Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
Re: Engleska Premijer Liga
Videste li Murinja? Oličenje sportiste, fer-pleja...
P.S. Arsenal ugazio Junajted. Arteta za kratko vreme ozbiljan posao odradio.
P.S. Arsenal ugazio Junajted. Arteta za kratko vreme ozbiljan posao odradio.
-
Dragan Mance
Krupne stvari napisati "Artete ozbiljan posao odradio". Nije Arsenal Norič pa da bi trebalo svaku pobedu ispratiti sa VAUUU. Treba pustiti još vremena pa tek onda dati sud o Arteti i Arsenalu. Sinoć mu se sve otvorilo. Naišao protivnik po meri, United je došao u najboljoj situaciji za njih. Boljeg rivala da su birali posle Čelsija ne bi ga našli. Konstantnost je nešto što ne stanuje u glavama Crvenih Đavola te je tim iz Londona na jeftin način došao do za njih ogromnih tri boda. Niko me ne može ubediti da je Arsenal odigrao savršeno ili nešto slično. Tuga za nas što je jedna solidna partija bila više nego dovoljna da se bacimo na plećku.
Murinjo je za kratak period u Totenhemu pokazao stare navike. Prvo svađa sa Lampardom, sada i sa ass Sotona, jasan pokazatelj da već na startu gubi kajase, ne odvijaju se stvari kako je Posebni hteo.
Murinjo je za kratak period u Totenhemu pokazao stare navike. Prvo svađa sa Lampardom, sada i sa ass Sotona, jasan pokazatelj da već na startu gubi kajase, ne odvijaju se stvari kako je Posebni hteo.
Nisu ozbiljne stvari odrađene zbog pobede nego zbog igre. Čelzi je na suvu sreću uzeo 3 boda.
Razlika između onoga što je Arsenal igrao poslednje 3 godine i onoga što igra u poslednja 3 meča je nebo i zemlja. Ako ostanu koliko toliko zdravi biće favoriti za LE.
Razlika između onoga što je Arsenal igrao poslednje 3 godine i onoga što igra u poslednja 3 meča je nebo i zemlja. Ako ostanu koliko toliko zdravi biće favoriti za LE.
-
Dragan Mance
Slažem se za Čelsi. Izgubili su nesrećno, onako Arsenalovski. Trebaće Arteti vreme ne bi li samopouzdanje igrača podigao na dozvoljene grane. Mnogo će zavisiti i od menadžmenta kluba, koliko su spremni da ga isprate u transfer delu. Mršav je sadašnji roster za nešto veće od po koje puke pobede. Moraće Španac glumiti i vatrogasca jer pojedinci žele napustiti klub koji ne pokazuje za sada ambicije za nešto značajnije. Najglasniji za odlazak je Auba, ništa tiši nije ni Laka. Dve udarne igle Arteti.Reaper wrote: ↑Thu Jan 02, 2020. 10:34 amNisu ozbiljne stvari odrađene zbog pobede nego zbog igre. Čelzi je na suvu sreću uzeo 3 boda.
Arsenal ne moze biti favorit u LE pre Mancestera,Ajaksa,Sevilje...
Juce su odigrali odlicno,motivacija brutalna,Mancester kao izduvan balon.Nista cudno,strasne amplitude imaju u formi.Ne bih se zacudio da izgube kuce od Pukija i ekipe,pa da pobede Liverpul i Celsi u gostima.Jednostavno je takva ekipa.
Juce su odigrali odlicno,motivacija brutalna,Mancester kao izduvan balon.Nista cudno,strasne amplitude imaju u formi.Ne bih se zacudio da izgube kuce od Pukija i ekipe,pa da pobede Liverpul i Celsi u gostima.Jednostavno je takva ekipa.
Taman je sad otisao kod rajole da ga vodi u 3pm.
Jbt ja da sam imao ovu minutazu za godinu dana bi me valjda usrala neka frljoka
Jbt ja da sam imao ovu minutazu za godinu dana bi me valjda usrala neka frljoka
- Irriducibili
Siti baš rešio da zgazi Junajted, 0:3 na poluvremenu, a komotno je moglo biti još toliko
non mollare mai
Bas mi se svidja kako igra UTD,mislim da Oleu treba produziti ugovor i da zasluzuje punu podrsku,vidi se vizija i klasa..

- Tajler Darden
Dobro je da se ovo desilo, da se skrene tema sa Noriča i Sotona. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Tajler Darden wrote: ↑Tue Jan 07, 2020. 11:14 pmDobro je da se ovo desilo, da se skrene tema sa Noriča i Sotona.![]()
Mou se fokusirao na usatog
Na sta li ce ici fokusiranje kad ga svabe resetuju.
Na protivnicke trenere,pomocne trenere,fizioterapeute,novinare...
Na protivnicke trenere,pomocne trenere,fizioterapeute,novinare...