Prelazni rok - leto, zima
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Prelazni rok - leto, zima
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Ne znam šta će im drugi golman koji može da bude i prvi a ni koji je interes Raje da sedi na klupi u Arsenalu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
Ne verujem ni da će sklanjati Ramzdejla tek tako, odličan je golman a i tu je već dve sezone.
- Irriducibili
Znaš kako, Raya je hteo samo u Arsenal, logično je da je dobio neke garancijeBatica ubica wrote: ↑Tue Aug 08, 2023. 7:46 pmNe verujem ni da će sklanjati Ramzdejla tek tako, odličan je golman a i tu je već dve sezone.
non mollare mai
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
80 miliona je ogromna početna ponuda, pitanje da li će se Vest Hem puno opirati ako Siti poveća.
- Irriducibili
Platili su ga 60, pitanje je koliko hoce da zaradeBatica ubica wrote: ↑Wed Aug 09, 2023. 9:15 am80 miliona je ogromna početna ponuda, pitanje da li će se Vest Hem puno opirati ako Siti poveća.
Bez obzira na novac, delikatno je ima li logike da prodaju najboljeg igrača
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Ako Paketa hoće da ide a ako od Sitija mogu da izvuku 90+miliona... Ne bi me čudilo da prihvate.
S druge strane Hari Megvaja upravo u Vest Hemu za 35 miliona evra. Ne bi me čudilo da Megvajer zaigra opet na nivou iz Lestera ili prve 2 sezone u Junajtedu. Manja očekivanja, manji klub, neće biti kapetan, Mojesov fudbal je pragmatičan što Megvajeru odgovara.
Takođe, Vest Hem je odustao od Mektomineja i dovodi Vord-Prausa o kome sam već pisao. Brutalan igrač za realno male pare. Ide u moj fantazi kao jedan od jeftinijih veznih
S druge strane Hari Megvaja upravo u Vest Hemu za 35 miliona evra. Ne bi me čudilo da Megvajer zaigra opet na nivou iz Lestera ili prve 2 sezone u Junajtedu. Manja očekivanja, manji klub, neće biti kapetan, Mojesov fudbal je pragmatičan što Megvajeru odgovara.
Takođe, Vest Hem je odustao od Mektomineja i dovodi Vord-Prausa o kome sam već pisao. Brutalan igrač za realno male pare. Ide u moj fantazi kao jedan od jeftinijih veznih
- Irriducibili
Evo cene, malo cenkanja i to je to
Pep vrhunski bira, može mu se
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Ovo je 98.5 miliona u evrima, cenim da će se naći na 92-93.
Kao što sam pretpostavio Vest Hem će tražiti 90+ miliona sigurno a ako Paketa želi u Siti neće mu praviti problem. Zaradili su 156 miliona od prodaja Rajsa, Skamake, Vlašića, Nkudua sa 90+ od Pakete to bi bilo brutalno što se tiče izlaznih transfera a još nikog nisu doveli.
Za razliku od nekih prethodnih PRova gde su gruvali igrače bez rezona sad su malo raščistili tim, nemaju previše igrača. Čak štaviše trebaće im zadnji vezni i još jedna 10 ako ode Paketa, možda i još jedno desno krilo pošto je samo Boven tu. Jedino ne razumem dovođenje Megvajera ako ne ode niko od štopera, 5 štopera u timu je mnogo ako se ne igra sa 3 pozadi.
Kao što sam pretpostavio Vest Hem će tražiti 90+ miliona sigurno a ako Paketa želi u Siti neće mu praviti problem. Zaradili su 156 miliona od prodaja Rajsa, Skamake, Vlašića, Nkudua sa 90+ od Pakete to bi bilo brutalno što se tiče izlaznih transfera a još nikog nisu doveli.
Za razliku od nekih prethodnih PRova gde su gruvali igrače bez rezona sad su malo raščistili tim, nemaju previše igrača. Čak štaviše trebaće im zadnji vezni i još jedna 10 ako ode Paketa, možda i još jedno desno krilo pošto je samo Boven tu. Jedino ne razumem dovođenje Megvajera ako ne ode niko od štopera, 5 štopera u timu je mnogo ako se ne igra sa 3 pozadi.
- Irriducibili
Meni je neshvatljivo šta radi WH, gomila lovu prodajuci najbolje što ima
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Kako kaže transfermarkt Paketu su doveli za 42.95 miliona evra, a mogu da ga prodaju za više nego duplo što bi bio izuzetan posao realno gledano. Moraju malo da ispeglaju greške iz prošlih PRova.
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica