Ostala nacionalna prvenstva i klupska takmičenja
Moderator: Moderator
Re: Ostala nacionalna prvenstva i klupska takmičenja
Cenim da će Florentino krenuti sa 120 miliona i da će se naći na 150-160 na kraju..
- Irriducibili
Cenim da ce to teško ici ispod 200m, gazde su mnogo ljute, a pare im i ne znače previše
Za mene je Mbape veliko razočaranje, pokazao se kao alava dzukela, koja bi da inkasira baš svaki cent. Ne postupa se tako sa klubom za koji si pričao da si oduvek navijao
Za mene je Mbape veliko razočaranje, pokazao se kao alava dzukela, koja bi da inkasira baš svaki cent. Ne postupa se tako sa klubom za koji si pričao da si oduvek navijao
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Teraće mu inat sigurno, ako ništa ima da ga drže celu sezonu van tima.
Ciganiše se mnogo Mbape, nekad se zapitam šta u stvari želi.
Ciganiše se mnogo Mbape, nekad se zapitam šta u stvari želi.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Čitao sam da ako Mbape ode za džabe sledeće sezone, PSG mora da ima 180 miliona od prodaje igrača da bi pokrio Fifa Fair Play..Irriducibili wrote: ↑Tue Aug 08, 2023. 8:08 pmCenim da ce to teško ici ispod 200m, gazde su mnogo ljute, a pare im i ne znače previše
Sad pošto su fudbalske organizacije komedija ili će ih podmazati ili će prodati nekog juniora katarskom timu..
-
OnlineBatica ubica
Ma koji fer plej, da se to primenjuje njih bi odavno ukebali. Pogotovo jer PSŽ nije podržao Superligu neće im niko zamerati mogu da rade šta hoće.
- Irriducibili
Svaki put kad staroaustrougarin poželi da ih omalovažava, neka pogleda ove podatke
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Ozbiljna mašina. Oni, Dinamo pa onda ostali. Čak je uspeh Dinama sa prodajom i veći jer dolazi iz slabije lige i manje države.
- Irriducibili
Odlaskom (teranjem) Mamica, Dinamo polako završava svoju priču, još par njih u izlogu i to je to
non mollare mai
kakvo crno omalovazavanje, nikad ja nisam rekao da ne mogu dobro da prodaju igrace.. fudbalska KK Mega, doduse jos se ceka da izbace najboljeg igraca sveta..Irriducibili wrote: ↑Wed Aug 09, 2023. 5:35 pmSvaki put kad staroaustrougarin poželi da ih omalovažava, neka pogleda ove podatke
Porediti dvostrukog sampiona Evrope sa Megom,ne ide nikako.Houdini wrote: ↑Thu Aug 10, 2023. 6:27 amkakvo crno omalovazavanje, nikad ja nisam rekao da ne mogu dobro da prodaju igrace.. fudbalska KK Mega, doduse jos se ceka da izbace najboljeg igraca sveta..Irriducibili wrote: ↑Wed Aug 09, 2023. 5:35 pmSvaki put kad staroaustrougarin poželi da ih omalovažava, neka pogleda ove podatke
- Irriducibili
Problemi u raju, nece Nejmaru tamo biti lako
non mollare mai
- Tajler Darden
Meni deluje da im počinje lagana vesternizacija u SA, koju ćemo osetiti tek kroz desetine godina.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
Ovo mogu samo Srbi divljaci da urade sram ih bilo

- Irriducibili
Nikada necemo saznati kakva bi to karijera bila, da nije bilo prokletih povreda i da je imao malo više pameti
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Da je imao bolju glavu ne bi bilo toliko povreda, sve je to povezano. Talenat na nivou Mesija, mentalitet daleko od njega. Da je imao mentalitet Mesija ili Ronalda bio bi u priči za najboljeg igrača svih vremena. Ovako, više će ga ljudi pamtiti kao cirkuzanta i foliranta nego kao jednog od najvećih u istoriji fudbala što svakako nije.