Engleska Premijer Liga

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: Engleska Premijer Liga

Post by Batica ubica » Mon Nov 01, 2021. 11:44 am

Totenhem smenio Nuna.
Tamo definitivno niko ne zna šta radi, bukvalno jebe lud zbunjenog. Sad mogu da nađu jedino nekog Rajana Mejsona opet, jer niko od ozbiljnih imena neće više hteti da ih vodi.
Poketino, Murinjo i Nuno u roku od nepune 2 godine, znači da problem nije bio u njima nego ipak u igračima i rukovodstvu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Houdini

Post by Houdini » Mon Nov 01, 2021. 12:33 pm

Izgleda Conte preuzima.. Levy i Conte, to će biti zanimljivo, pogotovo za jedno godinu i po dana..

Verovatno su lepe pare u igri čim je prihvatio da uđe u kolo..

U svakom slučaju očekujem da će ih Conte ozbiljno dići.. Koliko god voleo Mourinha, Conte je trenutno bolji i od Moa i Pochettinoa..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Nov 01, 2021. 1:17 pm

Meni to nema logike, Konte je potpuno suprotno od onoga što Levi traži kod trenera a Levi je potpuno suprotno od onoga što Konte traži kod rukovodstva. Ne dolazi Konte bez ozbiljnih garancija.
Konte u klubu u kojem radi traži potpunu autonomiju oko transfera, da se pita oko svega bukvalno a Levi je po tom pitanju kao Dijamant margarin.
Murinjo je prošle sezone kao želje naveo Rubena Dijaša ili Škrinjara a Levi mu je doveo Džoa Rodona iz Svonsija, hteo je Emersona Rojala (kog su doveli ove sezone) a Levi mu doveo Doertija. Murinjo nije hteo Bejla i želeo je da se taj novac bolje iskoristi a ovaj ga je svejedno doveo. Pa zimus Murinjo je hteo da se reši Dele Alija da ga pošalje na pozajmicu u PSŽ a Levi je to stopirao i nije želeo da ga pusti. Sad, zamisli da sve to uradi Konteu :D
Mislim da će Levi da dovede nekog početnika sa kojim će moći da manipuliše i koji mu neće tražiti pare da renovira tim, možda neki Skot Parker ili Edi Hau. Eno Lalat je slobodan, njemu samo neka kupi koksa ne moraju ni plata ni pojačanja :lol:

Houdini

Post by Houdini » Mon Nov 01, 2021. 1:22 pm

DiMarzio i Romano pišu.. Nema logike ali kapiram da je dogorelo do noktiju, pa ovaj nema kud.. Sad ce morati da pristane na sve što nije na leto hteo..

Conte će da uzme sve pare koje mu se garantuju, u to nema sumnje.. Očekujem i pojačanja pre svega na pozicijama bekova i zadnjih veznih :D

Ali Conte ne dolazi bez ćupa para i jakih garancija za transfere, pogotovo ne u novembru..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Nov 01, 2021. 6:52 pm

Iskreno bih bio šokiran da se Conte izblamira, prihvati usred sezone tim koji nije selektirao, te da napravi dil sa najvecom škrticom posle Lotita
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Mon Nov 01, 2021. 8:36 pm

Kakav je ovo car :D

Preko 23 miliona za godinu i po, plus 6.5 od Intera.. Nije čovek nigde bio da nije uzeo veliku lovu i još sve naplatio..

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/402937

Houdini

Post by Houdini » Tue Nov 02, 2021. 1:26 pm

Potpisao Konte.. navodno hoce Vlahovica i Kesija..

kod nas kad je dosao insistirao je na Vidalu..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Nov 02, 2021. 2:44 pm

Ipak Konte.
Meni ovo deluje nerealno, s obzirom na to kakav je Levi. Miriše mi na to da će ga Levi slagati za pojačanja i da Konte ide posle godinu dana.

Fudbalski gledano Konte ima da ih podigne, postićiće neke instant rezultate. Sa Konteom postaju kadnidati za Liga kup, iza Čelsija i Liveprula. Ovo ne odgovara nama jer nam postaju konkurenti za LK :D :D
Konte automatski prelazi na formaciju sa 3 pozadi, verovatno 3-5-2 sa Kejnom i Sonom u špicu. Očekujem Regilona kao levog krilnog beka, Doertija ili Emersona desno. Na štoperima levo očekujem Dejvisa, desno Romera a Dajera u sredini (dok ne dođe drugi na zimu). Na sredini će biti Hojbjerg koji je nacrtan za Kontea, Skip i Ndbombele kog je hteo dok je bio u Interu. Kao što je opšte poznato Konte voli radnike i borce, tako da teško Dele Aliju, Vinksu i ostalim nežnim dušicama kojima se nije sviđao Murinjo. Krv će da propišaju, jer čika Antonio vadi dušu na nos :D

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Nov 02, 2021. 5:22 pm

Batica ubica wrote:
Tue Nov 02, 2021. 2:44 pm
Ipak Konte.
Meni ovo deluje nerealno, s obzirom na to kakav je Levi. Miriše mi na to da će ga Levi slagati za pojačanja i da Konte ide posle godinu dana.

Fudbalski gledano Konte ima da ih podigne, postićiće neke instant rezultate. Sa Konteom postaju kadnidati za Liga kup, iza Čelsija i Liveprula. Ovo ne odgovara nama jer nam postaju konkurenti za LK :D :D
Konte automatski prelazi na formaciju sa 3 pozadi, verovatno 3-5-2 sa Kejnom i Sonom u špicu. Očekujem Regilona kao levog krilnog beka, Doertija ili Emersona desno. Na štoperima levo očekujem Dejvisa, desno Romera a Dajera u sredini (dok ne dođe drugi na zimu). Na sredini će biti Hojbjerg koji je nacrtan za Kontea, Skip i Ndbombele kog je hteo dok je bio u Interu. Kao što je opšte poznato Konte voli radnike i borce, tako da teško Dele Aliju, Vinksu i ostalim nežnim dušicama kojima se nije sviđao Murinjo. Krv će da propišaju, jer čika Antonio vadi dušu na nos :D
Vinks,Skip i zanimljivo Hojbjerg prvi lete..

Prva zelja za napad je Vlahovic...Conte ako upari gore Kane/Vlahovic :violence-rapidfire: ...Trazio je odmah Vlahovica :D

Meni je omiljena formacija u fudbalu 3-5-2,smtaram da je to sampionska formacija gde uvek imas igraca vise bilo u odbrani ili u napadu...Zato i obozavam Contea.

Sto ti kazes i dalje ne verujem da je pristao da dodje u Totenhem s obzirom da je opste poznato kakvu kobru u dzepu ima Levi....Uz to odbio je Newcaste...

Da li nam se spremaju neki novi momenti kada su Spursi u pitanju,vrlo verovatno...Ne bih se iznenadio ni da Kane ostane ako Conte podigne sve na jedan visi nivo sto je za ocekivati..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Nov 02, 2021. 6:57 pm

Čudno mi da ide Hojbjerg, igrački je ono što Konte traži plus ima taj ratnički mentalitet i liderske sposobnosti. Ako odluči da ga skloni verujem da je Žoze prvi u redu za kupovinu, Pjer je njegov čovek od poverenja.
Rekao bih da Davinson može da se pakuje, Konte ne trpi glupane. Dajer će verovatno dobiti šansu dok ne dođe novi štoper, pretpostavljam već u januaru.
Verujem da leti i starletan Dele Ali koji predstavlja sve ono što Konte ne voli kod igrača a to su lenjost i jajarenje.
I ja mislim da Konte može da ubedi Kejna da ostane jer je šampionski trener koji se kao takav poklapa sa Kejnovim ambicijama.
Sad, najveća prepreka će biti to što Konte mora da menja mentalitet celog kluba a to nije lako. Kad Murinjo, koji je serijski pobednik, nije uspeo da im usadi pravi mentalitet i energiju pitanje je da li može bilo ko na svetu da im promeni onaj luzerski stav. Plus kad se na to doda sekta koja se zove Totenhemovi navijači koja hoće nApaDAčki fUDbaL, da hoće da budu zabavljači, kurci palci a svi znamo da Antonio voli da zatvori i da igra stabilan i izbalansiran fudbal... Verovatno najteži Konteov posao u karijeri.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Nov 06, 2021. 2:28 pm

Nepotrebna formacija Junajteda sa 5 pozadi u situaciji gde Siti nema špica, jako loše pokrivanje bokova od strane Junajteda, Van Bisaka dosta puta u situacijama 2v1. Trošenje Bruna u odbrani koji je ključni igrač za napad. Dosta loših odluka za sad, loše je profesor fizičkog Ole spremio.
Očekujem Sanča umesto Bajia u drugom poluvremenu, mada džabe sve sad Siti ovu prednost neće ispustiti.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Nov 06, 2021. 3:38 pm

Rutiniranje Junajteda, kakvo sramno izdanje u drugom poluvremenu. Bez zalaganja, bez energije, bukvalno su se predali bez ispaljenog metka. Meni je delovalo da u drugom gledaju da ostane 0:2 da se ne desi kao protiv Liverpula. Govor tela igrača Junajteda je žalostan. Gradski rival te rutinira kući i ti gledaš bez reakcije...
Mislim da Solskjera neće oterati, jer kad nije popio otkaz posle Liverpula neće do kraja sezone. Sad ide reprezentativna pauza 2 nedelje, malo će se ovo zaboraviti, pobediće se Votford u sledećem kolu i mirna Bačka do narednog poraza.
Što bi se reklo Ole's at the wheel, danas su mu navijači Sitija pevali :D :D

Houdini

Post by Houdini » Sat Nov 20, 2021. 5:04 pm

I nakon reprezenativne pauze Ole drži isti nivo..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Nov 20, 2021. 5:06 pm

Ne igra Ole, sramota je šta rade na terenu
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Nov 20, 2021. 6:00 pm

Ole jeste dunster ali jasno je da je izgubio svlacionicu,da ga buse,ne zele ga igraci...Klub kasni sa smenom i prosipa bodove..

Davno bi on bio bivsi da mu Ferguson ne cuva ledja....

Post Reply