo na +4 i čekamo Atletiko sutra.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Provukao se Čolo kurvetina stara.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
- Tajler Darden
Pa kad je kurva.
Ekipa sa toliko talenta igra kao Javor iz Ivanjice.
Elem, još jednom se pokazalo da je Barselona jednako fudbal i da pod Her Flikom ne mogu odigrati dosadnu utakmicu. Najgora utakmica Barselone gledljivija je od 80 posto PL utakmica i suvih fizikalija, na čelu sa Arsenalovim osvajanjem prostora kako bi izveli korner kao da osvajaju jarde u američkom fudbalu.
Elem, još jednom se pokazalo da je Barselona jednako fudbal i da pod Her Flikom ne mogu odigrati dosadnu utakmicu. Najgora utakmica Barselone gledljivija je od 80 posto PL utakmica i suvih fizikalija, na čelu sa Arsenalovim osvajanjem prostora kako bi izveli korner kao da osvajaju jarde u američkom fudbalu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Atletiko je jednostavno negledljiv, Čolo je podigao klub iz osrednjosti u velikane, ali sada mu je postao omča oko vrata. Sve više se čudim igračima koji su znanjem stekli reputaciju, a prihvate da dodju u ovakav Atletiko, gde ce i ko nije bio ranije, otpočeti novo poglavlje na mestu beka ili zadnjeg veznog. Krajnje je vreme za rastanak, da Čolo ispuni želju Houdiniju. Njemu ionako nije bitan kvalitet igre, vec samo domaca titula
Barselona je, s druge strane, platila skupu cenu sinocnjem pokušaju da postigne naizgled nemoguce. Ogromna potrošnja i povrede, mogu im napraviti problem u bliskoj buducnosti. Ali bez obzira na odsustvo bilo kakvih simpatija za klub koji nema u istoriji ništa manje prljavština od Reala, moram im odati priznanje za šampionski karakter, u kome ne postoji nebitno takmičenje i odustajanje od borbe do poslednjeg atoma snage. Opet sušta suprotnost načinu razmišljanja pomenutog starovojvodjanina
Barselona je, s druge strane, platila skupu cenu sinocnjem pokušaju da postigne naizgled nemoguce. Ogromna potrošnja i povrede, mogu im napraviti problem u bliskoj buducnosti. Ali bez obzira na odsustvo bilo kakvih simpatija za klub koji nema u istoriji ništa manje prljavština od Reala, moram im odati priznanje za šampionski karakter, u kome ne postoji nebitno takmičenje i odustajanje od borbe do poslednjeg atoma snage. Opet sušta suprotnost načinu razmišljanja pomenutog starovojvodjanina
non mollare mai
to bi bilo bas stogodj.. ali bojim se da su male sanse za to, jer kada se uzme u obzir da Amerikancima nije do ulaganja para i tolikih ugovora, a i to sto je Kivu na tragu duple krune, koja nije bila u klubu od gospodina najveceg, ne vidim nazalost nacin da dodje Colo--Irriducibili wrote: ↑Wed Mar 04, 2026. 7:21 pmKrajnje je vreme za rastanak, da Čolo ispuni želju Houdiniju.
ispravka, titule.. kojih prosle sezone nije bilo.. nula titula..Irriducibili wrote: ↑Wed Mar 04, 2026. 7:21 pmNjemu ionako nije bitan kvalitet igre, vec samo domaca titula
sto se igre tice to je tacno.. jbg imali smo mi pazza sezone, tipa ovakvi mecevi
ali tad su trofeji bili retki.. onda je dosao gospodin najveci, zakljucao sve i dosla je tripleta.. onaj mec protiv Barse na Nou kampu sa 10 igraca je fantazija..
kako sad, ja sam mislio da je jedino LS vredno takmicenje, da su prvenstva nebitnaIrriducibili wrote: ↑Wed Mar 04, 2026. 7:21 pmmoram im odati priznanje za šampionski karakter, u kome ne postoji nebitno takmičenje i odustajanje od borbe do poslednjeg atoma snage. Opet sušta suprotnost načinu razmišljanja pomenutog starovojvodjanina
- Irriducibili
Uobičajeno si površan
Vrlo je smelo, rekao bih i drsko, porediti aktuelni Inter sa 1 Barselonom. Njima se podrazumeva da pretenduju da osvoje sve što igraju, dok vas (tebe) zanima samo mikro okruženje. Valjda Milanezi placaju pice ukoliko osvojite, što je vrhunac rivaliteta. Palanački mentalitet
non mollare mai
Spletom nesrecnih okolnosti sam ovog vikenda pogledao i real i barsu i nadam se da vise necu biti te srece...Koliko bezobrazno kradu,niko ne krade u svetu fudbala na najvisem nivou kao oni....Greske se desavaju u svim ligama ali nigde ni priblizno...Ono sto vidis na njihovim utakmicama se ne vidja nigde...
real prvo dobija u Vigu golom u nadoknadi gde su do poseda dosli tako sto su otkostili igraca Selte....Naravno KVAR nista....Olduka nije 50 50 pa da imas neki argument za i protiv...Nego faulcina,klizeci u noge...
Zatim barsa odgovara istom merom,pri rezultatu 0:0 Kubarsi saplice Williamsa kao poslednji igrac i dobija zuti karton.....KVAR cutalica normalno...
real prvo dobija u Vigu golom u nadoknadi gde su do poseda dosli tako sto su otkostili igraca Selte....Naravno KVAR nista....Olduka nije 50 50 pa da imas neki argument za i protiv...Nego faulcina,klizeci u noge...
Zatim barsa odgovara istom merom,pri rezultatu 0:0 Kubarsi saplice Williamsa kao poslednji igrac i dobija zuti karton.....KVAR cutalica normalno...