Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: Italijanska Serija A
Inter na papiru trenutno najjači.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Pritom dovode sve mlade igrače, koji bi godinama trebalo da budu na okupu. Tragično je kakvi nezahvalnici navijaju za taj klub, ništa ne znaju da cene i podrže
non mollare mai
- Batica ubica
Izgubili su dosta odlascima Onane, Škrinjara, Brozovića, Džeka. Ako završe Zomera to je ozbiljna priča, Kvadrado je dobra alternativa za Damfrisa što znači da će Darmijan na desnog štopera što je sasvim dobro rešenje. Darmijan, De Fraj, Aćerbi, Bastoni, levog štopera može i Dimarko po potrebi. Vidim da je tu neki Nemac crnja od 196 cm, kontam da je on peta opcija. Levi krilni bekovi su Dimarko i Gosens što je odlično popunjeno.
U sredini ima dosta opcija mada mislim da fali jedan zadnji vezni koji igra ispred odbrane kao što je to bio Brozović. Ne znam da li je ovaj Aslani taj profil i taj kvalitet.
Najveće pojačanje za Inter je što nije otkupljen Lukaku. Tirama nisam puno gledao pa ne mogu da sudim. Ako ostane Korea faliće im jedan špic, ako ode Korea nekim čudom trebaće 2 jer ipak igraju sa 2 špica biće rotacija duga je sezona.
U sredini ima dosta opcija mada mislim da fali jedan zadnji vezni koji igra ispred odbrane kao što je to bio Brozović. Ne znam da li je ovaj Aslani taj profil i taj kvalitet.
Najveće pojačanje za Inter je što nije otkupljen Lukaku. Tirama nisam puno gledao pa ne mogu da sudim. Ako ostane Korea faliće im jedan špic, ako ode Korea nekim čudom trebaće 2 jer ipak igraju sa 2 špica biće rotacija duga je sezona.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Golman je lošije nego prošle godine.. Imao si Onanu i Handanovića, sada si spao na Sommera i Stankovića..
U odbrani i dalje nemamo zamenu za Skriniara, nadao sam se Demiralu, ali je Toloi realniji.. Bastoni je klasa, ostalo je prosek, ali makar iskusni prosek.. Bisseck će dobiti priliku sigurno, možda i istisnuti Darmiana do kraja sezone, za koga mislim da će krenuti na desnom štoperu..
Špic je kritičan, dva igrača, jedan klasa jedan upitnik.. Nadam se da će Skamaka biti pogodak.. I možda se neko zajebe za Koreu..
Sredina je top, čak i pretrpana..
Bokovi su ok, mada Gosens će možda ići, pa ne znam šta će tamo..
U odbrani i dalje nemamo zamenu za Skriniara, nadao sam se Demiralu, ali je Toloi realniji.. Bastoni je klasa, ostalo je prosek, ali makar iskusni prosek.. Bisseck će dobiti priliku sigurno, možda i istisnuti Darmiana do kraja sezone, za koga mislim da će krenuti na desnom štoperu..
Špic je kritičan, dva igrača, jedan klasa jedan upitnik.. Nadam se da će Skamaka biti pogodak.. I možda se neko zajebe za Koreu..
Sredina je top, čak i pretrpana..
Bokovi su ok, mada Gosens će možda ići, pa ne znam šta će tamo..
- Tajler Darden
Somer u Interu i zvanično. Potvrdio Fabricio Romano.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Neki bi rekli, spali na Sommera, kao da su doveli Stevanovica, a ne izuzetnog golmana 
non mollare mai
- Batica ubica
Zomer je izuzetan golman, ništa lošiji od Onane.
Zna li neko šta je sa mojim murinjovskim bratom Bolkonskim

Zna li neko šta je sa mojim murinjovskim bratom Bolkonskim
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Te informacije nemam. 
VPJTS
VPJTS
Da je izuzetan ne bi bio drugi golman negde, pa prešao u itakijansku ligu, već bi bio prvi golman u PL ekipi 
Ali nije da sam nezadovoljan, nadam se Trubinu sledeće sezone..
Ali nije da sam nezadovoljan, nadam se Trubinu sledeće sezone..
- Irriducibili
Ko je prvi golman Bajerna?
- Irriducibili
U ovom trenutku ko je prvi golman Bajerna? Ja bih rekao da je Nojer.. Da je Sommer, onda bi možda Nojer išao u Inter..
Opet kažem ok je izbor, ali da je sad nešto izvanredno, bio bi u PL ili top top klubovima..
Izduvali smo za Skamaku, izabrao Atalantu ispred nas..
Opet kažem ok je izbor, ali da je sad nešto izvanredno, bio bi u PL ili top top klubovima..
Izduvali smo za Skamaku, izabrao Atalantu ispred nas..
- Irriducibili
Ja ne bih rekao da je Nojer, vec da ce Bajern dovesti prvog golmana. Sommer im ne odgovara zbog godina, Nojer još manje. A vi ste ga dobili za samo 6m, poklon
non mollare mai
- Tajler Darden
VPJTS
VPJTS