Španska La Liga

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Barselona - Real Madrid:

Poll ended at Thu Dec 19, 2019. 5:45 pm

Pobeda Barselone
1
25%
Nerešeno
1
25%
Pobeda Real Madrida
2
50%

Total votes: 4

Tajler Darden

Re: Španska La Liga

Post by Tajler Darden » Sun Jan 21, 2024. 6:33 pm

Dečkić štoper imena Pau Kubarsi nema punih 17 godina, ali zato ima mesto u startnih 11 Barselone protiv Betisa.

Uz njega je već standardno u prvih 11 je i Jamal.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jan 21, 2024. 7:30 pm

Bio je i Svetozar sa nepunih 18 u prvoj postavi Partizana :D :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jan 22, 2024. 3:24 pm

Batica ubica wrote: ↑
Sun Jan 21, 2024. 7:30 pm
I nije bio ništa lošiji nego što je danas

Mi slažemo cepanice poput Sanicanina, stalno smo u frci oko jebenog bonus igrača, umesto da gurnemo neko dete u vatru. Pa pre cu istrpeti greške nekog klinca, nego pomenutog balvana
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jan 22, 2024. 4:09 pm

Irriducibili wrote: ↑
Mon Jan 22, 2024. 3:24 pm
Batica ubica wrote: ↑
Sun Jan 21, 2024. 7:30 pm
I nije bio ništa lošiji nego što je danas

Mi slažemo cepanice poput Sanicanina, stalno smo u frci oko jebenog bonus igrača, umesto da gurnemo neko dete u vatru. Pa pre cu istrpeti greške nekog klinca, nego pomenutog balvana
Sa ovim se ne slažem, onda je bio katastrofalan jedan od najlošijih štopera koje sam gledao u Partizanu. Jesenji deo sezone 18/19 primili smo 8 golova za polusezonu u SLS od čega je on bio kriv za 6 golova. Plus je fizički bio daleko od nivoa na kom je danas, najviše je napredovao fizički.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Feb 06, 2024. 10:09 am

Zaista se nekad zapitam kuda ide ovaj svet...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Feb 06, 2024. 1:39 pm

Ocampos ga je otkulirao, svaka čast

Inače ce ovo kolo ostati upamceno po tome što se Real žali na sudjenje, to kao kad Terzic izjavi da sudije guraju FKP
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon May 06, 2024. 12:12 pm

Čime sve današnji treneri moraju da se bave... Devojka izvesnog Vitora Rokea (koji ima 19 godina, ne verujem da ona ima puno više) je napala Ćavija na društvenim mrežama posle utakmice Đirona-Barselona zato što njen dečko ne igra :lol: :lol: :lol: Umesto da se bave isključivo treniranjem eikpe, treneri moraju da se bave šta je čija žena/devojka/sestra/majka/brat/otac napisao/la na društvenim mrežama, šta je ko lajkovao itd itd. Nije lako trenerima danas...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon May 06, 2024. 3:05 pm

Manje više za devojku, menadzer je osuo paljbu po društvenim mrežama. Bliži se prelazni rok, valja pripremiti teren

Inače, mladic je Brazilac, placen €40m, nije uopšte naivna priča
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon May 06, 2024. 4:59 pm

Onda će to malo teže ići sa transferom na leto, neće ga Barsa pustiti tek tako. Vidim da je Ćavi predlagao pozajmicu ali se menadžer ne slaže.

Nije mi jasna frustracija s njegove strane, ima 19 godina i tek je došao, pitanje je koliko stvarno može. Uz dužno poštovanje brazilske lige Primera je ipak viši nivo. Kao i svaki mendažer tako ni njegov menadžer ne bi lajao bez njegove želje. A ne ide im u prilog što Ćavi ipak ostaje.

Btw, što se tiče Ćavijevog ostanka mislim da je napravio grešku. Ako je već doneo odluku da ide treba da ide, predomišljanje se obično ne završi na dobar način. Pogotovo jer je više puta rekao da neće promeniti odluku.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon May 06, 2024. 8:37 pm

Neko ko je kao tinejdzer toliko placen, donekle opravdano traži tretman zvezde i mnogo vecu priliku od one koju je dobio, a verujem da ima zainteresovanih. Barsa, s druge strane, nije u prilici da se igra s tolikim parama i cenim da ce pokušati da pokrije ulaganje

Što se Cavija tiče, najavio je da ide kad nisu mogli da se sastave. U medjuvremenu je to postala druga priča i zaigrali su sjajan fudbal. Treba imati u vidu i da je tim sastavljen bez ikakvog ulaganja, lovili su se samo slobodni igrači, a sam Cavi je bez pardona gurnuo maloletnike u vatru. Kako tek iz te perspektive boli što su naši po italijama, a ovde igraju ti koji vec igraju. Sve u svemu, ipak bi trebalo da ostane i završi stvaranje ozbiljnog tima bez para
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue May 21, 2024. 2:31 pm

Tužan dan za fudbal, Toni Kros je objavio da se penzioniše na kraju sezone. Šteta jer ima 34 godine a nema problema sa povredama kojih nije imao puno u toku karijere.

Ostaće upamćen kao jedan od najboljih pozicionih zadnjih veznih, jedan od najboljih plejmejekra iz dubine. Vrhunska karijera :blue:

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri May 24, 2024. 2:37 pm

Kakav skup idiota vodi Barselonu. Od januara kad je Ćavi objavio da ide na kraju sezone samo su iskakale izjave Laporte i Deka kako se nadaju da će se Ćavi predomisliti i kako ne traže novog trenera, te izjave Ćavija da se nije predomislio. Evo pre 2/3 nedelje Ćavi je objavio da ostaje a sad ga Barselona smenjuje :lol: :lol: :lol: Mnogo neozbiljno, kao da se radi o OFK Borac Arapovac a ne jednom od najvećih klubova na svetu... Da sam kojim slučajem trener dobro bih razmislio da li bih došao u ovakav klub.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri May 24, 2024. 4:54 pm

Flik novi trener Barselone.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jun 01, 2024. 12:15 am

Tajler Darden wrote: ↑
Fri May 24, 2024. 4:54 pm
Flik novi trener Barselone.
Trenutno ne može, po pravilima lige nemaju slobodnih sredstava za njega i njegov tim. Užas šta su napravili od kluba
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Aug 20, 2024. 1:52 am

Najbolja liga na svetu je odmah pokazala da ce biti jako tvrda i da sigurnih bodova nema, što su na svojoj koži osetili silno pojačani madridski velikani

Čak 19 klubova je postiglo gol u prvom kolu, jedino to nije uspelo mučenom Espanjolu

Bez ikakve dileme, iako rastrzana silnim finansijskim problemima, Barsa ce biti hit. Ne znam da li se ikada desilo na tom nivou, da tim zaigra sa 3 maloletnika u startnih 11. I da pritom pobedi na teškom gostovanju. Bonusi se stvaraju kvalitetom, a ne na silu kao kod nas
non mollare mai

Post Reply