Liga Šampiona
Moderator: Moderator
Re: Liga Šampiona
U momentu dok Dortmund daje 7, Barsa 5, Brest i City na gostovanju 4..
Tebi kući Zvezda 60 minuta igra fudbal..
Tebi kući Zvezda 60 minuta igra fudbal..
- Irriducibili
Čista sprdnja, demonstracija moci, odmor nosioca...
Lepo se uklapaš u matricu "hrabra Zvezda", samo neka nastave tako da igraju fudbal
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
@Hudini
Preteruješ. Zvezda jesete držala loptu ali sa njom nije uradila ništa, jedna polušansa Silasa i to je to. Još je Inzagi odmorio Lautara i Tirama, kao i Aćerbija i Dimarka.
I meni je izgledalo kao da Arnautović igra sa 50%, kod gola samo što nije zaplakao. Inter i pored golova imao bar još 3 100% šanse.
Preteruješ. Zvezda jesete držala loptu ali sa njom nije uradila ništa, jedna polušansa Silasa i to je to. Još je Inzagi odmorio Lautara i Tirama, kao i Aćerbija i Dimarka.
I meni je izgledalo kao da Arnautović igra sa 50%, kod gola samo što nije zaplakao. Inter i pored golova imao bar još 3 100% šanse.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Bajern je spakovao 9 Dinamu, Borusija 7.. evo i cigani imaju narativ, nisu nadigrani.. da smo im spkovali 3 u prvom i 3 u drugom, a mogli smo da smo hteli, pusili bi se..
ne igra Sturm u Gracu, u Klagenfurtu igraju..
ne igra Sturm u Gracu, u Klagenfurtu igraju..
-
OnlineBatica ubica
Što se mene tiče mogu da imaju narativ svaku utakmicu a da izgube 4:0, nema nikakvih problema. Ljudi nisu stvorili nijednu šansu, kombinovani sastav Intera je dobio 4:0 a moglo je vrlo lako da bude i 7:0.
Da je to ona utakmica kao kad su igrali protiv Milana nokaut fazu LE pa i da te razumem.
- Irriducibili
Aha, čak i kada LE igraju na granici su.. Stadion je vlasništvo grada, a gradu fudbal nije na listi prioriteta..
Za nov stadion koji bi bio Šturmov nemaju para u klubu..
Za nov stadion koji bi bio Šturmov nemaju para u klubu..
- Irriducibili
Tako to biva u gradu gde vladaju komunjare, mora se u Korušku da bi se igrao fudbal...
No, rezultati zadnjih izbora, jasno pokazuje da se Austrijanci dozivaju pameti, za sada svaki treci
non mollare mai
I pre je to bilo, već 10ak godina traje problem sa tim..
Pokazali su šta mogu i pre 80ak godina, vreme je da izvuku još jednog talenta
Pokazali su šta mogu i pre 80ak godina, vreme je da izvuku još jednog talenta
- Irriducibili
Tja, globalistička propaganda. Više oni sami imaju sličnosti sa dotičnim, nego oni u koje upiru prstom. Šticenici u Ukrajini su čak i dress code prihvatili
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Da citiram jednog našeg estradnog umetnika: a u zoru ko dete sam plako jer je došo kec na Monako

- Irriducibili
Odmara najbolje igrače i pobedi Arsenal, kakav velikan sedi na klupi Intera
Zvezda dostigla prosek od 4 primljena gola po meču
Zvezda dostigla prosek od 4 primljena gola po meču
non mollare mai
Dobar Inzaghi juče, već sam očekivao najjači sastav juče i kako će biti mrtvi u nedelju..
-
OnlineBatica ubica
Moram napisati, ovaj Realov štoper Raul Asensio me baš prijatno iznenadio protiv Liverpula, onako muška partija. Dečko koji ima 2 utakmice seniorskog fudbala je izašao sa stavom kao da 5 godina već igra LŠ i jake utakmice, nabrijan, bez straha, još na Enfildu. Čak me je par puta prijatno iznenadio kako je dobro markirao i kako se postavljao, moguće da će Real niotkuda dobiti dobrog štopera. Ima taj nejebavajući stav Realovih španskih igrača kao recimo Naćo, Karvahal, Vaskez itd.