Španska La Liga
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Španska La Liga
https://youtube.com/shorts/lFKd9qAVcGg? ... Z0NejlWrh5
Sve je prštalo u Madrilenju, koji je trajao gotovo 2 i po sata, na kraju remi nekako najpravedniji
Sve je prštalo u Madrilenju, koji je trajao gotovo 2 i po sata, na kraju remi nekako najpravedniji
non mollare mai
- Batica ubica
Kakav intervju, nisam znao da je Ćavi ovoliki fudbalski bolesnik. Jedan od omiljenih igrača mog detinjstva, čovek sa takvom dugom loptom, završnim pasom i pregledom igre se ne viđa često.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... dan/511776
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... dan/511776
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Kradu Madriđani kao naprednjaci, ali džaba im sve.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Nerealno kakva utakmica. Baš sam na 0:2 pomislio i Inter je vodio 2:0 i to dva puta pa su ovi okrenuli, ali da će u 1. poluvremenu dati 4 gola... Neverovatno.
Barsina boljka visoka zadnja linija i pecanje ofsajda ih je zamalo ubila. Sve što je Real stvorio otvorili su visokom zadnjom linijom i pecanjem ofsajda.
Kakva sezona Rafinje
O Jamalu ne znam šta da kažem, ne znam da li sam gledao mlađeg a dominantnijeg igrača. Možda je poslednji da je ovako igrao bio Mbape one sezone u Monaku mada je i on tad bio stariji. Strašno je što momak nema još ni 18 godina. Jedino što mu izrazito fali je desna noga, usled toga i koristi levu spoljnu pogotovo kod centaršuteva.
Mbape je ove sezone svoje odigrao, 38 golova u svim takmičenjima još na neprirodnoj poziciji. I sad se pojavio u El klasiku sa 3 gola, ne može više da se traži od njega. Koliko Jamal nema desnu nogu toliko Vinisijus nema levu pa često odigrava pasove desnom spoljnom kao onaj kod drugog gola Reala.
Barselona 4:0 Real ove sezone. I svaka utakmica je bila spektakl. Na kraju titula će u Barselonu.
Anćeloti napušta Real na kraju sezone i postaće selektor Brazila, dok će Ćabi Alonso preuzeti Real već od klupskog SP. Sad će krenuti licitacija sa igračima.
Anćeloti odlazi kao vrlo verovatno najbolji trener u istoriji Reala. 3 LŠ, 2 Primere, 2 kupa kralja i onda oni manje bitni trofeji klupsko SP, superkup Evrope, superkup Španije.
- Irriducibili
Vinicius prešao granicu bezobrazluka, izgleda da ce na klupu. Šta god mislili o njemu, Peres je surovi demonstrator kako niko nije veci od kluba
non mollare mai
- Tajler Darden
Koliko dva gola prednosti protiv Barselone ne znače ništa... Povratak iz mrtvih za pobedu protiv Levantea.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Sjajan derbi i pobeda Reala. Izblajhani ciganin je izazvao veliku nervozu svojim glupim izjavama, te je i posle meča bilo varničenja
Još jedna zanimljivost, koja dodatno može promeniti odnos snaga u Španiji
https://www.dan.co.me/sport/fudbal/atle ... ra-5321294
Još jedna zanimljivost, koja dodatno može promeniti odnos snaga u Španiji
https://www.dan.co.me/sport/fudbal/atle ... ra-5321294
non mollare mai
- Batica ubica
Ali kakav duel garagana na kraju utakmice, Vinisijus protiv Jamala ne zna se ko je veći kalafon

Još Vinisijus sa onim drži me da ga ne ubijem zaletanjem gde zna da će 10 ljudi skočiti da ga zadrži
Jamal mnogo laje za svoje godine, valjda će sad naučiti da drži jezik za zubima. I pre je imao neke poruke što je ostavljao preko Instagrama ali sad mu se ovo obilo o glavu.
Eto desio se jedan dan gde Vinisijus nije bio najveći ciganin na terenu

Još Vinisijus sa onim drži me da ga ne ubijem zaletanjem gde zna da će 10 ljudi skočiti da ga zadrži
Jamal mnogo laje za svoje godine, valjda će sad naučiti da drži jezik za zubima. I pre je imao neke poruke što je ostavljao preko Instagrama ali sad mu se ovo obilo o glavu.
Eto desio se jedan dan gde Vinisijus nije bio najveći ciganin na terenu
- Tajler Darden
Hvala Hansiju Fliku što je Barselonu svojim korenima. Koliko je lepo čekati utakmice Barselone kao u dobra stara vremena.
Povrede Barselone, sreća i sudije povadile su Frankovu čeljad u prvom Klasiku, večeras ih ni sudije nisu spasile.
Barselona se vratila svojim osnovama i gro tima čine momci iz La Masije i Španije... Nekada su to bili Pujol, Pike, Ćavi, Inijesta, Mesi (odrastao u La Masiji), Buskets, Vilja, Alba, Pedri, itd, itd... Danas Kubarsi, Jamal, Pedri, Gavi, Olmo, Tores, Lopez, Garsijax2, Balde...
Samo ću podsetiti da jesenas Pedri nije bio u deset najboljih fudbalera sveta. 🫣
Borusiji svaka čast kako je uspela prevarante Belingema, a pre njega Sanča da utopi za masne pare... Engleski pasoš čini čuda.
Povrede Barselone, sreća i sudije povadile su Frankovu čeljad u prvom Klasiku, večeras ih ni sudije nisu spasile.
Barselona se vratila svojim osnovama i gro tima čine momci iz La Masije i Španije... Nekada su to bili Pujol, Pike, Ćavi, Inijesta, Mesi (odrastao u La Masiji), Buskets, Vilja, Alba, Pedri, itd, itd... Danas Kubarsi, Jamal, Pedri, Gavi, Olmo, Tores, Lopez, Garsijax2, Balde...
Samo ću podsetiti da jesenas Pedri nije bio u deset najboljih fudbalera sveta. 🫣
Borusiji svaka čast kako je uspela prevarante Belingema, a pre njega Sanča da utopi za masne pare... Engleski pasoš čini čuda.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
https://x.com/i/status/2023514987348849097
Dajte titulu crkotinama madridskim. Poserem vam se na var jebem vam majke svima.
Sudijski teror iz utakmice u utakmicu se nastavlja.
Dajte titulu crkotinama madridskim. Poserem vam se na var jebem vam majke svima.
Sudijski teror iz utakmice u utakmicu se nastavlja.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Što je zanimljivo istu priču kao Barselona priča i Real, oni kažu da su sudije protiv njih. I to traje duži period.
Ako je neki tim imao sudijsku protekciju zadnjih 15ak godina to je onda Barselona isto kao i Real naravno. I ni malo mi nije žao kad ih neko pokrade, jer je pre toga stotine odluka išlo na njihovu stranu a često nije trebalo da bude tako.
Ako je neki tim imao sudijsku protekciju zadnjih 15ak godina to je onda Barselona isto kao i Real naravno. I ni malo mi nije žao kad ih neko pokrade, jer je pre toga stotine odluka išlo na njihovu stranu a često nije trebalo da bude tako.
Slazem se,svaki put kad vidim da kmece navijaci Barselone setim se meca Chelsea vs Barca i povraca mi se....Radovao si se najvecoj kradji u istoriji fudbala,trpi kad i tebe kradu...Batica ubica wrote: ↑Tue Feb 17, 2026. 8:37 amŠto je zanimljivo istu priču kao Barselona priča i Real, oni kažu da su sudije protiv njih. I to traje duži period.
Al ono sinoc je stvarno za hapsenje kompletne sudijske postave...Djonom na stopalo,kako to tumaciti osim jasne namere da se Real gurne na prvu poziciju...
- Tajler Darden
Uvek volim kada se pomene taj najveći mit ikada i Drogbino licemerje. 
Samo u prvoj utakmici sviran je nepostojeći ofsajd Etou, nije sviran penal nad Anrijem, Bosingvi oproštena dva kartona, a Balaku drugi žuti.
Da je sve ovo suđeno revanš bi bio formalnost.
U drugoj utakmici Abidal dobija crveni karton nakon simuliranja Anelke, a Barselona ne dobija penal posle igranja rukom Balaka.
https://www.instagram.com/reel/DCo79Z8s ... R5ZDA5bw==
Elem, ovo kako se gura Real posle izjave pape Pereza da želi sezonu sa dva osvojena trofeja je sramno. Očekujem da će se isto nastaviti i u LŠ.
Klub kome istorija je zasnovana na krađi, čija je žrtva nažalost bio i Partizan pre pola i više veka.
Samo u prvoj utakmici sviran je nepostojeći ofsajd Etou, nije sviran penal nad Anrijem, Bosingvi oproštena dva kartona, a Balaku drugi žuti.
U drugoj utakmici Abidal dobija crveni karton nakon simuliranja Anelke, a Barselona ne dobija penal posle igranja rukom Balaka.
https://www.instagram.com/reel/DCo79Z8s ... R5ZDA5bw==
Elem, ovo kako se gura Real posle izjave pape Pereza da želi sezonu sa dva osvojena trofeja je sramno. Očekujem da će se isto nastaviti i u LŠ.
Klub kome istorija je zasnovana na krađi, čija je žrtva nažalost bio i Partizan pre pola i više veka.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Što se tiče ovog videa:
Žuti karton za Bosingvu zbog ovog faula je smešno pominjati jer je ovo regularan faul. Penal nad Anrijem takođe, pitanje da li bi i danas bio penal sa mnogo mekšim kriterijumom suđenja. Drugi žuti za Balaka zbog minimalnog kontakta takođe. Ova dva su faulovi vrlo malog intenziteta da bi bili žuti kartoni i danas a ne tad kad je kriterijum bio drugačiji.
Jedino što pije vodu je ofsajd Etoa i penal koji pravi Balak koji je doduše sam sebe napucao u ruku, ne znam kakav je tad bio kriterijum za te situacije. I crveni za Abidala je nepostojeći, trebao je da bude žuti za Anelku.
Čelsi je oštećen za 1 penal sigurno, igranje rukom Pikea je bilo 100% penal. Blok Etoa je bio u telo i to nije penal, još su 2-3 situacije bile mislim da su slične sa ovom Anrijevom.
Elem, ne menja činjenicu da je Barselona uz Real gurana najviše od strane sudija u poslednjih 15ak godina. To govorim kao neko ko nije navijač niti jednih niti drugih, niti ih volim niti ih mrzim vrlo sam ravnodušan kad su oni u pitanju. Ali je simpatično kad i jedni i drugi priđaju o krađama a pokrali su Bogu noge.
Žuti karton za Bosingvu zbog ovog faula je smešno pominjati jer je ovo regularan faul. Penal nad Anrijem takođe, pitanje da li bi i danas bio penal sa mnogo mekšim kriterijumom suđenja. Drugi žuti za Balaka zbog minimalnog kontakta takođe. Ova dva su faulovi vrlo malog intenziteta da bi bili žuti kartoni i danas a ne tad kad je kriterijum bio drugačiji.
Jedino što pije vodu je ofsajd Etoa i penal koji pravi Balak koji je doduše sam sebe napucao u ruku, ne znam kakav je tad bio kriterijum za te situacije. I crveni za Abidala je nepostojeći, trebao je da bude žuti za Anelku.
Čelsi je oštećen za 1 penal sigurno, igranje rukom Pikea je bilo 100% penal. Blok Etoa je bio u telo i to nije penal, još su 2-3 situacije bile mislim da su slične sa ovom Anrijevom.
Elem, ne menja činjenicu da je Barselona uz Real gurana najviše od strane sudija u poslednjih 15ak godina. To govorim kao neko ko nije navijač niti jednih niti drugih, niti ih volim niti ih mrzim vrlo sam ravnodušan kad su oni u pitanju. Ali je simpatično kad i jedni i drugi priđaju o krađama a pokrali su Bogu noge.
- Tajler Darden
Važi. 
VPJTS
VPJTS