Fantasy Premier League 21/22
Moderator: Moderator
- Irriducibili
- Tajler Darden
Re: Fantasy Premier League 21/22
Kakvo sačuvaj Bože i sakloni od kola za sada...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
- Tajler Darden
Jesam, jesam. Better Call Saul je moj tim.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
- Batica ubica
- Batica ubica
Ubacim Elangu i stavim ga na klupu on namesti dva gola i uđe umesto Halanda, Hvang da 2 gola za poluvreme protiv Brentforda, Meknil namesti gol sinoć. Najviše volim kad mi gro poena donesu ovi jeftini
Biće 50+ kolo sa kapitenom koji je doneo 6 poena, više nego dobro.

Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Ti jeftini prave razliku. 
VPJTS
VPJTS
Fantasy je opet ziv,trebalo im je dugo ali bolje ikad nego nikad..
Vrednost Halanda 15,predlagao sam im 16 kako bi igrica bila zanimljiva i imala nekog smisla,i 15 radi posao...
Ko zeli da Ima Salaha i Halanda ne moze da ima skoro nista ostalo,mora ici sa mnogo smecara....pa ti vagaj,mozgaj brate moj fantazerski
Prvi dan od kako je igrica aktivirana nam garantuje opet zanimljivost nakon 2 sezone totalne bede,ljudi se raduju sto im je Haland kapiten a ima ga 93% igraca
Haaland ownership one day after the game launched!
23/24 season: 82.4%
24/25 season: 30.8%
Sto ja volim taj sex!!!
Vrednost Halanda 15,predlagao sam im 16 kako bi igrica bila zanimljiva i imala nekog smisla,i 15 radi posao...
Ko zeli da Ima Salaha i Halanda ne moze da ima skoro nista ostalo,mora ici sa mnogo smecara....pa ti vagaj,mozgaj brate moj fantazerski

Prvi dan od kako je igrica aktivirana nam garantuje opet zanimljivost nakon 2 sezone totalne bede,ljudi se raduju sto im je Haland kapiten a ima ga 93% igraca

Sto ja volim taj sex!!!
- Batica ubica
Rekao bih da većina nije još sastavila timove, te da će opet 90+% ljudi imati Halanda... Malo je to ubilo igricu pretprošle sezone sa onim brojkama, prošle je to bilo bolje iznivelisano. Mada je i Haland odigrao lošiju sezonu, PL štoperi su ga bolje čuvali a i imao je veliki broj promašenih zicera. Ubija draž kad dosta ljudi ima istog kapitena iz kola u kolo, maltene ceo fantazi ima istu početnu poziciju pred svaku kolo. Haland ti ne donosi ništa posebno, imaš ga da te drugi ne bi ošurili u startuČekićar wrote: ↑Thu Jul 18, 2024. 4:13 pmFantasy je opet ziv,trebalo im je dugo ali bolje ikad nego nikad..
Ko zeli da Ima Salaha i Halanda ne moze da ima skoro nista ostalo,mora ici sa mnogo smecara....pa ti vagaj,mozgaj brate moj fantazerski![]()
Prvi dan od kako je igrica aktivirana nam garantuje opet zanimljivost nakon 2 sezone totalne bede,ljudi se raduju sto im je Haland kapiten a ima ga 93% igraca![]()
Sto ja volim taj sex!!!

Nema teorije da ce biti na 90%,1 milion igraca je trenutno napravilo timove sto je oko 10% od ukupnog broja i vec na tom uzorku se vidi ogromna razlika...
Bice dosta prosarani timovi,prosle 2 sezone su svi imali istu bazu najjacih igraca i razliku su pravile 2,3 jeftinije opcije...Kapiten isti svima u bar 30 kola,nema drazi...
Kad se setim utakmica Fulham vs Wolves kapiten mi Pogrebnjak i stavlja 3 komada,to su bili fantasy dani
...U ligi od 20+ ljudi 3 igraca nemaju istog kepa.
Bice dosta prosarani timovi,prosle 2 sezone su svi imali istu bazu najjacih igraca i razliku su pravile 2,3 jeftinije opcije...Kapiten isti svima u bar 30 kola,nema drazi...
Kad se setim utakmica Fulham vs Wolves kapiten mi Pogrebnjak i stavlja 3 komada,to su bili fantasy dani

- Batica ubica
Uuu Pavel Pogrebnjak otkad nisam čuo za njega čovečeČekićar wrote: ↑Thu Jul 18, 2024. 5:50 pmNema teorije da ce biti na 90%,1 milion igraca je trenutno napravilo timove sto je oko 10% od ukupnog broja i vec na tom uzorku se vidi ogromna razlika...
Kad se setim utakmica Fulham vs Wolves kapiten mi Pogrebnjak i stavlja 3 komada,to su bili fantasy dani...U ligi od 20+ ljudi 3 igraca nemaju istog kepa.

Najmiliji mi je bio period prošle sezone kad sam izvukao Pedra Neta niotkuda a on zaređao dosta kola sa asistencijama, pa onda Pikford mi je doneo dosta bodova zadržanim 0, Rodrigo Muniz se raspucao u završnici nije moglo da prođe kolo da ne da gol, Kris Vud isto... To mi je bilo najmilije uvek. Mene su prošle sezone prodali ovi jači, Salah povreda jedna druga, De Brujne ništa u završnici a često mi je bio kapiten...
Englezi u bruka jakom modu ovog leta,napravili fantasy za championship,league one i league two zajedno,samo za hard core
https://fantasy.efl.com/team

https://fantasy.efl.com/team
- Batica ubica
Liga je obnovljena, ko je bio prošle sezone automatski je tu i sada. Ukoliko pak neko nije ušao u ligu prošle sezone kod za ulazak je: yt8sia.
Maraton, a ne sprint!
Maraton, a ne sprint!
Too too toooBatica ubica wrote: ↑Thu Aug 15, 2024. 10:05 amLiga je obnovljena, ko je bio prošle sezone automatski je tu i sada. Ukoliko pak neko nije ušao u ligu prošle sezone kod za ulazak je: yt8sia.
Maraton, a ne sprint!

Haaland na 48% dan pred pocetak

Haaland IN ili OUT Ubico?