Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
Re: Italijanska Serija A
auu brate Cekic to je bas bold..
prvi preduslov za to je da se Juventusu skroz pojebe atmosfera, tacnije da ovo teranje iz kluba Mandzukica, Dijabale, Dzana, Matuidija, Kedire se vrati kao bumerang i oni ne dodju do svojih 90+ poena..
druga stvar je da dodje Alexis i povrati svoju Udineze/Arsenal formu i da ode tvoj miljenik Ikardi, a ostanu pare za nekog veznjaka.. vezni red je i dalje dosta tanak.. Sensi, Barella, Brozovic i donekle Vecino ok.. za Konteov sistem fali jos jedan..
ali u svakom slucaju Konte, pogotovo prva sezona, desavale su se i cudnije stvari nego sto bi bila Interova titula ove godine..
inace Biraghi je dogovoren, a Gianluca Di Marzio javlja da je i Alexis..
prvi preduslov za to je da se Juventusu skroz pojebe atmosfera, tacnije da ovo teranje iz kluba Mandzukica, Dijabale, Dzana, Matuidija, Kedire se vrati kao bumerang i oni ne dodju do svojih 90+ poena..
druga stvar je da dodje Alexis i povrati svoju Udineze/Arsenal formu i da ode tvoj miljenik Ikardi, a ostanu pare za nekog veznjaka.. vezni red je i dalje dosta tanak.. Sensi, Barella, Brozovic i donekle Vecino ok.. za Konteov sistem fali jos jedan..
ali u svakom slucaju Konte, pogotovo prva sezona, desavale su se i cudnije stvari nego sto bi bila Interova titula ove godine..
- Tajler Darden
Hudini, ajde ako ti nije mrsko napiši gde su nabrojani otišli. Slabo sam pratio prelazni rok.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Evo nesto sto ce pojacati kvotu Cekicareve predikcije...
https://www.skysports.com/football/news ... -loan-deal
https://www.skysports.com/football/news ... -loan-deal
Tajler Darden wrote: ↑Tue Aug 27, 2019. 11:38 pmHudini, ajde ako ti nije mrsko napiši gde su nabrojani otišli. Slabo sam pratio prelazni rok.
Ako mislis na Mandzukixa, Dibalu, Dzana, Matuidija i Kediru za sada nisu nigde otisli, ali valjda Juve hoce da ih se otarasi.
Juventus i Sari mi uopste nisu kompatibilni,2 potpuno razlicita sveta,godinama Juventus igra skroz drugaciji fudbal od onoga sto Sari trazi,nije to sad tako lako promeniti i implementirati...Juventus je godinama cvrsta,defanzivna,takticka ekipa...i sad treba da leprsaju,teze posedu,golu vise...Houdini wrote: ↑Tue Aug 27, 2019. 11:24 pmauu brate Cekic to je bas bold..
Ocekujem fijasko...a to znaci od trofeja eventualno kup Italije...
Sa druge strane u Inter je stigao doktor,jedan od najboljih trenera na planeti zemlji...Donece Interu stabilnost,cvrstinu,defanzivnu kliniku sa komandantom Godinom na celu...Stize i prepoznatljiva 3-5-2 formacija i moc po bokovima...Kandreva ce porobiti sezonu...Conte je predodredjen za velike stvari,sa kojom energijom pristupa poslu to je neverovatno,milina ga je gledati pored aut linije kako daje instrukcije svojim ratnicima...
Dalje,sta radi majstor po dolasku?...Precrtava musku kucku,izdajnika,ljudsko dno...jer zna da sa njim nema tima,nema sampionskog karaktera,tip gleda samo sebe,individualni ucinak...Mozes biti vanserijski igrac ali si los po tim...
Konteova ceta je krenula....pasce Apenini
Znaci ocekujes da implementacija novog sistema u juve bude fijasko, ali istovremeno to isto u interu vidis kao veliki plus?
Teoretski, moguce je.
Prakticno, uzeće juve na cist individualni kvalitet. Jos uvek nemaju ozbiljnog takmaca. Ali donekle se slazem sa tvojim pisanjem. Ocekujem njihov raspad u lš
Teoretski, moguce je.
Prakticno, uzeće juve na cist individualni kvalitet. Jos uvek nemaju ozbiljnog takmaca. Ali donekle se slazem sa tvojim pisanjem. Ocekujem njihov raspad u lš
Tajlere za ove igrace sto sam naveo, Juve hoce da ih se resi i to poprilicno otvoreno, pa to eventualno moze da narusi i atmosferu.. pogotovo sto Sari u Celsiju nije bas dobro ishendlovao situaciju sa igracima koji imaju malo jaci ego..
Cekic, ovo sto 71:70 kaze, Juve i dalje ima kvalitet za klasu bolji od ostalih, ali Inter jos od Mou tripleta sezone, nije imao bolju celnici-klupa-teren situaciju..
jos jedna stvar za Ikardija.. pred njim su tri puta, jedan je da prihvati ponudu Napolija koji jedini konkretno nesto nudi, drugi je da ceka Juve u cajtnotu od kog Inter trazi ili Dijabalu ili 70-80 miliona i treci da provede 2 naredne sezone van utakmica, sto ce ga u startu kostati 9 miliona evra (sada mu je plata 4.5 miliona, a Napoli nudi 9 godisnje), a onda pitanje kakva ce biti ponuda za njega tada..
da nije Marotta tu, ocekivao bih od Intera da ga daju Juventusu za 10 miliona i Mandzukica, ovako videcemo sta ce biti do kraja..
Cekic, ovo sto 71:70 kaze, Juve i dalje ima kvalitet za klasu bolji od ostalih, ali Inter jos od Mou tripleta sezone, nije imao bolju celnici-klupa-teren situaciju..
jos jedna stvar za Ikardija.. pred njim su tri puta, jedan je da prihvati ponudu Napolija koji jedini konkretno nesto nudi, drugi je da ceka Juve u cajtnotu od kog Inter trazi ili Dijabalu ili 70-80 miliona i treci da provede 2 naredne sezone van utakmica, sto ce ga u startu kostati 9 miliona evra (sada mu je plata 4.5 miliona, a Napoli nudi 9 godisnje), a onda pitanje kakva ce biti ponuda za njega tada..
da nije Marotta tu, ocekivao bih od Intera da ga daju Juventusu za 10 miliona i Mandzukica, ovako videcemo sta ce biti do kraja..
Ja se iskreno nadam da od Ikardija u Napolija nema nista. Radije bi gledao staklenog Milika bez odmora nego Mauricija ma koliko kvaliteta doneo.
U ostalom, bas mi se ne uklapa da Ancelotijem.
U ostalom, bas mi se ne uklapa da Ancelotijem.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
- White Mamba
Alexis u Milanu, zavrsava transfer (mozda je i ozvaniceno)
Ocekujem velike stvari
Glupi Junajted
Ocekujem velike stvari
Glupi Junajted
Spaleti-Conte je daleko manja promena nego Alegri-Sari sto je po meni nebo i zemlja..Ova promena Juventusa donosi skroz drugu filozofiju fudbala,ocigledno nisu zadovoljni sa totalnom dominacijom na dzizmi a valja podsetiti da je njihova dominacija krenula upravo dolaskom Contea koji je Juventus preuzeo u trenutku kada su zavrsili sedmi pod Del Nerijem sa -27 u odnosu na prvaka,odmah naredne sezone od -27 Juve postaje sampion i krece suverena vladavina..Conte je udario temelj,postavio sistem,koji je izvikani Alegri kasnije samo preuzeo i nastavio...Nije mogao sam u Milanu jer je limitiran,pokupio je slavu svog predhodnika u Juventusu
Sa druge strane Spaleti je takodje tvrd trener koji igra na gol manje,naravno doslo je do promene formacije sto ce po meni samo unaprediti Inter,pre svega Kandrevu...ali nece doci do neke ogromne promene filozofije sto je slucaj u Juventusu...
Da se ogradim,tako ja vidim,mozda gresim.....Ostaje da gledamo i pratimo :)
Inter nije mogao dovesti boljeg trenera(mogao je jednog
Izgleda da su Kijeliniju stradali ligamenzi kolena.
- Tajler Darden
Smoling na pozajmici u Romi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Staroj Torinskoj prevari, suptorstavicemo se u sastavu
Meret- Di lorenco, Kulibali, Manolas, Gulam,
Alen, Zielinski, Ruiz
Callejon, Insigne, Mertens
Nije lose sto odma na startu igramo derbim sa Djubrentusom, dok Sari jos trazi svoj sistem.
Meret- Di lorenco, Kulibali, Manolas, Gulam,
Alen, Zielinski, Ruiz
Callejon, Insigne, Mertens
Nije lose sto odma na startu igramo derbim sa Djubrentusom, dok Sari jos trazi svoj sistem.
Sta pocini Juve u par minuta.
Iguain.

Iguain.
- Monogamija
Koliko se Juve ogrešio u Iguaina, to je strašno.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.