Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
Re: Italijanska Serija A
Kako je Motta izrutinirao Đenovu u gostima..
- Irriducibili
Slučajno si zaboravio kako je Inzagi izrutinirao Udineze u gostima
non mollare mai
Odmorili smo ekipu protiv Zvezde da bi Kroz iglene uši prošli i dobili Torino kući sa igračem više 
Daj Savu Miloševića..
Daj Savu Miloševića..
- Irriducibili
- Irriducibili
Engleski mediji objavljuju da je MU žarko želeo da dovede Inzagija, ali da nisu mogli da ga plate
Inter dakle ima trenera koji je i jednom MU nedostupan
Inter dakle ima trenera koji je i jednom MU nedostupan
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Kakva utakmica je sinoć igrana u Firenci. 3 penala na utakmici i sva 3 odbranjena, jedan je odbranio Menjon a De Hea čak dva
Čudo je da je golman takvog kalibra i takve karijere u prajm godinama za jednog golmana bio bez kluba godinu dana. Junajtedov najbolji igrač godinama, čak je i sezonu 21/22 bio najbolji igrač Junajteda uz Ronalda. U sezoni 22/23 je imao najviše zadržanih nula u PL.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
koje pare sunce ti prima kad jedan engleski tim ne moze da parira..Irriducibili wrote: ↑Mon Oct 07, 2024. 3:06 pmEngleski mediji objavljuju da je MU žarko želeo da dovede Inzagija, ali da nisu mogli da ga plate
Inter dakle ima trenera koji je i jednom MU nedostupan![]()
za pazi sad, jedan skudeto i jedno finale LS kad nam se otvorio zreb.. kad smo kod LS, za tri godine dva tima su pobedjena iz lige 5, Barsa i Milan..
kakav Bog prevare
- Irriducibili
Ne piše da prima, vec da traži od njih nešto što ne mogu da plate. Inter ima debeo popust za sve dobro što vam donosi
Uzgred, da odmah budemo jasni, Napoli ce vam biti pakleni rival, jaki su i usredsedjeni samo na prvenstvo
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Ako Konte osvoji titulu, da li će biti prvi trener u istoriji Serije A koji je osvojio titulu sa 3 različita kluba?Irriducibili wrote: ↑Tue Oct 08, 2024. 3:44 pmNe piše da prima, vec da traži od njih nešto što ne mogu da plate. Inter ima debeo popust za sve dobro što vam donosi
Uzgred, da odmah budemo jasni, Napoli ce vam biti pakleni rival, jaki su i usredsedjeni samo na prvenstvo
- Irriducibili
To ne znam, ali znam da ukoliko se to desi, nece moci da se živi od starovojvodjanina. Zna se ko bi bio jedini krivac, isti onaj koji nikada nema nikakve zasluge
non mollare mai
Trapatoni, Kapelo i Karleto imaju sa dva tima..
@Irr
Kako nikakve zasluge, pa nakon prošle sezone sam rekao da izgleda konačno postaje odličan trener za Inter.. I onda dobije još jači tim i krenu da ga cepaju razne Monce, Đenove.. Odmori ti u LŠ i onda frka kući protiv Torina koji igra sa igračem manje..
Ima za tri klase jači tim od Napolija.. Dobio je upravo jednog od najboljih igrača Napolija..
@Irr
Kako nikakve zasluge, pa nakon prošle sezone sam rekao da izgleda konačno postaje odličan trener za Inter.. I onda dobije još jači tim i krenu da ga cepaju razne Monce, Đenove.. Odmori ti u LŠ i onda frka kući protiv Torina koji igra sa igračem manje..
Ima za tri klase jači tim od Napolija.. Dobio je upravo jednog od najboljih igrača Napolija..
-
OnlineBatica ubica
Anćeloti ima titulu samo sa Milanom. Kapelo ima titule sa Milanom i Romom, osvojio je i one 2 sa Juventusom ali te se ne računaju jer su nameštali.Houdini wrote: ↑Wed Oct 09, 2024. 10:20 amTrapatoni, Kapelo i Karleto imaju sa dva tima..
@Irr
Alegri ima titulu sa Milanom i 5 titula sa Juventusom.
- Irriducibili
Nece biti samo za Inter, pošto je MU sve pokušao da ga angažuje. No, to te nije omelo da nastaviš po starom, valjda očekuješ da svaku utakmicu pobedi. A još i Correa dobija šansu na kašičicu, valjda ga čuva za bitnije mečeveHoudini wrote: ↑Wed Oct 09, 2024. 10:20 am@Irr
Ima jači tim od Napolija, ali ima ga i Milan, pa vidimo kako to izgleda. Napoli ima to što ima, ali i samo jedno takmičenje, za razliku od ostalih pretendenata. Ti si unikatan po tome što bi tankovao LŠ. Svejedno, Grande Simone ce vas ipak dovesti do titule
non mollare mai
Znači i ti se slažeš da je Inzaghi nivo Fonsece? Samo što ga je ovaj isprašio u direktnom duelu..
U određenim situacijama da, kao ona na koju ti misliš.. Što se na kraju pokazalo i tačno, jer je rutiniran od Liverpoola, a dobio po ušima i u ligi jer je u tom periodu pogubio neke utakmice..
Ima najbolji tim u Italiji godinama, sada ima i najdužu klupu.. Bukvalno ima jednog od najboljih igrača Napolija prošle sezone u rotaciji.. I sad treba alibi da mu bude to što Napoli igra jedno takmičenje..
U određenim situacijama da, kao ona na koju ti misliš.. Što se na kraju pokazalo i tačno, jer je rutiniran od Liverpoola, a dobio po ušima i u ligi jer je u tom periodu pogubio neke utakmice..
Ima najbolji tim u Italiji godinama, sada ima i najdužu klupu.. Bukvalno ima jednog od najboljih igrača Napolija prošle sezone u rotaciji.. I sad treba alibi da mu bude to što Napoli igra jedno takmičenje..
- Irriducibili
Fonseca tek treba da se dokaže, a za sada mu ide vrlo promenljivo. Simone je toliko vec ostvaren, da ni američki milijarderi ne mogu da ga plate
Ima najbolji tim, ali to nikada nije bila garancija kada su jaka takmičenja u pitanju. Nije li Bajern imao prošle sezone najbolji tim, pa znamo kako se završilo. Ove sezone vec nece, jer sada i Bajer igra LŠ. Ogromna je prednost u domacem prvenstvu apstinencija od LŠ
non mollare mai