Liga Šampiona

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: Liga Šampiona

Post by Batica ubica » Wed Feb 23, 2022. 3:23 pm

https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/a ... emo/412906
Maks Alegri moj čovek :D
Čestitke Vlahoviću na prvom golu u LŠ. Gol Viljareala je pravi pokazatelj da je gledanje lopte najveći neprijatelj igrača koji se brani.

Čelsi maltene rutinski, klasična utakmica pod Tuhelom. Gol iz prekida i gol iz kontre, odlična defanzivna organizacija i zadržana nula na kraju.

Večeras zanimljiva utakmica, da vidimo može li Atletiko preko Ronalda u nokaut fazi LŠ. Ronaldo ih je u 6 sezona 2 puta dobio u finalu i po jednom u 1/8 finala, 1/4 finalu i 1/2 finalu. Deluje situacija slično kao sa Lebronom i Torontom od pre par sezona kad ih je Lebron sam izbacivao i prve sezone kad je Lebron otišao na zapad Toronto uzme titulu :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Mar 08, 2022. 11:04 pm

Bravo Simone, skupo prodata koža :clap:

Bajern demolirao Austrijance
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Tue Mar 08, 2022. 11:29 pm

Kakva skupo prodata koža, rutinirali nas u Milanu, igrali sa 50% ovde.. Od kad smo dali gol nismo polupriliku stvorili..

Nego da se vratimo obavezama u criple fight Serie A, mnogo smo žrtvovali zbog ovog dvomeča gde nismo imali šansu..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Mar 09, 2022. 2:25 pm

Nisam ni mislio da si zadovoljan, uvek neobjektivni Houdini :D

A šansu niste stvorili jer ste zbog debila ostali s igračem manje, najbolje da ste nabili LFC sa igračem manje
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Mar 09, 2022. 2:58 pm

Inter prema očekivanjima namučio Liverpul.
Prvu je Inter bio bolji ali nije iskoristio šanse, sinoć je veći deo meča bio egal pogotovo prvo poluvreme.
Pitanje je šta bi se dešavalo da Aleksis nije dobio crveni.

@Hudini
Liverpul na trening ne izlazi sa 50%, a ne u eliminacionoj utakmici LŠ.
Koliko im je bitna utakmica videlo se po njihovom stavu na terenu.

Houdini

Post by Houdini » Wed Mar 09, 2022. 4:30 pm

ne znam da li ste gledali mec ili samo hajlajtse ali preslikan mec kao kad Partizan igra sa nekim ozbiljnim timom u Evropi, pa se napalimo i napadamo, pa deluje kao da smo boljii stvaramo prilike, a onda izgubimo 0:2 jer oni igraju koliko im treba..

to sto smo mi kao napadali, nema veze sa tim da su nas rutinirali.. mislim izmedju dva meca nismo dali gol Sasuolu, Djenovi i Milanu, ali da da smo imali srece zgazili bi Liverpul :D

ljudi su izasli, resili nas prvi mec lagano, juce od momenta kad smo dali gol, nismo prisli istom jer nam nisu dali.. igrali bukvalno koliko im je trebalo..

sto je sasvim ok, jer su bolji od nas za klasu i to su pokazali, al da se ne lozimo da smo sad bili nesto blizu prolazu ili daleko bilo bolji.. kao sto rekoh da se mi okrenemo obavezama u domacem criple fightu i da ne kiksnemo protiv nesrecnog Torina..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Mar 09, 2022. 4:57 pm

Rutinski su rešili da izgube utakmicu, valjda da bi bilo zanimljivije. Naravno da su osetno bolji od vas, ali to na terenu nije bilo ni približno u toj meri. Jedan, makar i slučajan gol je sinoc mogao nivelisati rezultat, sasvim je sigurno da nisu sebe namerno doveli u tu situaciju
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Mar 09, 2022. 5:27 pm

Igrali su koliko im je trebalo je jedan od besmislenijih izraza. Znači po toj logici Liverpul je u prvoj utakmici namerno čekao da Inter izređa opasne napade da bi kod kornera pre gola rekli e sad ćemo da ih dobijemo. Ne funkcioniše fudbal tako. Sličan izraz je i pustili ih da se ispucaju :lol: :lol:
Dobiti na Enfildu pa makar pobeda bila i beznačajna je velika stvar jer se tamo jako retko dobija.

Ne znam što su ljudi onda pljuvali Stanoja posle Anortozisa ovde, pa i mi smo igrali taman koliko nam je trebalo :D :D
Dobro sad nema veze što smo u zadnjem minutu mogli da primimo gol ali smo ga dozirali tačno koliko nam treba :D

Houdini

Post by Houdini » Wed Mar 09, 2022. 5:47 pm

Naravno da nećeš izaći svaki meč sa 100% jer to je nemoguće u ritmu sreda-subota a da energetski i motivaciono ne izgoriš.. Timovi kvaliteta i iskustva Liverpula znaju kad treba da daju gas, kad da potegnu, a kad da stanu kad igraju protiv manje kvalitetnog protivnika..

Došli su u Milano da ne prime gol, a ako daju super, uspelo i dali 2.. Da je bilo 0:0 u Milanu drugačije bi juče meč išao..

Opet kažem nakon što smo dali gol, istom nismo ni prišli..

Sa druge strane mi smo dali maksimum i prvi i drugi meč.. Nakon prvog 3 meča nismo dali gol..

Ne igra ni Đoković prvo kolo na GS kao finale, već dozira koliko mu je potrebno.. Pa tako zna da zakuva protiv nekog levaka, a onda pregazi u finalu ozbiljnijeg igrača..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Mar 09, 2022. 5:59 pm

Houdini wrote:
Wed Mar 09, 2022. 5:47 pm
Naravno da nećeš izaći svaki meč sa 100% jer to je nemoguće u ritmu sreda-subota a da energetski i motivaciono ne izgoriš.. Timovi kvaliteta i iskustva Liverpula znaju kad treba da daju gas, kad da potegnu, a kad da stanu kad igraju protiv manje kvalitetnog protivnika..

Došli su u Milano da ne prime gol, a ako daju super, uspelo i dali 2.. Da je bilo 0:0 u Milanu drugačije bi juče meč išao..

Opet kažem nakon što smo dali gol, istom nismo ni prišli..

Sa druge strane mi smo dali maksimum i prvi i drugi meč.. Nakon prvog 3 meča nismo dali gol..

Ne igra ni Đoković prvo kolo na GS kao finale, već dozira koliko mu je potrebno.. Pa tako zna da zakuva protiv nekog levaka, a onda pregazi u finalu ozbiljnijeg igrača..
Ovo bi možda i imalo logike da su stali u nisku zonu i da su se branili, a oni su igrali visoko celu utakmicu i probali da pecaju na ofsajd zamku kao što rade cele sezone. Tako se baš i ne igra da se ne primi gol.

Houdini

Post by Houdini » Wed Mar 09, 2022. 7:03 pm

Nije Klopov stil, kao stil najvećeg trenera ikada, tog sa tvog avatara, pa da kontroliše meč i nulu sa autobusom.. Oni igraju kako igraju i uradili su to što su hteli, dobili sa 2:0, sa minimalnom potrošnjom, što se videlo jer su pobedili svih 5 mečeva između dva meča sa Interom..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Mar 09, 2022. 10:55 pm

Poklonimo se majstoru fudbala
Veliki si Karime

Houdini

Post by Houdini » Wed Mar 09, 2022. 11:08 pm

Kakav karakter ekipe, videlo se i na 0:1 i dok je PSG bio bolji da ne odustaju..

Za PSG je vreme da mole Zidanea da preuzme ekipu..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Mar 10, 2022. 8:50 am

Veliko je pitanje da li Zidan želi da dođe u ovu tokisčnu svlačionicu punu ega i sujete koju ne može da vodi niko. Mislim da mu ne treba da ga posle 3 LŠ i 2 titule sa Realom razvlače zbog mega giga zvezda.

Poketino i PSŽ je jedna od fudbalskih veza koja nikad nije trebala da se desi. Prvo jer je kao trener pragmatičan, prilagođava se protivniku, ume i voli da zatvori, zahteva dosta trčanja u jakom tempu a to je sve što ovoj ekipi PSŽa ne odgovara. Drugo, on je svlačionicu tamo izgubio samim dolaskom Mesija jer je bilo jasno da tu količinu sujete i ega niko ne može da kontroliše i da tamo niko ne može da se uspostavi kao autoritet. Još ako dovedu Pogbu na leto tek će to da bude cirkus.

Houdini

Post by Houdini » Thu Mar 10, 2022. 11:43 am

Leonardo je nagruvao bukvalno sve najbolje moguce fudbalere koji su dostpuni i kao sto si rekao sve buja od ega.. na ovakav tim moze da dodje samo trener koji moze da sputa sve to i iskontrolise, a to jeste Zidan.. sad da li zeli ne znam, ali jedino realnije za njega, a bolje je reprezentacija Francuske.. a pitanje je hoce li se to mesto otvoriti..

a Poketino nije trener za veliki klub, jer ocigledno ne zna da iskontrolise velike zvezde, ali je odlican za dobre klubove..

Post Reply