KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Jedna od najplitkoumnijih i najtrivijalnijih konstatacija, u zelji za osporavanjem nekoga, jeste ironično isticanje kako taj i taj ne zaradjuje milione kad vec toliko zna.
Pod jedam, ovo je sportski forum, a mene bas zanima cemu je sportski forum namenjen ako ne iznosenju stava o igracima, selekcijama, trenerima, ekipama.
Pod dva, bukvalno nema goreg oblika pisanja na sportskim forumima od akontacionog slaganja sa svim sto uradi Partizan, a jos ako iza toga stoji privrzenost Ostoji, onda vec postaje bljutavo.
Pod tri, vecina ljudi ovde, godinama, neki i decenijama unazad, pogleda po 300 utakmica godišnje, a onda dodje neko sa odgovorom na njihovu konstataciju - haha, ti ces da pricas o kosarci, pa sto ne zaradjujes milione kad se vec razumes.
Posto to inace ide bas tako, pratis kosarku, poznajes je u nekoj meri, apliciras za posao u Realu i oni te prime.
A mozemo da se dotaknemo i tih primera koji zaradjuju milione, a nemaju pojma.
Na primer, Barsini direktori zaradjuju milione od fudbala, a deset godina ne mogu da nadju desnog beka, bacili milijardu evra na promasena pojacanja i sta cemo sad?
Volden je odlican igrac, a ovakvo osporavanje je prvo elementarno nepoznavanje kosarke, a drugo, jedan ruzan vid kontradikcije i diskreditacije, s obzirom da je prosle godine bio odlican igrac, a da je ostao u Partizanu, isticao bi se kao nosilac igre i veliki uspeh kluba koji se izborio da zadrzi takvog igraca.
Pa tek parametar o odredjenim igracima " nisu ih trazili ozbiljni klubovi".
Cudi me kako je ona kanta Bo Mekejleb onako odigrala u Partizanu, pa nisu ga trazili Real i Barselona, nego dosao u Partizan. Ili onaj Maric.
Garantujem da je, recimo, Lojda pogledao na dve utakmice prosle sezone, ali, uzela ga Zvezda, a ne Makabi, pa mora da je los igrac. Komedija.
Ali, ako si pogledao malo vise, pa izneses drugaciji stav, jos dirnes u Ostoju, sledi razarajuc argument-cudi me da ne zaradjujes milione od kosarke hjahjajjnjoh.
I da, naravno da ce se sezona igrati.
Kao sto neko drndao po tviteru da su Spanci, Nemci, Englezi i Italijani budale jer nastavljaju sezonu, da nece izgurati ni tri kola, a vec ce pola biti zarazeno, a koliko vidim budale odigrase mnogo vise i niko nije zarazen, a i da se zarazio oporavio bi se za 3 dana manjim naporom od sezonskog gripa.
Pod jedam, ovo je sportski forum, a mene bas zanima cemu je sportski forum namenjen ako ne iznosenju stava o igracima, selekcijama, trenerima, ekipama.
Pod dva, bukvalno nema goreg oblika pisanja na sportskim forumima od akontacionog slaganja sa svim sto uradi Partizan, a jos ako iza toga stoji privrzenost Ostoji, onda vec postaje bljutavo.
Pod tri, vecina ljudi ovde, godinama, neki i decenijama unazad, pogleda po 300 utakmica godišnje, a onda dodje neko sa odgovorom na njihovu konstataciju - haha, ti ces da pricas o kosarci, pa sto ne zaradjujes milione kad se vec razumes.
Posto to inace ide bas tako, pratis kosarku, poznajes je u nekoj meri, apliciras za posao u Realu i oni te prime.
A mozemo da se dotaknemo i tih primera koji zaradjuju milione, a nemaju pojma.
Na primer, Barsini direktori zaradjuju milione od fudbala, a deset godina ne mogu da nadju desnog beka, bacili milijardu evra na promasena pojacanja i sta cemo sad?
Volden je odlican igrac, a ovakvo osporavanje je prvo elementarno nepoznavanje kosarke, a drugo, jedan ruzan vid kontradikcije i diskreditacije, s obzirom da je prosle godine bio odlican igrac, a da je ostao u Partizanu, isticao bi se kao nosilac igre i veliki uspeh kluba koji se izborio da zadrzi takvog igraca.
Pa tek parametar o odredjenim igracima " nisu ih trazili ozbiljni klubovi".
Cudi me kako je ona kanta Bo Mekejleb onako odigrala u Partizanu, pa nisu ga trazili Real i Barselona, nego dosao u Partizan. Ili onaj Maric.
Garantujem da je, recimo, Lojda pogledao na dve utakmice prosle sezone, ali, uzela ga Zvezda, a ne Makabi, pa mora da je los igrac. Komedija.
Ali, ako si pogledao malo vise, pa izneses drugaciji stav, jos dirnes u Ostoju, sledi razarajuc argument-cudi me da ne zaradjujes milione od kosarke hjahjajjnjoh.
I da, naravno da ce se sezona igrati.
Kao sto neko drndao po tviteru da su Spanci, Nemci, Englezi i Italijani budale jer nastavljaju sezonu, da nece izgurati ni tri kola, a vec ce pola biti zarazeno, a koliko vidim budale odigrase mnogo vise i niko nije zarazen, a i da se zarazio oporavio bi se za 3 dana manjim naporom od sezonskog gripa.
Last edited by Bolkonski on Wed Jul 15, 2020. 2:11 pm, edited 2 times in total.
samo se nadam da ne bude za par godina da je to na kredit i kroz pozajmice uslo u klub..
Doselekcija te godine je kostala kao pola te selekcije. Ne kazem da je 11 mil potroseno na igrace, ali je toliko procirkulisalo kroz klub za ovde dve i po god.delboy wrote: ↑Wed Jul 15, 2020. 12:51 pmČekaj malo kako je on odgovoran za budget u prvoj godini kada je došao u decembru na već selektovanu ekipu? Za drugu godinu je u potpunosti odgovoran ali nije fer da se kaže da je osvojio samo kup pošto nije ni bilo prilike da se igra završnica drugih takmičenja, a da ne pominjem da smo imali sjajnu poziciju pre te završnice.
Oprosti ali mi se čini da ti je post tendenciozan i da ispada da je Italjan stukao velike pare a da ništa nije uradio, izvini ali meni je to daleko od pameti.
A sto se tice tebe Bolkonski, zaista ti ne umes da komuniciras. Problem tvoj je nepostovanje u svakom mogucem postu. Ali i povrh te nekture u komunikaciji odgovoricu ti.
Bo je pre nas bio blizu Fenera. Takodje on je dolazio iz turskog tima koji mimo turske lige nije igrao nijedno drugo takmicenje. Nakon te sezone u EL bukvalno su se svi otimali o Boa, Marica...
Za Voldena je, posle sezone u EC, jedino interesovanje pokazala Zvezda i to je to. Cak je mucenik cekao 10 dana da bude jos neka ponuda, da ne navlaci na sebe gnev. Generalno, meni je problem sto ga dizemo u nebesa, a isti ovaj sto je dosao kod nas, pravio mu malu decu u oba medjusobna duela. I ponavljam, plej bez asistencije i ulaza nije igrac za ozbiljna dela.
Sto se tice situacije sa virusom, ocito si jos uvek mali pa ne shvatas problem. Dovoljno je jedan igrac da bude pozitivan i sezona se dovodi u pitanje. Ono sto su odigrali spanci je brzopotezni turnir za sponzore. Sezone imaju preko 50 utakmica, ogroman broj putovanja.
A sto se tice spinovanja politickog stvarno smaras. Ponavljam ti, mozda milioniti put, ja znam gde smo bili pre par godina gde smo sad. Nama se smesio scenario Cibone ili ove Zvezde za koju sad navijaju. Niko ziv nije zeleo u klub. Sluzili smo za dovodjenje Vrabaca, Ratkovica... E vidis postoje ljudi koji su ulozili novac, spasili klub od toga. Svi vi koji kazete podrzali bi klub i u beton ligi, sad ste opleli po klubu kada je redukovao budzet jer mi u trku sa Zvezdom po novcu ne mozemo. I nije tu samo drzava, veliki deo novca dolazi i iz Kanade raznim putevima.
I ovo za Barsine direktore... Smesno je... Oni su masine za pravljenje novca. Barsa i drugi veliki klubovi su globalna institucija. Novac koji cirkulise kroz takve klubove meri se milijardama, ali ne gubicima. A ti igraci koji prodju kroz njihov tim igrali bi u 90% timova najbitnije uloge. Samedo koji je kupljen za 35mil sada vredi preko 60mil.... Da ne polemisemo dalje...
Tvoj problem je sto Partizan posmatras kroz SNS pa taman da i Doncica dovedu ti bi nasao nesto zashodno da kazes protiv...
I da, citam malopre izjavu Trinkijerija koji je dosao u klub sa tradicijom... Folirant i nista vise.
Naka je pomenuo doselekciju pa samo da kažem da sam video sms jednog menadžera i trenera koji piše da je za Renfroa plaćeno 200k obeštećenje onim Špancima.Da nisam video ne bih verovao da smo toliko dali.
- Tajler Darden
Ode Birčević.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Meni Scepanovic deluje suvise mlako za trenera Partizana, vise sam za strozije trenere koji znaju da podviknu igracu.
Platis obestecenje za osrednjeg igraca Angolu i das mu ugovor na vise sezona, a sada je njegov status upitan.
Trosio je Partizan mnogo vise nego sto bi trebao, i preplacivao neke igrace.
Trinkijeri slobodno neka uzme Angolu kad mu se toliko svideo pa je platio obestecenje i dao mu ugovor na vise zezona.
Platis obestecenje za osrednjeg igraca Angolu i das mu ugovor na vise sezona, a sada je njegov status upitan.
Trosio je Partizan mnogo vise nego sto bi trebao, i preplacivao neke igrace.
Trinkijeri slobodno neka uzme Angolu kad mu se toliko svideo pa je platio obestecenje i dao mu ugovor na vise zezona.
- White Mamba
Sve najbolje Bircauskasu
Sad kad se (ako) Jankovic vrati, 1/2 EC je realnost..
Napredujemo
Sad kad se (ako) Jankovic vrati, 1/2 EC je realnost..
Napredujemo
Jankovic se vratio. Nece ga niko, a ne igra za sicu.
On je prosle godine produzio ugovor na 2 godine. Tako da ima jos jednu godinu ugovora sa nama.
Gomila spinova, fraza, izokretanja rečenica kako sagovornika, tako i sebe samog.Naka wrote: ↑Wed Jul 15, 2020. 2:58 pmDoselekcija te godine je kostala kao pola te selekcije. Ne kazem da je 11 mil potroseno na igrace, ali je toliko procirkulisalo kroz klub za ovde dve i po god.delboy wrote: ↑Wed Jul 15, 2020. 12:51 pmČekaj malo kako je on odgovoran za budget u prvoj godini kada je došao u decembru na već selektovanu ekipu? Za drugu godinu je u potpunosti odgovoran ali nije fer da se kaže da je osvojio samo kup pošto nije ni bilo prilike da se igra završnica drugih takmičenja, a da ne pominjem da smo imali sjajnu poziciju pre te završnice.
Oprosti ali mi se čini da ti je post tendenciozan i da ispada da je Italjan stukao velike pare a da ništa nije uradio, izvini ali meni je to daleko od pameti.
A sto se tice tebe Bolkonski, zaista ti ne umes da komuniciras. Problem tvoj je nepostovanje u svakom mogucem postu. Ali i povrh te nekture u komunikaciji odgovoricu ti.
Bo je pre nas bio blizu Fenera. Takodje on je dolazio iz turskog tima koji mimo turske lige nije igrao nijedno drugo takmicenje. Nakon te sezone u EL bukvalno su se svi otimali o Boa, Marica...
Za Voldena je, posle sezone u EC, jedino interesovanje pokazala Zvezda i to je to. Cak je mucenik cekao 10 dana da bude jos neka ponuda, da ne navlaci na sebe gnev. Generalno, meni je problem sto ga dizemo u nebesa, a isti ovaj sto je dosao kod nas, pravio mu malu decu u oba medjusobna duela. I ponavljam, plej bez asistencije i ulaza nije igrac za ozbiljna dela.
Sto se tice situacije sa virusom, ocito si jos uvek mali pa ne shvatas problem. Dovoljno je jedan igrac da bude pozitivan i sezona se dovodi u pitanje. Ono sto su odigrali spanci je brzopotezni turnir za sponzore. Sezone imaju preko 50 utakmica, ogroman broj putovanja.
A sto se tice spinovanja politickog stvarno smaras. Ponavljam ti, mozda milioniti put, ja znam gde smo bili pre par godina gde smo sad. Nama se smesio scenario Cibone ili ove Zvezde za koju sad navijaju. Niko ziv nije zeleo u klub. Sluzili smo za dovodjenje Vrabaca, Ratkovica... E vidis postoje ljudi koji su ulozili novac, spasili klub od toga. Svi vi koji kazete podrzali bi klub i u beton ligi, sad ste opleli po klubu kada je redukovao budzet jer mi u trku sa Zvezdom po novcu ne mozemo. I nije tu samo drzava, veliki deo novca dolazi i iz Kanade raznim putevima.
I ovo za Barsine direktore... Smesno je... Oni su masine za pravljenje novca. Barsa i drugi veliki klubovi su globalna institucija. Novac koji cirkulise kroz takve klubove meri se milijardama, ali ne gubicima. A ti igraci koji prodju kroz njihov tim igrali bi u 90% timova najbitnije uloge. Samedo koji je kupljen za 35mil sada vredi preko 60mil.... Da ne polemisemo dalje...
Tvoj problem je sto Partizan posmatras kroz SNS pa taman da i Doncica dovedu ti bi nasao nesto zashodno da kazes protiv...
I da, citam malopre izjavu Trinkijerija koji je dosao u klub sa tradicijom... Folirant i nista vise.
Spin broj jedan, koji se zasniva na mentalitetu lika " mnogo volim kad zajebavam druge, a drugi treba da se smeju dok ih zajebavam, ako mi uzvrate, onda se naljutim " .
Ovo je vec drugi post u kome govorim o kosarci, ne pominjuci tebe, a na koji se ti kacis istim nesuvislim komentarom - cudi me da ne zaradjujes milione od kosarke kad se tako razumes u nju.
Jer na sportskom forumu ne smes da analiziras selekciju Zvezde, Partizana, Baskonije, Bejruta ukoliko ne zaradjujes milione od kosarke, jer odakle tebi pravo da kazes da su Volden ili Lojd dobri igraci ?! Skandal.
Ali, onda, posto si se dva puta zakacio na moje kosarkaske postove ironicnim komentarom, kada ti se odgovori na isti nacin, tada mene nazivas nekulturnim i nekim ko ne zna da komunicira ? Nece moci.
Slicno kao sto je forumas Familija izneo par uvredica na moj racun bez da sam ga jednom pomenuo, a kada je dobio odgovor na uvrede, ti si se nasao da meni izrices opomene
Samu nebuloznost opaske da neko nema prava da komentarise igraca, trenera ili selekciju jer ne zaradjuje milione od kosarke, je vec toliko jasna i ogoljena da nema razloga da je dalje objasnjavam, ona vec sama iz sebe govori o svojoj infantilnosti.
Dalje, u postu pre ovoga si naveo Noka kao primera jedinog Zvezdinog pravog pojacanja, a kao argument toga se javlja to sto je jedino on imao ponudu nekog " ozbiljnog " kluba
To je argument ? A Lojd je verovatno kanta od igraca zbog toga sto ga nisu trazili Makabi i Barselona, vec dosao pravo u Zvezdu ?
Po toj logici koja budala je dovela Boa, Robertsa, Marica, Hausa, Vilijams Gosa, Lazmea itd. jer oni nisu imali ponudu nikakvog oziljnog kluba, nego na prvu ponudu dosli u Partizan. Koja budala tek dovede onog Veselog, njega ne samo da nisu trazili " ozbiljni " klubovi, vec nije prosao probu u jednoj Olimpiji.
A onda si neiskusno promenio smisao u recenice u to da su se za Marica posle Partizana otimali klubovi, iako se tvoj " argument " zasnivao na tome koji klubovi su trazili igraca pre dolaska u odredjeni klub.
Po toj logici, Partizan nije mogao da dovede ni jednog jedinog kvalitetnog igraca, jer ih pre Partizana nisu trazili top klubovi, a da su ih trazili, oni bi otisili u te klubove. Pa je tako jedino Noko pojacanje jer ga je trazio Pao, a Lojd je tamo neki levak jer nije imao ponudu " ozbiljnog " kluba, kao i Volden.
Na stranu sto Zvezda jeste izuzetno ozbiljan klub. Sa ozbiljnim trenerom, Evroligom, apsolutnom dominacijom u regionu, jezivim budzetom i drzavnom podrskom, i kako stvari stoje nece me iznenaditi da ove sezone budu " ozbiljniji " klub od Panatinaikosa.
Sto se tice samog Voldena, nazivati ga losim igracem je prvo kosarkasko neznanje, a drugo ruzna kontradikcija jer ti prosle sezone nije bio los igrac.
Reci da je Volden igrac bez ulaza je tek smesno.
Kuknjava za Voldenom dolazi iz toga sto je taj isti Volden bio jedan od 3 najbolja igraca Partizana, sa ogromnim uticajem na igru, a Nebojsa nam ga je uzeo kao sto se detetu uzima lopta ispred zgrade, sto je samo po sebi pokazalo integritet SNS potrcka na mestu predsednika kluba, kao i mesto Partizana u toj borbi, a to mesto je ono sto Ostoja simbolizuje - pratilja Zvezdinih uspeha.
Virus i sport. Ja sam pricao o virusu sa aspekta sporta i nisam govorio o spanskom kosarkaskom, vec o spanskom, engleskom, italijanskom i nemackom fudbalskom prvenstvu koja ce se zavrsiti bez ikakvih posledica i problema, dok se na Tviteru mlelo o tome kako su oni budale i glupani jer ce se posle 3 kola neko zaraziti.
A izgleda su i suvise mali, pa nisu shvatili ozbiljnost problema.
Mada mi je i van sporta muka od ljudi koji piskaraju po drustvenim mrezama, sireci nekakvu laznu opstu zabrinutost, lazni moral i lazni patetizam: " Jao, ispred moje zgrade deset decaka i niko ne nosi masku i ne drzi distancu, jao meni, sta cemo sada
Zatim prelazimo na, sada vec cuveni upis, branilaca lika i dela Ostoje Mijailovica.
Bili smo u procepu, raspadali smo se, sluzili kao klub za zabavu, a onda je dosao Ostoja, ulozio novac, nasao sponzore, podrigao marketing, doneo cuvene organizacione pomake, pa smo postali power house, dominatori koji ulivaju strah protivnicima.
Realnost: osvojili par nacionalnih kupcica, trofeja koji je simbol ikebanizacije, igraju smehotresni Cipiripi kup u kome ne postoje tri krstene ekipe, gube majstorice po 30 razlike, duguju pare i Mekaduu koji je dosao na dva meseca, najveci rival im uzima nosioca kao kesu bombona, a Ostoja uzvraca Jankovicem i Dangubicem
Da ne pominjemo spincinu o Ostoji i jos cuvenijoj " pravoj grobarskoj ekipi " koja je nasla novac.
Kapiram da su branioci lika i dela gospodina Mijailovica dobro upuceni da najpre moraju skinuti Vucicevu senku iznad Ostojinog tupea da bi ga Grobari prihvatili, pa su se kao paravan iskoristile legende i " legende ", cuvena prava grobarska ekipa koja je nasla novac i spasila Partizan, a sve to je organizovao i pomogao Ostoja.
Samo, na tu pricu mogu pasti tinejdzeri do 2. godine srednje skole, zato sto svako sa dva grama mozga zna da je Ostoja poslat u klub, nije dosao kao junak, spasilac, heroj koji okuplja pravu grobarsku ekipu i donosi organizacione pomake, vec kao potrcko Aleksandra Vucica koji je poslat u Partizan i ti famozni organizacioni pomaci nisu nista drugo do pomoc drzave ( Aleksandra Vucica ) kojima se legalizuje Ostoja na mestu predsednika, blanko budzeti Crvene zvezde i Partizan kao prva pratilja i vestacki balans izmedju odnosa drzave prema dva kluba.
Ali, rekao ti je Ostoja na slavi sta je sve uradio za Partizan i koliko voli klub
Jos je bednije sto bukvalno istu pricu vrte navijaci Zvezde o Nebojsi Covicu, cak se koriste i isti termini. Nebojsa je svojim sposobnostima doneo renesansu u pogledu marketinga i organizacije, doneo novac, nasao sponzore, postavio sistem, zahvaljujuci njegovom sistemu i velikim marketinskim sposobnostima Zvezda je postala dominantna u regionu.
Istu pricu pokusavate da prodate vi, samo sa Ostojom kao glavnim protagonistom. Nije Vucic, nego Ostoja, plus grobarska ekipa, da se jos malo dobije na sentimentu.
Sto se tice Barse, prvo, Semedo ne vredi 60 milona, a drugo, Barselona njega nije dovela sa namerom da pravi pare, vec da resi pitanje startnog desnog beka, a taj Semedo godinama greje klupu Serhi Robertu koji godinama glumi desnog beka, posto ti koji zaradjuju milione od fudbala sto godina ne mogu da ubodu jednog igraca.
Da ne pominjemo Dembelea, Kutinja, Umtitija, ili ranije junake, Songa, Hleba, Cigrinskog, Matijea ... zakljucno sa poslednjim davanjem Artura za Pjanica. Magovi fudbala koji od njega zaradjuju milione
Ja ne govorim o marketingu, nego o sportskom delu i velikim strucnjacima koji od fudbala zaradjuju milione, a promasili su jedno 20 ultraskupih igraca.
Kakav je Trinkijeri kao covek, apsolutno me ne zanima, kao trener je klasetina, par klasa iznad cele ABA lige i Evrokupa i ekipa je igrala iznad svojih mogucnosti upravo zbog njegovog trenerskog znanja.
Tako da ce vrlo brzo doci do potpunog ogoljenja delovanja Ostojine bot masine poslate da baca anateme i pljuvacke po istom onom coveku koga su do pre par meseci dizali u nebesa, i vrlo brzo ce doci do bolne spoznaje kakva je ovo kanta bez Italijana i kako je upravo taj folirant svojim znanjem drzao Ostoji glavu izad vode i stvarao iluziju lazne konkurentnosti.
Bez njega ce nestati te iluzije i Ostoja i njegova uloga ce biti potpuno ogoljeni, u Partizanu kao klovnu na Zvezdinim zabavama.
Pljuvao bih ih i da dovedu Doncica ? Kako stvari stoje, nakon Jakovljevica i Dangubica, jedino mogu da dovedu Mirka Pavlovica, Davora Ristovica i Mihajla Uvalina.
Prvo da krenem od virusa i da ti odmah tu zapusim usta, a nadam se da ces ukljuciti mozak.
Od ovog virusa u poslednjih mesec dana ja sam izgubio nekoliko rodjaka i bliznjih i daljnjih. Virus ne da je opasan, nego preopasan. Ovo ti govorim sa pravom i vreme je da ti i tebi slicni pocnu da razmisljaju.
Pricati o Barsi i njenim nesposobnim direktorima i nabrajati igrace ne zasluzuje odgovor. Ali cu ti ipak odgovoriti. Ti i sport nemate zajednickih tacaka osim ocito igrice menadzera i gledanja istog preko TV. Npr Ronaldo je masina, on i Mesi mrtva trka ko je najbolji na svetu. Pa isti taj Ronaldo nije ni bleda senka u Juventusu. Sto ne znaci da Juventusovi menadzeri i sportski direktori ne znaju sta rade, vec tu ima do milion drugih faktora. Sameda su povrede omele i smatram ga veoma dobrim desnim bekom. Ali stvarno ovo nije ni mesto ni teme za to.
Moje misljenje o Voldenu se nije menjalo. Uzmes i prelistas sve moje postove, pa onda shvatis sta sam pisao za Voldena. Njegove igre su to potvrdjivale.
Sto se tice uvreda, veruj mi da si tad vec sazreo za ban jer si izvredjao drugog forumasa. Tebe niko nije vredjao i ne izigravaj nevinasce.
Ovo o politici ti necu pricati, jer definitivno mi je smesno, sto ne shvatas neke stvari oko kluba, funkcionisanja, unosenja novca i slicno. Svi sportski kolektivi su vezani za drzavu, sav priliv i odliv novca se kontrolise zadnjih 35 godina. Ja ne branim Ostoju, samo ti govorim ono sto ti ne zelis da prihvatis. Da je klub bio na dnu pre par godina sa dugovima koji premasuju 3 ovogodisnja budzeta, a ove sezone smo se borili za trofeje.
Od ovog virusa u poslednjih mesec dana ja sam izgubio nekoliko rodjaka i bliznjih i daljnjih. Virus ne da je opasan, nego preopasan. Ovo ti govorim sa pravom i vreme je da ti i tebi slicni pocnu da razmisljaju.
Pricati o Barsi i njenim nesposobnim direktorima i nabrajati igrace ne zasluzuje odgovor. Ali cu ti ipak odgovoriti. Ti i sport nemate zajednickih tacaka osim ocito igrice menadzera i gledanja istog preko TV. Npr Ronaldo je masina, on i Mesi mrtva trka ko je najbolji na svetu. Pa isti taj Ronaldo nije ni bleda senka u Juventusu. Sto ne znaci da Juventusovi menadzeri i sportski direktori ne znaju sta rade, vec tu ima do milion drugih faktora. Sameda su povrede omele i smatram ga veoma dobrim desnim bekom. Ali stvarno ovo nije ni mesto ni teme za to.
Moje misljenje o Voldenu se nije menjalo. Uzmes i prelistas sve moje postove, pa onda shvatis sta sam pisao za Voldena. Njegove igre su to potvrdjivale.
Sto se tice uvreda, veruj mi da si tad vec sazreo za ban jer si izvredjao drugog forumasa. Tebe niko nije vredjao i ne izigravaj nevinasce.
Ovo o politici ti necu pricati, jer definitivno mi je smesno, sto ne shvatas neke stvari oko kluba, funkcionisanja, unosenja novca i slicno. Svi sportski kolektivi su vezani za drzavu, sav priliv i odliv novca se kontrolise zadnjih 35 godina. Ja ne branim Ostoju, samo ti govorim ono sto ti ne zelis da prihvatis. Da je klub bio na dnu pre par godina sa dugovima koji premasuju 3 ovogodisnja budzeta, a ove sezone smo se borili za trofeje.
- Irriducibili
Ostoja mi ni najmanje nije simpatičan, mada kad pogledam ka FKP, shvatim da ima i mnogo gorih od njega. Čovek mi svakim svojim javnim nastupom digne pritisak na milion, a okružen je ljudima čiji je posao da to spreče, samo što to ne čine. Ipak, neke činjenice se ne mogu promeniti, koliko god da se mrzitelji po definiciji trudili da ga satanizuju u svakom pogledu
Zaboravilo se da je preuzeo klub kada niko drugi nije hteo, možda je morao da traži saglasnost, ali sasvim sigurno nije poslat. Pretpostavimo da ode, odakle iluzija da ce se njegovog mesta prihvatiti bolji?. Nece niko iz razumljivih razloga, maksimum bi nam bio neki Grbovic
Da je toliki beskičmenjak kakvim se predstavlja, sada bi KKP igrao fantomsku FIBA LŠ, a trener bi nam bio Dragan Jakovljevic. Ne treba imati dilemu, cenu za to odbijanje platice kako klub, tako i on lično, ali čovek nije pristao da upropasti klub, a nije ni pobegao kao brdjanin pre njega. Mislite i o tome kad sudite o njemu, a vreme ce dati najbolji sud
Zaboravilo se da je preuzeo klub kada niko drugi nije hteo, možda je morao da traži saglasnost, ali sasvim sigurno nije poslat. Pretpostavimo da ode, odakle iluzija da ce se njegovog mesta prihvatiti bolji?. Nece niko iz razumljivih razloga, maksimum bi nam bio neki Grbovic
Da je toliki beskičmenjak kakvim se predstavlja, sada bi KKP igrao fantomsku FIBA LŠ, a trener bi nam bio Dragan Jakovljevic. Ne treba imati dilemu, cenu za to odbijanje platice kako klub, tako i on lično, ali čovek nije pristao da upropasti klub, a nije ni pobegao kao brdjanin pre njega. Mislite i o tome kad sudite o njemu, a vreme ce dati najbolji sud
non mollare mai
Puštanje Birčevića je glupost. Boljeg (domaćeg) igrača nećemo naći. Igrao je kod nas kad je malo ko htio, a mogao se sigurno potucati po Turskoj i uzimati u najmanju ruku isti keš. Moglo se malo ispasti veća gospoda tu, momak nam se nudio da ostane i ovu godinu. Šta ćemo mi imati umjesto njega, Jankovića? Rekao bih da ima veći upside, ali... znamo kako će ta epizoda najvjerovatnije da se završi.
Hvala Birci za sve! Janković je upgrade u igračkom smislu...sad da li može hladna glava da ostane na ramenima i da bude fokusiran zavisiće od mnogo faktora - trenera, Novice, itd. Ako bude igrao kao što može i kao što mu je Bog dao atletike biće to OK...ako mu opet proradi rovac u glavi onda je kraj...