KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Malterego

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Malterego » Sun Jul 12, 2020. 12:49 pm

Generalno ekipa nije u deficitu u odnosu na prošlu sezonu. Dangubić će sigurno da doprinese više nego Pejners. Ostaje da se vidi da li će CMM raditi ono što je Volden. Ako se pogodi sa centrom može biti borbe, sve pod uslovom da trener ne pogubi konce.

UMKV

Post by UMKV » Sun Jul 12, 2020. 2:05 pm

Malterego wrote:
Sun Jul 12, 2020. 12:49 pm
Generalno ekipa nije u deficitu u odnosu na prošlu sezonu. Dangubić će sigurno da doprinese više nego Pejners. Ostaje da se vidi da li će CMM raditi ono što je Volden. Ako se pogodi sa centrom može biti borbe, sve pod uslovom da trener ne pogubi konce.
Slažem se sa svim gore recenim...to sam i sam par puta pisao. CMM je poenterski potentniji a o asistencijama-tu je teško ne biti bolji od Voldena.
Ako je istina za Androica kao savetnika trebalo bi i da Vlado bude hladne glave kad krene frka. Mada prošle godine je menjao par puta Trinkijerija i sve je bilo OK.
Ostaje da se vidi oko centra - tu ne sme biti greške!

Naka

Post by Naka » Sun Jul 12, 2020. 4:35 pm

Uvrede i ovakva komunikacija nije dozvoljena na forumu. Zamolio bih clana Bolkonskog i ostale da se suzdrze od medjusobnog vredjanja. Razumem ja da ima nezadovoljnih stanjem u KKP (neke sa razlogom a neke iz politickih animoziteta), ali ovo nije mesto za mesanje politike i sporta.
Takodje, clanu Balkonskom je ovo ujedno i opomena.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jul 12, 2020. 7:54 pm

Ne može čovek ni nedeljom da odmori kako treba. :D

Ja sam pisao jednom, posle mene Pavlaka takođe. Danas evo i Naka upozorava i u potpunosti stojim iza njegovih reči.

Potrudite se da izbegavate epitete (ne zato što mene vređa „odvratni Partizan”, već zato što nije dostojno dobrog dijaloga), da rasprave svodite na lični nivo. Za ovih nepunih godinu dana (a brzo će rođendan) jedan član je dobio dva bana i to je to.

Stvarno se svi trudimo da se maksimalno pribegava tom vidu kažnjavanja. Vidite i sami da brisanja poruka nema.

Trudimo se da bilo kakav vid brisanja izbegavamo, ali od ovog momenta ćemo promeniti ploču.

Iako nema rejting drugih foruma, ovde zaista svako može izneti mišljenje slobodno. Pa bilo to kontra Nake, Pavlake, Žike ili mene, niko neće ništa dirati.

Samo Vas sve molim da držimo neki nivo. Stigla je i prva prijava poruke od kada forum postoji. Od sada će se sve maksimalno pratiti.

Ne da bi se iko cenzurisao, već da držimo neki nivo u konverzaciji.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sun Jul 12, 2020. 10:53 pm

Malterego wrote:
Bez trenera ekipa je u ogromnom deficitu i sve i da Vlado zna sta da radi tesko ce igrati bolje nego prosle sezone.

Malterego

Post by Malterego » Sun Jul 12, 2020. 11:12 pm

Pa pazi, ne moraju ni igrati bolje. Neka igraju isto, sa tom igrom smo bili prvi u ABA i EC. Mi bukvalno imamo isti sastav, sa rotacijom Walden-CMM i Dangubić može biti samo upgrade u odnosu na Peinersa jer ovaj potonji nije ni igrao. Pritom još i tražimo startnog centra koliko sam shvatio, a na toj poziciji nam je otišao McAdoo koji je bio treća opcija. Tako da, ekipa bi igrački trebala da je stepenik iznad, struka vjerovatno korak unazad. Vidjećemo na šta će to ličiti. Činjenica je i da Vlado ima taj kontinuiteta rada sa ovom ekipom i sa prethodnim trenerom, što je svakako pozitivna stvar za ovu situaciju. Kada je u pitanju ABA, neka odigramo isto, komšinica je jača nego što je bila i to je problem, ali na taj trofej svakako nije trebalo računati u ovom odnosu snaga na i van terena. EC... druga priča. Virtus je i dalje prvi favorit, a ne vidim ko je osim njih ispred nas po tim nekim parametrima u ovoj pauzi. Kad krene sezona, tad se mijenjaju stvari, ali trenutno smo tu.

Bekdor

Post by Bekdor » Sun Jul 12, 2020. 11:13 pm

Hiro Onoda wrote:
Sun Jul 12, 2020. 10:53 pm
Malterego wrote:
Bez trenera ekipa je u ogromnom deficitu i sve i da Vlado zna sta da radi tesko ce igrati bolje nego prosle sezone.
A da igramo gore a da ipak dobijamo?

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sun Jul 12, 2020. 11:37 pm

Trenutno kako izgleda mi treba da budemo kao opozicija u Domanovicevoj Stradiji prema tome da li ce i koliko dobijati moze veoma lako da bude nevazno.
Nama bi prioritet trebao da bude EK a bojim da i tu krecemo u ogromnom zaostaku.

dacolik

Post by dacolik » Sun Jul 12, 2020. 11:55 pm

Sto bi s Devinom Williamsom? Doveo nam Misko Dangubica pa bi nam nam sad guzonja iz Tofasa bio previse...

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sun Jul 12, 2020. 11:56 pm

Nece Misko da nas razmazi,mnogo nam pomaze ubi se koliko nam pomaze.

Kreanga

Post by Kreanga » Mon Jul 13, 2020. 9:58 am

Previse uzdizete zabara,njemu sledi potop u Bajernu.Kad je tolika sila,sto je preuzeo KKP u novembru ? Sto sad preuzima Bajerm,a ne Fener,Pao,oni su trazili trenera.Nego u Bajern da djuska opet dobro ispod PO crte.Ali opet ce da uzme neki skalp i pricace se o njegovom majstorstvu.Polako sa Vladom,ako nista drugo,nas je.

familija

Post by familija » Mon Jul 13, 2020. 10:58 am

Malterego wrote:
Sun Jul 12, 2020. 11:12 pm
Pa pazi, ne moraju ni igrati bolje. Neka igraju isto, sa tom igrom smo bili prvi u ABA i EC. Mi bukvalno imamo isti sastav, sa rotacijom Walden-CMM i Dangubić može biti samo upgrade u odnosu na Peinersa jer ovaj potonji nije ni igrao. Pritom još i tražimo startnog centra koliko sam shvatio, a na toj poziciji nam je otišao McAdoo koji je bio treća opcija. Tako da, ekipa bi igrački trebala da je stepenik iznad, struka vjerovatno korak unazad. Vidjećemo na šta će to ličiti. Činjenica je i da Vlado ima taj kontinuiteta rada sa ovom ekipom i sa prethodnim trenerom, što je svakako pozitivna stvar za ovu situaciju. Kada je u pitanju ABA, neka odigramo isto, komšinica je jača nego što je bila i to je problem, ali na taj trofej svakako nije trebalo računati u ovom odnosu snaga na i van terena. EC... druga priča. Virtus je i dalje prvi favorit, a ne vidim ko je osim njih ispred nas po tim nekim parametrima u ovoj pauzi. Kad krene sezona, tad se mijenjaju stvari, ali trenutno smo tu.
Druze..napisa tida je komsinica jaca nego sto je bila..pa bi volep da mi obrazlozis po igracima i po pozicijama kako je to jaca nego prosle godine?

Čekićar

Post by Čekićar » Mon Jul 13, 2020. 11:54 am

Individualno verovatno nece biti jaci ali timski 100% jer najzad imaju trenera posle 100 godina...

Milism na 1 nisu doveli klasu kao sto je Lorenco...Sutera kao sto je Baron naci nece(osim ako ne stigne tata ove igre,a slobodan je :D )....Eto na 5 ce biti jaci zbog Nnoka koji izgleda zastrasujuce sa onim dugim rukama i nogama ali na to je uticalo i pogresno koriscenje Gista na 4 pa smo na 5 imali Stimca,Oja,malo Kuzmica...

Dalje klasu kao sto je Grk isto naci nece,istina imao je problema sa povredom ali je klasa,kada god je igrao to je bila rutinska kosarka koju drzi u malom prstu...itd itd

Ali isto moras uzeti u obzir da je taj tim igrao divlju kosarku,bez sistema,kaubojstina,soliranja do iznemoglosti....Sada ce igrati timski a kvaliteta ce svakako biti,i bice fokus na odbrani sto nije bio slucaj prosle sezone ili pod Alimpijevicem..a ako dovedu startnu cetvorku i jos jednog amera spolja sve moze da se promeni,treba sacekati da se kompletira roster...ali ko god da dodje ja sam ubedjen da ce Zvezda bolje izgledati u poredjenju sa proslom sezonom...Struka je struka...

I da pored svega toga,imace veliku prednost na klupi.....Ne pitamo se nista naredne sezone....Sve ispod dvocifrenog minusa ce biti podnosljivo...Mi smo i pod AT lomili rivale granitnom odbranom,napad je stucao,individualno napadacki nismo potentni i na to kada dodas armirani beton koji forsira Obradovic za ocekivati je zute minute bez pogleda na kos i krvave oci...

Malterego

Post by Malterego » Mon Jul 13, 2020. 12:14 pm

Odgovorio je Cekic, u vecini toga se slazem. Da kazem jos da ko misli da su oni zavrsili sa pojacanjima nema dodira sa realnoscu. Njima je glavni upgrade na klupi, Obradovic je trenutno za klasu iznad njihovog proslog strucnog staba. Igrace dosta organizovaniju kosarku.

dacolik

Post by dacolik » Mon Jul 13, 2020. 12:24 pm

Mislim da se glorifikuje Obradovic bez potrebe.

Locked