Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
Re: Engleska Premijer Liga
Fantasticna prica dolazi iz Engleske. Grupa nezadovoljnih navijaca Arsenala, predvodjena Stuart Morganom oformila je novi klub naziva Dial Square FC. Dial Square FC je nekadasnje(originalno) ime Arsenala i ovaj novonastali klub ce se pod tim imenom od naredne sezone takmiciti u devetoj ligi engleske. Osnovni cilj je da se napravi uspeh slican AFC Wimbledon, koji je krenuo istim putem kada je originalni FC Wimbledon ugasen, tj. premesten u Milton Keynes.
Povod za ovako nesto je sve ucestalije pomeranje termina utakmica kako bi se udovoljilo TV stanicama, previsoke cene karata i kompletna nezainteresovanost Kronkea(vlasnik Arsenala) za sam klub.
Naredne sezone novonastali klub ce deliti teren sa Abbey Rangers FC, dok je dugorocni cilj da se premeste u Woolwich, deo Londona odakle je i potekao Arsenal.
P.S. Informacija je sa The Athletic magazina.
Povod za ovako nesto je sve ucestalije pomeranje termina utakmica kako bi se udovoljilo TV stanicama, previsoke cene karata i kompletna nezainteresovanost Kronkea(vlasnik Arsenala) za sam klub.
Naredne sezone novonastali klub ce deliti teren sa Abbey Rangers FC, dok je dugorocni cilj da se premeste u Woolwich, deo Londona odakle je i potekao Arsenal.
Saudijski princ Mohammad bin Salman u pregovorim sa Mike Ashley-em oko kupovine Newcastle United-a.
https://www.independent.co.uk/sport/foo ... 01521.html
Nista novo na ostrvu.Ima vec United of ManchesterViduka wrote: ↑Sat Jan 25, 2020. 12:14 pmFantasticna prica dolazi iz Engleske. Grupa nezadovoljnih navijaca Arsenala, predvodjena Stuart Morganom oformila je novi klub naziva Dial Square FC. Dial Square FC je nekadasnje(originalno) ime Arsenala i ovaj novonastali klub ce se pod tim imenom od naredne sezone takmiciti u devetoj ligi engleske. Osnovni cilj je da se napravi uspeh slican AFC Wimbledon, koji je krenuo istim putem kada je originalni FC Wimbledon ugasen, tj. premesten u Milton Keynes.
Po meni to su budale.
Delimicno se slazem. Sa druge strane, Arsenal, Man City, Man Utd. vise nisu klubovi koji su bili. Sta hocu da kazem? Pa sve vise je navijaca tih klubova koji imaju sezonsku kartu 10,20,30+ godina i koji odjednom nemaju sredstva da je kupe. Arsenal petu godinu za redom ima najskuplju cenu sezonske karte, gde je najjeftinija sezonska za odrasle 900 funti??? To su sedista gde ti treba dvogled, da bi video sta se desava na terenu. Poenta je da vrhunske klubove zabole za navijace. Vazan je profit i zarada, a to sto si ti 30+ godina ticket holder, koga boli patka.Kreanga wrote: ↑Sun Jan 26, 2020. 8:55 amNista novo na ostrvu.Ima vec United of ManchesterViduka wrote: ↑Sat Jan 25, 2020. 12:14 pmFantasticna prica dolazi iz Engleske. Grupa nezadovoljnih navijaca Arsenala, predvodjena Stuart Morganom oformila je novi klub naziva Dial Square FC. Dial Square FC je nekadasnje(originalno) ime Arsenala i ovaj novonastali klub ce se pod tim imenom od naredne sezone takmiciti u devetoj ligi engleske. Osnovni cilj je da se napravi uspeh slican AFC Wimbledon, koji je krenuo istim putem kada je originalni FC Wimbledon ugasen, tj. premesten u Milton Keynes.
P.S. Informacija je sa The Athletic magazina.![]()
Po meni to su budale.
Kako da se oseca taj covek, koji manje vise zivi za klub, kad zna da za njega nema mesta, dok za nekog pijanog Amera, Arapa sl. koji dodju da puknu dva selfija i odu ima mesta?
Na sve vise terena nema navijanja, bar ne pravog, zato sto vecinu ljudi na tribinama cine turisti koji su tu da kazu da su bili i nista drugo.
Pa zivimo u vreme kapitalizma.Tako je,kako je.Nece par engleza da menja svet.Ne kazem da mi se to svidja,daleko od toga ali jbg prilagodi se ili nemoj.
Evo ti mi,navijamo za Partizan.95 % navijaca koji prate sport i Partizan ne mogu da svare VVV u FK i Ostoju u KK.E sad mi treba da osnujemo neki novi klub koji igra opstinsku ligu,utakmice cemo da igramo u Zitistu,a dresove cemo nabaviti kod Nese Hibiskusa na buvljaku.I eto,to je nas klub,jebe nam se za JNA i Pionir.
Shvatas sad koji su to debili,kao nece na tv-u da pogledaju tekmu,pa ako bude rezultata da se vrate na stadion.
Evo ti mi,navijamo za Partizan.95 % navijaca koji prate sport i Partizan ne mogu da svare VVV u FK i Ostoju u KK.E sad mi treba da osnujemo neki novi klub koji igra opstinsku ligu,utakmice cemo da igramo u Zitistu,a dresove cemo nabaviti kod Nese Hibiskusa na buvljaku.I eto,to je nas klub,jebe nam se za JNA i Pionir.
Shvatas sad koji su to debili,kao nece na tv-u da pogledaju tekmu,pa ako bude rezultata da se vrate na stadion.
- White Mamba
Procitati moj uvodni post na temiViduka wrote: ↑Sat Jan 25, 2020. 8:26 pmSaudijski princ Mohammad bin Salman u pregovorim sa Mike Ashley-em oko kupovine Newcastle United-a.
Sve je to...klimavo..
Jeste, ali iskljucivo zbog Ashley-a. Ozbiljna ekipa ljudi je u prici oko kupovine. Jedini ko moze da zasere jeste Ashley. A realno i navijaci NUFC su metiljavi. Neka naprave pritisak i otereaju papka iz kluba.White Mamba wrote: ↑Sun Jan 26, 2020. 2:09 pmProcitati moj uvodni post na temiViduka wrote: ↑Sat Jan 25, 2020. 8:26 pmSaudijski princ Mohammad bin Salman u pregovorim sa Mike Ashley-em oko kupovine Newcastle United-a.
Sve je to...klimavo..![]()
http://www.zurnal.rs/fudbal/velika-peto ... -junajteda
Група навијача Манчестер Јунајтеда напала је кућу извршног директора тог фудбалског клуба Еда Вудворда и узвикивала "да ће он умрети".
Група навијача окупила се касно синоћ испред Вудвордове куће у Чеширу, а на видео снимку објављеном на друштвеним мрежама, види се како један од њих баца бакљу на главну капију куће 48-годишњег функционера клуба.
Како је пренео Би-Би-Си (ББЦ), Вудворд, који је ожењен и има двоје мале деце, није био у кући у време инцидента.
Манчестер Јунајтед је саопштио да ће свако ко почини криминално дело или упадне на туђ посед доживотно бити избачен са стадиона.
- Једна је ствар када навијачи изражавају мишљење, а штета и угрожавање живота је друга ствар. За то једноставно нема изговора. Знамо да ће фудбалски свет са нама бити уједињен док сарађујемо са полицијом Манчестера на идентификацији починилаца овог неоправданог напада - наводи се у саопштењу клуба са Олд Трафорда.
Навијачи су незадовољни резултатима Манчестер Јунајтеда, али пре свега радом Еда Вудворда.
Екипа је пета у Премијер лиги са 33 бода заостатка за водећим Ливерпулом, а многи навијачи за то криве Вудворда.
У утакмицама против Барнлија у првенству и Транмера у ФА купу навијачи су певали песме против Вудворда и у више наврата позвали власнике клуба, породицу Глејзер, да оду.
Вудворд је саветовао породицу Глејзер током преузимања Манчестер Јунајтеда 2005. године, пре него што је постављен на високу функцију у клубу.
Јунајтед вечерас игра против градског ривала Ситија реванш утакмицу полуфинала Лига купа. У првом мечу на Олд Трафорду Сити је победио са 3:1.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
A Arsenal što se pojačao? Stigao Mari, cene da je novi Mertesaker.
Mislim da Arsenal hoce jos jednog igraca u defanzivi. Najverovatnije Cedric Soares iz Southamptona.
Od zanimljivijih vesti iz PL, Danny Rose ide na pozajmicu u NUFC.
https://www.standard.co.uk/sport/footba ... 48656.html
- White Mamba
Dobar posao s obzirom da su Dzetro i Grbavi polupani 
Btw, takeover izgleda nije patka
Ali je u fazi odugovlacenja
1/1 da ce debeli kockar nesto zaebati
Da, sad se pojavila prica da i navijaci nisu preterano zagrejani za prodaju Saudijcima.White Mamba wrote: ↑Thu Jan 30, 2020. 1:34 pmDobar posao s obzirom da su Dzetro i Grbavi polupani
P.S. In other news...Dosta klubova ceka da li ce Chelsea dovesti igraca koji ce biti #2 u napadu iza Abrahama, kako bi "napali" Giroud-a. Izmedju ostalih i NUFC.
Chelsea je bio u nekoj prici za Martensa, ali se to zakomplikovalo.
Jarrod Bowen o kom sam pisao na Championship temi, ima ponude C. Palace-a i od pre koji sat WHU.
Da ne bi pisao novi post, nastavicu u ovom pricu o Bowen-u, koji po najnovijim informacijama(31.01.2020 - 09:00) prelazi u WHU za cifru od oko 20 miliona funti.
Potvrda i za Soares-a...