KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2020/21
Nije oteran, sam je otišao kad je shvatio da mu je namenjena uloga figure i da se izdaju saopštenja mimo njegovog znanja. Vajni predsednik je tad vec uveliko bio u USA, prepustivši Bericu vodjenje kluba. Naravno da je to bilo samo na rečima
non mollare mai
Irriducibili je vec odgovorio, ali u sustini nije ni vazno da li je otisao sam ili su ga otereali. Poenta je da posle samog cina nijebilo reakcije. Kao sto je posle odlaska Macvana usledila tuzba. To nije reakcija koju ocekujes od ljudi koji na sav glas govore kako su ratnici Partizana i koliko ga vole. Ja cu opet postaviti pitanje, zasto se ne sakupe sve te legende koje toliko vole Partizan i dice se istim, pa ne preuzmu klub? Sad nam trebaju, ne kada sve bude potaman. Onda i moja baba moze da vodi klub.
- Irriducibili
Očekivati od bivših igrača da preuzmu klub je utopija, nece se desiti. Ti ljudi imaju svoje živote i nemaju para za bacanje. Ogroman novac je godišnje neophodan za funkiionisanje KKP i taj novac niko, osim države ne može da obezbedi. Čak se i slučajevi prebogatih grčkih ekscentrika ne mogu primeniti ovde. Prvo nemamo toliko bogatih ljudi, a još važnije je da privatizacija nije omogucena. Da razumem ostrašcenost koja ne dozvoljava secanje na šta je ličio tim u Vujoševicevim poslednjim danima, ali se olako zaboravlja da posle Pekovica mesecima nismo imali predsednika, da smo praktično bili pred gašenjem. Niko ne bi pustio suzu za Ostojom, ali sumnjam da bi se čak i neko sličan njemu prihvatio posla. O boljem i nezavisnom ne treba gajiti iluzije
non mollare mai
Ovo je sustina... Hteli mi ili ne, nikome se ne bacaju novci, a kosarkaski klub je samo to. Rupa bez dna.Irriducibili wrote: ↑Mon Dec 21, 2020. 3:46 pmOčekivati od bivših igrača da preuzmu klub je utopija, nece se desiti. Ti ljudi imaju svoje živote i nemaju para za bacanje. Ogroman novac je godišnje neophodan za funkiionisanje KKP i taj novac niko, osim države ne može da obezbedi. Čak se i slučajevi prebogatih grčkih ekscentrika ne mogu primeniti ovde. Prvo nemamo toliko bogatih ljudi, a još važnije je da privatizacija nije omogucena. Da razumem ostrašcenost koja ne dozvoljava secanje na šta je ličio tim u Vujoševicevim poslednjim danima, ali se olako zaboravlja da posle Pekovica mesecima nismo imali predsednika, da smo praktično bili pred gašenjem. Niko ne bi pustio suzu za Ostojom, ali sumnjam da bi se čak i neko sličan njemu prihvatio posla. O boljem i nezavisnom ne treba gajiti iluzije
Nama je jedini problem sto smo sami spucali ogromne pare u sezoni 2019/20 ostavljajuci abnormalno velike plate za ovu kriznu sezonu. Mladih nema ni za leka, jer se guraju trifunovici, belici i slicni.
Zamisljam sezonu 2021/22...
Mika dobija otkaz, pise Brezovac.
Ne kazem ja da oni moraju da preuzmu klub ili da daju kes, ali bi mogli da budu malo glasniji bar sto se tice situacije oko Partizana. Trenutno je tajac. Niko ni reci. Osim Duleta. Voleo ga ili ne, bar nesto kaze. Ovi drugi sto se "drze" za srce ili grb kada su u Pioniru ili nekoj drug hali, ni reci. Kad se daje intervju..."Partizan je dom, on mi je dao sve...", a kad treba guzica bar malo u procep da se stavi, onda ih nema nigde.Irriducibili wrote: ↑Mon Dec 21, 2020. 3:46 pmOčekivati od bivših igrača da preuzmu klub je utopija, nece se desiti. Ti ljudi imaju svoje živote i nemaju para za bacanje. Ogroman novac je godišnje neophodan za funkiionisanje KKP i taj novac niko, osim države ne može da obezbedi. Čak se i slučajevi prebogatih grčkih ekscentrika ne mogu primeniti ovde. Prvo nemamo toliko bogatih ljudi, a još važnije je da privatizacija nije omogucena. Da razumem ostrašcenost koja ne dozvoljava secanje na šta je ličio tim u Vujoševicevim poslednjim danima, ali se olako zaboravlja da posle Pekovica mesecima nismo imali predsednika, da smo praktično bili pred gašenjem. Niko ne bi pustio suzu za Ostojom, ali sumnjam da bi se čak i neko sličan njemu prihvatio posla. O boljem i nezavisnom ne treba gajiti iluzije
Elem, zato sam i napisao da Ostoju u najboljem slucaju moze da zameni njegov ekvivalent, a u najgorem, neko ko ce Partizan staviti pod katanac. Najgora opcija za mene nije prihvatljiva, kao ni famazna beton liga. Zato cutim bar sto se tice Ostoje, sto ne znaci da ne vidim greske koje pravi(slucajno ili namerno), znajuci koje su alternative.
- Irriducibili
Piše i Prlina da su, pored njega, otkaze zaslužili i Gordic, Zagorac, kao i otpisani S. Jankovic. Nije da nam je otkrio nešto što ne znamo i sami
@Viduka
Nece da kažu jer im ne treba sns za vratom, što je realnost u ovoj državi za svakog ko talasa. I DV se oglasio tek kad je ispušio, navučen od Čovica da pomene brata. Pre toga je išao da se pokloni, uživao blagodeti i privilegije, te javno hvalio ovoga što nam svima kroji sudbinu. Licemerno....
Što se Ostoje na mestu Ostoje tiče, sve si napisao, nemam šta da dodam...
@Viduka
Nece da kažu jer im ne treba sns za vratom, što je realnost u ovoj državi za svakog ko talasa. I DV se oglasio tek kad je ispušio, navučen od Čovica da pomene brata. Pre toga je išao da se pokloni, uživao blagodeti i privilegije, te javno hvalio ovoga što nam svima kroji sudbinu. Licemerno....
Što se Ostoje na mestu Ostoje tiče, sve si napisao, nemam šta da dodam...
non mollare mai
da najveci medju nama zeli da ugasi klub, klub bi koliko sutra bio ugasen.. ovako je idealno..
sto se Ostoje tice, neka ga jos dve godine, da se dobije neki tendercic jos sa Gorancetom, pa onda u zasluzenu penziju.. a mozda do tada nam bude ucinjena cast pa dobijemo predsednika iz visih krugova SNS, recimo nekog od onih vajnih novih ljudi u skupstini Srbije..
sto se Ostoje tice, neka ga jos dve godine, da se dobije neki tendercic jos sa Gorancetom, pa onda u zasluzenu penziju.. a mozda do tada nam bude ucinjena cast pa dobijemo predsednika iz visih krugova SNS, recimo nekog od onih vajnih novih ljudi u skupstini Srbije..
Da dodje Dacic posle Ostoje i spasi KK Partizan.
Ne mislim da Ostoja želi uništiti Partizan. Nekako mislim da se on želi pokazati kao uspješan u KK, a da mu je glavni cilj FK. Zato nježne dušice iz fudbalskog kluba uvijek onako burno reaguju kada se on pomene.
Ipak, možda je ovo preveliki zalogaj za njega jer je lakše namjestiti tender za prodaju auta državnoj firmi nego upravljati najvećim košarkaškim klubom na ovim prostorima i sve to u vrijeme kada su finansijske slavine zavrnute.
Da ne dužim, mislim da on NE ZNA i ništa više od toga.
Ipak, možda je ovo preveliki zalogaj za njega jer je lakše namjestiti tender za prodaju auta državnoj firmi nego upravljati najvećim košarkaškim klubom na ovim prostorima i sve to u vrijeme kada su finansijske slavine zavrnute.
Da ne dužim, mislim da on NE ZNA i ništa više od toga.
- Tajler Darden
@Irr, ko je Prlina?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Tajler, Irr verovatno misli na Dejana sa MaxBetSporta.
Cekamo Loncara na areni nocas da kaze kako je vrhunska selekcija ekipe ali smo jos uvijek malo neuigrani.
Inace posle one blamaze protiv Krke, igraci su dobili 2 dana slobodna...
Inace posle one blamaze protiv Krke, igraci su dobili 2 dana slobodna...
- Irriducibili
I ja bih im dao dva slobodna dana, taman da se peške vrate iz Novog Mesta
non mollare mai
Veli Loki da je mnogo kvslitetnija liga nego prosle sezone